• 9.377.553 stemmen

Beauty and the Beast - Seizoen 2 (2013-2014)

Show titel: Beauty and the Beast

Afleveringen: 22

Speelduur: 14 uur en 43 minuten

Ontwikkeld door: Jennifer Levine, Ron Koslow en Sherri Cooper-Landsman

Met: Kristin Kreuk, Jay Ryan en Nina Lisandrello

Oorsprong: Canada

Datum van release: maandag 7 oktober 2013

Eerst uitgezonden op: The CW (Verenigde Staten)

• Google Play Niet beschikbaar op Ziggo

Plot Beauty and the Beast

Detective Catherine Chandler is een slimme, no-nonsense rechercheur. Toen ze een tiener was, was ze getuige van de moord op haar moeder en zelf werd ze gered door iemand - of iets. Jaren later komt ze erachter dat dit Vincent was: een dokter die, door experimenten in zijn verleden, verandert in een beest wanneer hij boos wordt.

Afleveringen Seizoen 2 (2013-2014)

1. 1. Who Am I?

7 oktober 2013 (40 minuten)

Drie maanden nadat Vincent was ontvoerd door Muirfield, wordt Cat met hem herenigd. Het is alleen heel anders dan ze in gedachten had.

2. 2. Kidnapped

14 oktober 2013 (40 minuten)

Cat wordt gekidnapt door Vincent, terwijl ze probeert uit te dokteren wat zijn missie is. Hun toenemende aantrekkingskrachten levert complicaties op voor Vincents missie.

3. 3. Liar, Liar

21 oktober 2013 (40 minuten)

Cat en Vincent zijn een mysterieus beest op het spoor, terwijl ze in een kat-en-muisspel hun plannen voor elkaar verborgen houden. Heather heeft een onthulling voor Cat en Tess zoekt de confrontatie met Gabe.

4. 4. Hothead

28 oktober 2013 (40 minuten)

Vincent wordt tegengewerkt door Cat in zijn zoektocht naar een verdacht beest. Gabe roept Vincents hulp in, maar Vincent neemt al snel het heft in eigen hand.

5. 5. Reunion

4 november 2013 (40 minuten)

Cat krijgt het flink te verduren tijdens een reünie van de middelbare school. Ze ontdekt meer over haar verleden dan ze van tevoren had kunnen bedenken.

6. 6. Father Knows Best

11 november 2013 (40 minuten)

Cat confronteert haar biologische vader met de mysterieuze rol die hij heeft gespeeld in haar leven. Vincent moet een beest neutraliseren dat een publiek figuur is.

7. 7. Guess Who's Coming to Dinner?

18 november 2013 (40 minuten)

Nadat Vincents leven in gevaar is gebracht, besluit Cat dat ze Thanksgiving met haar vader moet doorbrengen. Cat hoopt informatie te kunnen achterhalen over Vincents missie.

8. 8. Man or Beast?

25 november 2013 (40 minuten)

Vincent en Cat hebben ruzie over hoe ze agent Reynolds moeten aanpakken, waardoor Vincent zich afvraagt of hij misschien meer beest dan mens is.

9. 9. Dont Die on Me

13 januari 2014 (39 minuten)

Cat probeert te voorkomen dat Vincent nog meer verwondingen oploopt. Wanneer Cat Tori probeert te beschermen, wordt er een groot mysterie ontrafeld.

10. 10. Ancestors

20 januari 2014 (40 minuten)

Vincent is te gast in een talkshow om bekend te maken dat hij nog steeds in leven is. Cat gaat undercover voor FBI-agent Dana Landon. Vincent komt oog in oog met Cat te staan, waardoor ze gedwongen worden samen te werken.

11. 11. Held Hostage

27 januari 2014 (40 minuten)

Een groep criminelen wil een zeldzame ketting stelen die in Tori's bezit is. Ze gijzelen Tori, Cat en Tess, en Vincent is de enige die hen kan helpen. Hierdoor loopt hij wel het gevaar zijn ware identiteit te onthullen.

12. 12. Recipe for Disaster

3 februari 2014 (40 minuten)

Cat en Vincent moeten samenwerken om JT te redden als hij wordt ontvoerd, terwijl Tori probeert te bemiddelen. Dit heeft fatale gevolgen. Een vreemdeling uit Dana Landons verleden wordt ook gered.

13. 13. Till Death

10 februari 2014 (40 minuten)

In een poging om de persoon te vinden die Sam gevangen heeft genomen, moeten Vincent en Cat samenwerken op Valentijnsdag. Cat moet bepalen of ze een relatie met Gabe ziet zitten.

14. 14. Redemption

17 februari 2014 (49 minuten)

Als een aantal van Gabes kennissen vermist raakt, moeten Cat en Vincent hen samen redden. Vincent keert terug naar het ziekenhuis waar hij ooit stage heeft gelopen.

15. 15. Catch Me If You Can

3 maart 2014 (38 minuten)

Cat voelt zich heen en weer geslingerd tussen Gabe en Vincent. Ze zal de knoop door moeten hakken. Cat en Vincent werken samen om Sams nieuwste slachtoffer te redden.

16. 16. About Last Night

10 maart 2014 (39 minuten)

Om te voorkomen dat Sam een grote groep mensen doodt, moeten Cat en Vincent terug naar een romantische plek uit het verleden. Ze ontdekken hier wat ze voor elkaar betekenen.

17. 17. Beast Is the New Black

10 maart 2014 (40 minuten)

Nadat Vincent gearresteerd is voor moord, moeten Cat en het team alles uit de kast halen om zijn naam te zuiveren.

18. 18. Cat and Mouse

9 juni 2014 (40 minuten)

Als er een klopjacht op Vincent plaatsvindt, proberen Cat en Vincent onder de radar te blijven. De FBI benadert hen voor hulp bij een belangrijke zaak, wat hen een verrassende bondgenoot oplevert.

19. 19. Cold Case

16 juni 2014 (40 minuten)

Op het slechts mogelijke moment komt Cats zus, Heather, onverwachts langs. Cat en Tess zijn net door Gabe geschorst, om zo Vincent naar hem toe te leiden.

20. 20. Ever After

23 juni 2014 (40 minuten)

Cat en Vincent gaan in op het voorstel van agent Knox om deel te nemen aan een getuigenbeschermingsprogramma. Dit gaat echter niet zo makkelijk als gedacht.

21. 21. Operation Fake Date

30 juni 2014 (40 minuten)

Gabe probeert wanhopig Cat weer voor zich te winnen en neemt haar mee voor een romantisch uitje. Cat heeft zelf andere plannen, want ze moet Vincent zien te redden en een vrijgezellenfeestje voor Heather plannen.

22. 22. Déjà Vu

7 juli 2014 (38 minuten)

Cat zoekt een manier om Gabe tegen te houden. Ze vindt antwoorden in een dagboek van een voorouder. Cat is bang dat alleen Vincents dood Gabe zal kunnen stopen.

avatar van Miszmi

Miszmi

Ik weet dat ik dit seizoen nog heb afgekeken, maar daarna ergens ben afgehaakt. Ik weet niet eens meer of het seizoen 3 of 4 was, maar ik vond het na het eerste seizoen hoe dan ook niet veel meer aan en totaal niet vernieuwend.