Frikjent seizoen 3?
Zal er een seizoen 3 beschikbaar komen voor de tv-serie Frikjent? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van Frikjent.
Het laatste bij ons bekende seizoen van Frikjent (Seizoen 2) dateert van 2016.
Frikjent Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 3) van Frikjent? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Frikjent seizoen 3 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
Frikjent Serie Informatie
Frikjent is een Mystery / Misdaad-serie uit 2015-2016. Geregisseerd door Rune Denstad Langlo met onder meer de acteurs Nicolai Cleve Broch, Tobias Santelmann en Lena Endre .
Aksel Borgen wordt op 18-jarige leeftijd vrijgesproken van de moord op zijn vriendin Karine. Het misdrijf blijft onopgelost en om te ontsnappen aan de beschuldigende blikken vertrekt hij naar Azië. Twintig jaar later keert hij als succesvol zakenman terug naar Noorwegen om het noodlijdende energiebedrijf, dat het hart van zijn thuisstad vormt, te redden van faillissement. De wonden zijn echter nooit geheeld. Ondanks zijn vrijspraak is men nog altijd niet overtuigd van zijn onschuld.
De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 3,61 met in totaal 97 stemmen. De serie heeft momenteel 2 seizoenen.