• 8.896.516 stemmen

Death in Paradise - Seizoen 7 (2018)

Show titel: Death in Paradise

Afleveringen: 8

Speelduur: 7 uur en 52 minuten

Ontwikkeld door: Robert Thorogood

Met: Ardal O'Hanlon, Joséphine Jobert en Danny John-Jules

Oorsprong: Verenigd Koninkrijk / Frankrijk

Datum van release: donderdag 4 januari 2018

Eerst uitgezonden op: BBC One (Verenigd Koninkrijk)

• Google Play Niet beschikbaar op Ziggo

Plot Death in Paradise

Onmogelijke moorden op een prachtig Caribisch eiland. Rechercheur Richard Poole is de perfecte man om ze op te lossen, als hij alleen niet zo'n hekel had gehad aan zon, zee en zand. Wanneer Richard naar Saint-Marie op het kleine eiland Martinique wordt gestuurd om een mysterieuze moord op te lossen, voelt hij zich helemaal niet op zijn plek.

Afleveringen Seizoen 7 (2018)

1. 1. Murder from Above

4 januari 2018 (57 minuten)

DI Mooney en zijn team gaan op onderzoek als de verloofde van een hotel-miljardair de dag voor haar extravagante huwelijk van een balkon valt en alles wijst op zelfmoord... ware het niet dat het slachtoffer maar één nagel van haar hand gelakt had.

2. 2. The Stakes Are High

11 januari 2018 (1 uur)

Het team betreedt de lucratieve wereld van professionele pokertoernooien als de favoriet voor de winst halverwege het pokerspel wordt vergiftigd.

3. 3. Written in Murder

18 januari 2018 (1 uur)

Als de bekende thrillerauteur Frank O'Toole door zijn hart gestoken midden in de oceaan wordt gevonden, ontdekken Jack en zijn team een moordcomplot dat in een van zijn romans niet had misstaan.

4. 4. The Healer

25 januari 2018 (58 minuten)

Jack is verwikkeld in de mysterieuze wereld van gebedsgenezing als een vrouw tijdens een ceremonie wordt vergiftigd en alle sporen naar de arrogante genezer zelf wijzen.

5. 5. Murder on the Day of the Dead

1 februari 2018 (57 minuten)

De Day of the Dead-festiviteiten op het eiland worden afgebroken door de dood van een vrouw. Om de moordenaar te vangen, moeten Jack en zijn team de wateren bevaren van de elitaire jachtclub.

6. 6. Meditated in Murder

8 februari 2018 (1 uur)

De leider van een spiritueel kuuroord wordt gewurgd aangetroffen. Jack en het team zijn in verwarring door het feit dat al hun verdachten op het moment van de moord een meditatiekring vormden.

7. 7. Dark Memories

15 februari 2018 (1 uur)

Verdrongen herinneringen worden opgerakeld als iemand uit JP's verleden op heterdaad op een moord wordt betrapt en Jack een complex mysterie moet ontrafelen om de waarheid te vinden.

8. 8. Melodies of Murder

22 februari 2018 (1 uur)

Als de leadgitarist van een populaire reggae-band wordt vermoord, moeten Jack en zijn team een oude zaak openbreken die de commissaris jaren heeft achtervolgd voordat ze de moordenaar kunnen arresteren.

avatar van ZAP!

ZAP!

Nu al een derde nieuwe hoofdrolspeler, Ardal O'Hanlon (meteen de beste), na Ben Miller en Kris Marshall (de minste).

Afl. 7 toevallig meegepikt - ging wel.

Nog net te doene detective pulp op tropisch eiland met als groot pluspunt Camille Bordey en later Joséphine Jobert die letterlijk niet al teveel om het lijf hebben (geheel in de stijl van de op te lossen zaken) - waar is het anders zo warm en zonnig voor?

Een cijfer voor dit seizoen geef ik niet, al zullen de andere afleveringen weinig afdoen of toevoegen aan wat ik zag. De seizoenen met Ben Miller krijgen 2,5*, van die met Kris Marshall heb ik er ongeveer maar 1 gezien en die krijgt 2,0*. Deze zou tegen de drie sterren aanschurken.