• 9.369.835 stemmen

Ontwikkeld door: Evan Katz, Manny Coto, Joel Surnow en Robert Cochran

Met onder meer: Corey Hawkins, Miranda Otto en Anna Diop

Oorspronkelijke taal: Engels

Release datum: zondag 5 februari 2017

Eerst uitgezonden op: FOX (Verenigde Staten)

• Disney+ Bekijk via Disney+
  • Google Play Niet beschikbaar op Ziggo

Plot 24: Legacy

Een militaire held keert terug naar de Verenigde Staten, samen met een heleboel problemen. Omdat hij nergens anders heen kan, vraagt de man aan de CTU om hem bij te staan om een van de grootste terroristische aanvallen op Amerikaans grondgebied tegen te houden. Ook kan hij de hulp van het CTU goed gebruiken om zijn eigen leven te redden.

Acteurs en Actrices

Meningen over 24: Legacy

avatar van AmazingPP

AmazingPP

donderdag 6 juli 2017
24: Legacy seizoen 1 Nou, zo slecht als ze hierboven schrijven vond ik het niet. Het is "Legacy", mensen! Het is geen vervolg, het is in de nasleep van "24". De originele serie vond ik ook maar interessant tot aan seizoen 4. Het euvel met deze serie is het allemaal veel te veel van het goede is. Het is zo over de top dat je er inderdaad om moet gaan lachen. Zeker naar het einde toe (wat tenenkrommend was trouwens) wordt het steeds gekker en gekker. En toch heb ik best genoten van de serie. Vond het niet zo slecht dat ik niet meer door wilde kijken. Ik heb toch al veel slechtere series gezien, ik bedoel "Lethal Weapon" gezien? Mijn hemel, dat is pas echt slecht. Het acteerwerk is best in orde, het camerawerk is van hoge kwaliteit, alleen het script is wat te bombastisch. 3,5 *
avatar van arevee

arevee

dinsdag 4 december 2018
24: Legacy seizoen 1 Tja hier is het meeste echt al wel over gezegd, gewoon slecht. Een total afrip van een behoorlijk goede serie zonder de iconische personages, met veel minder spanning, veel mindere scenario's, veel minder camerawerk, enfin alles is gewoon matig tot slecht. Geen totale stinker, maar goed is het zeker ook niet.
avatar van voskat

voskat

dinsdag 7 februari 2017
24: Legacy seizoen 1 Vooruit, 1 ster omdat het zo ongelooflijk slecht is dat ik tot vijfmaal toe in lachen uitbarstte. Verder dan de eerste aflevering hoef ik niet te kijken. Wat een beschamende vertoning.