• 9.370.453 stemmen

Ontwikkeld door: Jay Peterson

Met onder meer: Dave Navarro, Chris Núñez en Oliver Peck

Oorspronkelijke taal: Engels

Release datum: dinsdag 17 januari 2012

Eerst uitgezonden op: Paramount Network (Verenigde Staten)

• SkyShowtime Bekijk via SkyShowtime
  • Google Play Niet beschikbaar op Ziggo

Plot Ink Master

Rock legende Dave Navarro is presentator en jurylid van dienst. Hij wordt bijgestaan door twee tattoo-iconen Chris Núñez en Oliver Peck. Verschillende tatoeëerders nemen het tegen elkaar op in een onderlinge strijd. Elke aflevering zetten ze een nieuwe unieke tatoeage op een levend canvas. Ze worden getest en beoordeeld op verschillende onderwerpen, technieken en originaliteit. Na elke eliminatieproef valt de slechtste tatoeëren af. Deze kandidaat moet dan onmiddellijk het spel verlaten. De laatste drie overgebleven tatoeëerders nemen het tegen elkaar op in de live finale. De beste tatoeëerder krijgt een geldprijs en wint de titel van Ink Master.

Acteurs en Actrices

Meningen over Ink Master

avatar van Esteban

Esteban

zaterdag 12 januari 2019
Ink Master seizoen 11 Dat laatste is voor mij een reden om ontzettend veel weg te zappen. Het verpest voortdurend wat een bijzonder fijn programma zou kunnen zijn. Ik erger mij dood aan het feit dat haast alle aandacht naar de ego-clashes gaat.