• 9.370.388 stemmen

Big Little Lies (2017-2019)

2 seizoenen
3,93 441 stemmen + Mijn stem

Status: Beëindigd

Genre: Misdaad / Drama

Ontwikkeld door: David E. Kelley

Met onder meer: Nicole Kidman, Reese Witherspoon en Shailene Woodley

Oorspronkelijke taal: Engels

Release datum: zondag 19 februari 2017

Eerst uitgezonden op: HBO (Verenigde Staten)

• HBO Max Bekijk via HBO Max
  • Google Play Niet beschikbaar op Ziggo

Plot Big Little Lies

De zwarte komedie Big Little Lies vertelt het verhaal van drie moeders van eersteklassers, wiens zogenaamd perfecte levens tot een moord leiden. In het kustplaatsje Monterey, Californië, is namelijk niets wat het lijkt. De vrouwen worstelen ondertussen ook met hun gezinnen, seks, het huwelijk, ouderschap en vriendschap.

Acteurs en Actrices

Meningen over Big Little Lies

avatar van schram101

schram101

zondag 3 december 2023
Big Little Lies seizoen 1 Verborgen pareltje uit de HBO stal. Erg vermakelijk en bijzonder dun lijntje tussen heerlijke satire en af en toe sterk drama. De vrouwen rollen zijn enorm sterk geschreven en geacteerd en het is bijna onmogelijk een favoriet aan te wijzen. Kidman is voor de hand liggend maar Woodley kan wel zo fantastisch naturel acteren passend bij haar karakter dat kiezen niet te doen is. En zijn de andere twee dames vrijwel net zo sterk. Ik kon de pacing ook erg waarderen net als de soundtrack overigens. 4,0*
avatar van scorsese

maandag 3 april 2017
Big Little Lies seizoen 1 Sterke, goed geschreven mini-serie. Tot het allerlaatste moment blijft het gissen naar wie wie vermoordt. En wat een cast!! Ook een mooie leader met het prachtige nummer Cold Little Heart van Michael Kiwanuka.

Pecore

donderdag 8 augustus 2019
Big Little Lies seizoen 2 Bijzonder matig en compleet overbodig vervolg. Een verhaaltje dat kant noch wal raakt, flauwe karakters, geen humor. En als klap op de vuurpijl mevrouw Streep, die met een overdaad aan acteertrucjes een karikatuur van een valse vrouw neerzet.
avatar van Corcicus

Corcicus

dinsdag 21 januari 2020
Big Little Lies seizoen 1 Een mix van Desperate Housewives en Sex and the City over de levens van enkele vrouwen in een slaperig stadje. Klinkt dat saai en oninteressant? Bingo, dat is het ook. Ergens ver op de achtergrond hebben ze er ook nog een moordonderzoekje met de haren bij gesleurd om er wat extra cachet aan te geven, maar ook dat is wat mij betreft een schromelijke mislukking. De vrouwen zijn simpelweg oninteressant, hun karakters afstotelijk en hun liefdesperikelen konden me gestolen worden.