• 9.160.896 stemmen

Star Trek: Discovery (2017-2024)

Sciencefiction | 5 seizoenen

Ontwikkeld door: Alex Kurtzman en Alex Kurtzman

Met onder meer: Sonequa Martin-Green, Doug Jones en Anthony Rapp

Oorspronkelijke taal: Engels

Release datum: zondag 24 september 2017

Eerst uitgezonden op: CBS (Verenigde Staten)

• SkyShowtime Bekijk via SkyShowtime
  • Google Play Niet beschikbaar op Ziggo

Plot Star Trek: Discovery

Star Trek: Discovery speelt zich tien jaar voor de avonturen van Captain Kirk en Spock af, in de 'reguliere tijdlijn'. De serie volgt de crew van de USS Discovery, die nieuwe werelden en bevolkingen ontdekken. Ze komen in aanraking met een koude oorlog tussen hun United Federation of Planets en het nieuw gevormde Klingon Rijk. De bevelhebber van de USS Discovery is luitenant-commandant Michael Burnham, beter bekend als 'Number One'.

Meningen over Star Trek: Discovery

avatar van HALVE TAMME.

HALVE TAMME.

donderdag 11 juli 2019
Star Trek: Discovery seizoen 1 Allemaal mooie kleurtjes en lichtjes. Whoopi Ik kon vroeger helemaal niks met Star Trek. Wel eens hier en daar een halve aflevering gezien. Maar mijn volledige aandacht had het nooit. Laatst zag ik Star Trek: Discovery voorbij komen op Netflix en toch maar even apart gezet. Waarom weet ik ook niet. Het deed mij vroeger niks dus waarom nu wel. Ik ben gister met Discovery begonnen (nog 1 aflevering te gaan). Geen spijt van het apart zetten kan ik jullie melden. Ik zit er helemaal in. Goed verhaal, spannend en volop actie! Ja, ik ben wel benieuwd wat seizoen twee te brengen heeft. Vanwaar de verandering in interesse, ik heb echt geen idee. Het enige waar ik me voor nu aan stoor is als die kliko's met elkaar aan het praten zijn. Zeer vermoeiend om naar te luisteren. Voor de rest: prima serie. ***½
avatar van gigabyte

gigabyte

woensdag 9 februari 2022
Star Trek: Discovery seizoen 1 Zeer goede serie, het verhaal, spanning en special effects en acteer prestaties zeer goed.