• 9.370.556 stemmen

Ontwikkeld door: Diederik van Rooijen

Met onder meer: Matteo van der Grijn, Elise Schaap en Robbie Walsh

Oorspronkelijke taal: Nederlands

Release datum: donderdag 4 september 2025

Eerst uitgezonden op: Amazon Prime Video (Nederland)

• Prime Video Bekijk via Prime Video
  • Google Play Niet beschikbaar op Ziggo

Plot Suga

Suga is een charismatische leider van een beruchte motorbende. Na zijn vrijlating uit de gevangenis wordt hij geconfronteerd met een wirwar van uitdagingen. Terwijl hij probeert zijn leven weer op de rails te krijgen, moet Suga omgaan met ingewikkelde familierelaties die door zijn criminele verleden zijn beschadigd. Daarnaast blijft hij gebonden aan zijn verplichtingen binnen de motorbende, wat voortdurende conflicten en gevaar met zich meebrengt. Te midden van deze spanningen probeert Suga zijn weg te vinden tussen loyaliteit aan zijn bende en de wens om een betere toekomst voor zichzelf en zijn geliefden te creëren.

logo tmdbimagelogo tmdbimage

Seizoenen

Komt er een Suga seizoen 2?

Meningen over Suga

wimaroca_mm

dinsdag 9 september 2025
Suga seizoen 1 Gijs Naber speelt uitstekend, en meer uitstekende acteurs/actrices Is een serie met potentie! Hier kan je toch verschillende verhaallijnen uithalen,lijkt me.

MovieMac_tv

donderdag 11 september 2025
Suga seizoen 1 Ik ben tot aflevering 3 gekomen. Aan het eind vond ik het nog best wat emotie hebben. Door het niet te serieus te nemen en niet te lang bij de plotholes still te staan was het nog wel te doen. Maar aflevering 4 ben ik niet doorgekomen. Het gaat nu werkelijk echt alle kanten op. Laat ik het zo samenvatten: Suga - Iedereen verraad elkaar en iedereen wilt elkaar vermoorden. Uiteindelijk vallen er zoveel doden dat de oorlog in Gaza erbij in het niet valt. Jammer want ik dacht even een Nederlandse serie te hebben gevonden die er nog wel mee door kon. Na een tijdje kon ik ook niet anders dan elke keer in de lach schieten als hij weer met zijn pleister op zijn neus in beeld kwam. Ik bedoel, deze levensgevaarlijke killer loopt dagenlang met een pleistertje op zijn neus omdat hij daar een schaafwondje heeft. Wie bedacht heeft dat dit er stoer uitziet ofzo, zou nooit meer een dergelijke serie of film moeten maken.