ad
 • 139.564 films
 • 6.583 series
 • 19.906 seizoenen
 • 430.934 acteurs
 • 280.183 gebruikers
 • 8.076.765 stemmen
Avatar
 
banner banner

Nikita - Seizoen 2 (2011-2012)

2,94 17 stemmen

Show titel: Nikita

IMDb beoordeling: 7,7 (48.869)

Seizoenen: 4 seizoenen

Afleveringen: 23

Datum van release: vrijdag 23 september 2011

 • On Demand:

 • Netflix Niet beschikbaar op Netflix
 • Pathé thuis Niet beschikbaar op Pathé Thuis
 • Videoland Niet beschikbaar op Videoland
 • Amazon Prime Niet beschikbaar op Amazon Prime
 • Disney+ Niet beschikbaar op Disney+
 • Google Play Niet beschikbaar op Google Play
 • Google Play Niet beschikbaar op Ziggo

Nikita

Afleveringen Seizoen 2 (2011-2012)

 1. 1. Game Change

  Nikita en Michael maken plannen om Division en Oversight neer te halen en ze zijn bereid om de inhoud van de Black Box daarvoor te gebruiken. Amanda staat nu aan het roer bij Division en heeft de opdracht gekregen om als eerste de Black Box terug te halen.

 2. 2. Falling Ash

  Als Nikita en Michael onderzoek doen naar een programma van Division, komen ze Owen tegen. Hij is op zoek naar de uitvinder van het programma. Nikita wil met hem samenwerken, maar Michael vertrouwt het niet.

 3. 3. Knightfall

  Een bestand uit een zwarte doos onthult dat de terrorist Ramon nu voor Division werkt. Nikita is verbijsterd als ze dit nieuws hoort, want zij was de agent die Ramon destijds oppakte.

 4. 4. Partners

  Nikita is geschokt wanneer ze hoort dat haar ex-partner Kelly is ontsnapt uit de Turkse gevangenis. Ze heeft altijd gedacht dat Kelly omkwam bij de missie waarbij Nikita ontsnapte aan Division. Samen met Michael gaat Nikita naar Turkije om Kelly te helpen, maar ontdekt dat Kelly eigenlijk voor Gogol werkt.

 5. 5. Looking Glass

  Michael ontdekt dat Cassandra, die hij ooit moest verleiden voor zijn werk, in gevaar is. Omdat hij zich schuldig voelt over hoe het destijds afliep met de romance, wil Michael Cassandra helpen. Nikita vermoedt dat er meer achter zit dan alleen zijn schuldgevoel.

 6. 6. 343 Walnut Lane

  Terwijl Birkoff op zoek is naar de zwarte box, stuit hij op Nikita's geboortebewijs. Samen met Michael spoort Nikita haar vader op, maar het weerzien is niet helemaal wat Nikita ervan had verwacht.

 7. 7. Clawback

  Terwijl Ryan in de gevangenis zit, ontdekt hij iets merkwaardigs. Hij regelt een ontmoeting met Nikita om dit door te spelen, maar Amanda onderschept hun geheime berichtjes.

 8. 8. London Calling

  Als Michael hoort dat Cassandra in gevaar is, schiet hij haar direct te hulp. Generaal Tupelov heeft Cassandra beschuldigd van het stelen van tweehonderd miljoen dollar en dreigt haar te doden als ze het geld niet teruggeeft.

 9. 9. Fair Trade

  Nikita breekt in bij Oversight, zodat zij gedwongen een spoedvergadering moeten inlassen. Nikita en Birkoff kunnen nu de vergadering bespioneren en de leden van Oversight identificeren.

 10. 10. Guardians

  Nu Michael de stad uit is, vraagt Nikita Owen om hulp bij het stelen van een Black Box. Ze ontdekt echter dat Owen voor iemand werkt die de hele missie in gevaar kan brengen.

 11. 11. Pale Fire

  De missie van Alex bereikt een hoogtepunt als ze in haar ouderlijk huis wordt geconfronteerd met haar verleden. Nikita is met een heel andere missie bezig, maar belandt ook in het huis. Alex en Nikita besluiten hun krachten te bundelen.

 12. 12. Sanctuary

  Sean valt Nikita en Michael aan om zo zijn moeder te beschermen.

 13. 13. Clean Sweep

  Percy gijzelt de leden van Oversight om zo Amanda te dwingen akkoord te gaan met zijn eisen. Als ze dit niet doet, worden alle leden doodgeschoten en laat Percy een dodelijk gas los in Division waardoor iedereen zal overlijden.

 14. 14. Rogue

  Als Nikita achter Percy's plan komt om Carla te bedreigen, wil zij hem voor zijn door een geheim bericht naar Carla te sturen. Percy onderschept dit bericht, waarna een strijd ontstaat om als eerst bij de mentor te zijn.

 15. 15. Origins

  Nikita en Michael proberen Carla te helpen bij het herinneren van haar verleden. Dit kan namelijk helpen bij het neerhalen van Division. Ondertussen verschijnt Alex op een persconferentie.

 16. 16. Doublecross

  Als er agenten van Division worden vermoord, realiseert Amanda zich dat Percy achter deze moorden zit. Ze vraagt Nikita om hulp.

 17. 17. Arising

  Als Michael een geheim van Cassandra ontdekt, gaan hij en Nikita naar Moskou om haar ermee te confronteren. Ondertussen doet Alex een laatste poging om haar moeder te vinden door een gecodeerde boodschap te zenden tijdens een tv-interview.

 18. 18. Power

  Amanda en Ari organiseren een vergadering met Zetrov en bereiden zich voor op de overname van de organisatie. Alex verrast Ari door naar de vergadering te komen met een vriend.

 19. 19. Wrath

  Toen Nikita nog voor Division werkte, heeft ze ervoor gezorgd dat Nicholas Brandt achter slot en grendel belandde. Nu Nicholas weer op vrije voeten is, wil hij wraak nemen op Nikita.

 20. 20. Shadow Walker

  Na aandringen van Nikita stopt Birkhoff miljoenen dollars in een plan waardoor Percy en Division al hun geld zullen verliezen. Het plan verloopt niet zoals gehoopt.

 21. 21. Dead Drop

  Als het plan van Percy uit de hand dreigt te lopen, stelt Ryan voor om het hoofd van de CIA om hulp te vragen. Nikita is hier fel tegen en reageert verbaasd als blijkt dat Michael het met Ryan eens is.

 22. 22. Crossbow

  Percy bedreigt de president van de Verenigde Staten. Hij zegt een nucleaire explosie te veroorzaken als er niet aan zijn eisen wordt voldaan. Birkoff vindt twee wetenschappers die Percy kunnen helpen, maar ze zetten hiermee wel hun leven op het spel.

 23. 23. Homecoming

  Nikita en Michael vallen Division binnen om Percy te pakken te krijgen. Hierdoor moet Ryan de president van de Verenigde Staten overhalen om Division niet te vernietigen voordat Nikita en Michael terug veilig zijn. Alex en Sean belanden ondertussen in een vuurgevecht met Roan.

Reviews & comments

Er zijn bij dit seizoen nog geen berichten geplaatst.

Gast

 • berichten
 • stemmen

Let op: In verband met copyright is het op TvMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.