• 9.180.388 stemmen

Ontwikkeld door: Stephen Levinson

Met onder meer: Dwayne Johnson, John David Washington en Rob Corddry

Oorspronkelijke taal: Engels

Release datum: zondag 21 juni 2015

Eerst uitgezonden op: HBO (Verenigde Staten)

• Netflix Bekijk via Netflix
  • HBO Max Bekijk via HBO Max
  • Google Play Niet beschikbaar op Ziggo

Plot Ballers

'Ballers' draait rond de levens van een groepje footballspelers, zowel vergane glories als huidige helden. Dwayne Johnson vertolkt de rol van Spencer Strasmore, een op rust gestelde speler. Andere personages in de reeks zijn Charles, een sympathieke ex-pro die op zoek gaat naar een nieuwe carrière; Ricky, een sportman die even gedreven als spiritueel is; Joe, een financieel adviseur die zich in allerlei bochten wringt om erbij te horen; Jason, een sportimpresario die zich in de hoogste kringen beweegt; Vernon, een speler die heel erg met zijn gezin begaan is; Julie, de vrouw van een ex-sporter; Stephanie Michaels, een verslaggeefster van ESPN die een romance beleeft met Spencer; en Tina, de weduwe van één van Spencers beste vrienden.

Seizoenen

Komt er een Ballers seizoen 6?

Meningen over Ballers

avatar van jarno1975

jarno1975

maandag 29 februari 2016
Ballers seizoen 2 Ik heb de still even aangepast. De vorige was gecropped i.p.v. bijgesneden waardoor Dwayne het figuur van Justin Bieber had....

dinsdag 1 maart 2016
Ballers seizoen 2 Nice! Ben benieuwd. 2 episodes maar? huh?