• 9.373.926 stemmen

The Last Man on Earth (2015-2018)

4 seizoenen
3,38 108 stemmen + Mijn stem

Status: Geannuleerd

Genre: Komedie

Ontwikkeld door: Will Forte

Met onder meer: Will Forte, January Jones en Kristen Schaal

Oorspronkelijke taal: Engels

Release datum: zondag 1 maart 2015

Eerst uitgezonden op: FOX (Verenigde Staten)

• Disney+ Bekijk via Disney+
  • Google Play Niet beschikbaar op Ziggo

Plot The Last Man on Earth

Het jaar is 2022, en na een onwaarschijnlijke gebeurtenis is er maar één man over op de aarde: Phil Miller, een doodnormale gast die voorheen van zijn familie hield en zijn baan bij de bank haatte. Nu, in zijn camper, zoekt Phil naar overlevenden in het land. Hij is naar elke stad gereisd, elk dorp en elke buitenpost in de Verenigde Staten, Mexico en Canada en heeft niemand gevonden. Dit leid tot het pijnlijke besef dat hij bijna zeker de laatste levende op de wereld is.

logo tmdbimagelogo tmdbimagelogo tmdbimagelogo tmdbimagelogo tmdbimagelogo tmdbimagelogo tmdbimagelogo tmdbimagelogo tmdbimagelogo tmdbimagelogo tmdbimagelogo tmdbimagelogo tmdbimage

Meningen over The Last Man on Earth

avatar van Donkerwoud

Donkerwoud

dinsdag 24 november 2015
The Last Man on Earth seizoen 1 Post-apocalyptische sitcom over de laatste man op aarde en zijn snode plannetjes om vrouwen te versieren. Het gaat helaas mis als hij niet meer de laatste man blijkt te zijn tegenover mannelijke competitie die hem voorbijstreven in karakter of praktische vaardigheden. De serie is bij vlagen hilarisch, maar het mist een spanningsboog om de avonturen naar een hoger plan te krijgen.
avatar van ZZ TOP

ZZ TOP

woensdag 9 oktober 2019
The Last Man on Earth seizoen 1 Een aantal jaren geleden mee begonnen, maar na 4 aflevering hield ik het toen voor gezien. Nu kom ik erachter dat het eigenlijk precies het moment is wanneer het pas leuk begint te worden. Het is gewoon een ontzettend leuke serie, waarvan ik nooit had gedacht dat dit iets zou worden. Bij vlagen hilarisch, vooral Will Forte speelt uitstekend. Heb hiervoor nooit van hem gehoord, maar hij speelt erg sterk. Kristen Schaal is het begin best irritant, maar naarmate het seizoen vordert ontwikkelt zij zich steeds meer. Het concept is interessant en als ze hetzelfde niveau kunnen halen in de volgende seizoenen, dan vermaak ik mij de komende tijd prima. 3.5*
avatar van renzoroy

renzoroy

dinsdag 21 november 2017
The Last Man on Earth seizoen 3 Ik vind het erg achteruit gaan, die Tandy wordt steeds dommer en irritanter. Dat was de 1e 2 seizoenen wel leuk, maar het wordt nu te, waardoor het meer irritant is i.p.v. grappig. Die Carol vond ik al vanaf het begin een raar, dom en irritant mens en dat wordt ook steeds erger. Het lijkt wel of de schrijvers gewoon niet meer weten waar ze naartoe willen met het verhaal. Ook erg jammer dat Jason Sudeikis er alweer uit is en dat sterren als Will Ferrell, Jack Black en Jon Hamm allemaal maar 5 seconden meedoen in een cameo. Gelukkig maken Todd en Melissa het nog enig zins goed en ook Gail en de onwijs mooie Erica zorgen (soms) ook nog voor leuke momenten, maar ja als de 2 hoofdrolspelers die constant in beeld zijn niet meer zo leuk zijn, stort de serie een beetje in. Mag van mij na seizoen 4 wel stoppen