• 9.376.945 stemmen

The Family - Seizoen 1 (2016)

Show titel: The Family

Afleveringen: 12

Speelduur: 12 uur

Ontwikkeld door: Jenna Bans

Met: Joan Allen, Zach Gilford en Liam James

Datum van release: donderdag 3 maart 2016

Eerst uitgezonden op: ABC (Verenigde Staten)

• Google Play Niet beschikbaar op Ziggo

Plot The Family

Claire Warren is burgemeester van de stad Red Pines, Californië. Haar zoon Adam, die vermoedelijk dood was, keert plots terug na meer dan een decennium geleden verdwenen te zijn. Terwijl de mysterieuze jongeman zich weer de familie in nestelt, ontstaan er verdenkingen. Is hij wel echt wie hij zegt te zijn?

Afleveringen Seizoen 1 (2016)

1. 1. Pilot

3 maart 2016 (1 uur)

De acht-jarige jongen Adam Warren raakt vermist, terwijl zijn moeder Claire campagne voert voor de Gemeenteraad. 10 jaar later strompelt een tiener uit het bos terug naar Red Pines, Maine. Hij claimt de vermiste jongen te zijn waarvan verondersteld werd dat hij was overleden.

2. 2. All You See Is Dark

6 maart 2016 (1 uur)

Adam en Hank weten niet goed hoe ze om moeten gaan met hun pas verkregen vrijheid en na een ontmoeting met Adam, worstelt Hank alleen nog meer met zijn langbejaarde geheimen. Ondertussen deelt Danny per ongeluk zijn twijfels over de ware identiteit van Adam met een journalist. Nina neemt de leiding over een team van detectives in het bos waar Adam vastgehouden werd.

3. 3. Of Puppies and Monsters

13 maart 2016 (1 uur)

Een FBI-agent voegt zich bij het onderzoek. Ondertussen keert Adam terug naar de bunker in de hoop dat het zijn geheugen een steuntje geeft. Willa heeft twijfels bij de motieven van Claire en Nina onderzoekt het telefoontje naar de alarmcentrale, dat ervoor zorgde dat de politie naar Hank's huis ging.

4. 4. Feathers of Steel

20 maart 2016 (1 uur)

Meyer en Clements jagen op een kinderlokker, waarvan de manier van werken wel erg lijkt op die van de ontvoerder van Adam. Claire zet Hank onder druk om meer te delen over de kidnapping van Adam en doet een pijnlijke ontdekking over John.

5. 5. I Win

27 maart 2016 (1 uur)

Wanneer Hank in elkaar geslagen is, wijst hij een lid van de familie Warren aan als voornaamste verdachte. Bridey krijgt de resultaten van de vaderschapstest die ze afgenomen heeft bij Adam en de conclusie is schrikbarend.

6. 6. Nowhere Man

3 april 2016 (1 uur)

Nina en Clements bedenken een plan om de pokdalige man, Doug, te lokken door Adam als aas te gebruiken. Het gaat echter mis als Adam Doug in het winkelcentrum ziet. Hij wordt ziek en wordt naar het ziekenhuis gebracht, terwijl de politie probeert Doug in de kraag te vatten. Nadat de dokter Adams medische geschiedenis heeft bekeken, doet hij een ernstige mededeling aan een nietsvermoedende Claire.

7. 7. All the Livelong Day

10 april 2016 (1 uur)

Flashbacks tonen Adams terugkeer naar Red Pines tegen de achtergrond van Willa's geheimen en leugens, wat Adam heeft doorstaan in zijn gevangenschap en Hanks mentaliteit in de gevangenis. In andere gebeurtenissen is Claire gedwongen een moeilijke beslissing te nemen over de toekomst van haar familie.

8. 8. Sweet Jane

17 april 2016 (1 uur)

Claire worstelt met de emotionele gevolgen van Willa's plannen. Ondertussen merkt Nina op dat Adam elke nacht verdwijnt en ze gaat eropuit om zijn mysterieuze bestemming te ontrafelen, terwijl Clements de connectie tussen Jane en Doug onderzoekt. Hank doet een schokkende ontdekking die de omvang van zijn betrokkenheid bij de ontvoering van Adam onthult.

9. 9. Betta Male

24 april 2016 (1 uur)

Tijdens Adams therapiesessies kijkt detective Nina Meyer om zo aanwijzingen uit zijn verleden te ontdekken. Terwijl een schuldige Claire steels probeert Ben in de gaten te houden na de uitbrander van Hank. De familie treft voorbereidingen om Claire te ondersteunen tijdens het gouverneursdebat. Hanks gast leidt hem naar bewijs over wie echt Adam ontvoerd heeft. Ondertussen maakt detective Meyer zich zorgen over haar vermiste partner agent Clements. En Ben krijgt bezoek van iemand uit zijn gekwelde verleden.

10. 10. Fun Ways to Tell Boyfriend You're Pregnant

1 mei 2016 (1 uur)

Ironisch genoeg denkt Hank dat hij het bewijs heeft gevonden om de zaak van Adam op te lossen en gelijkertijd van hem een held te maken. Willa's verdenkingen over Ben versterken als tot de schokkende ontdekking komt wat er werkelijk met Adam is gebeurd. Jane wendt zich tot een onwaarschijnlijke hulp als ze gaat bevallen en Doug nergens is te vinden. Bridey verraadt Willa in een poging om de "voorpagina" te halen voor haar verhaal en Nina krijgt stuitend bezoek.

11. 11. Election Day

8 mei 2016 (1 uur)

Willa onthult een verschrikkelijk geheim aan Claire net voordat de uitslagen van de gouverneursverkiezingen bekend worden gemaakt. Ergens in een kelder probeert agent Clements met wanhopige maatregelen Jane te overtuigen om hem vrij te laten. Ben deelt schokkend nieuws met Willa, die nu vastbesloten is om hem uit de familie te zetten. Bridey overweegt welke informatie ze heeft over de Warren familie op de voorpagina te plaatsen. Ze ontdekt een ontbrekend stukje van de puzzel en kan zo haar succes garanderen. En in flash-backs zien we Hank van een geliefde collega naar een sociale paria veranderen.

12. 12. What Took So Long

15 mei 2016 (1 uur)

Claire beseft eindelijk wat Adam en Ben hebben moeten doorstaan ​​wanneer ze het helse hol-achtige graf bezoekt waar ze werden vast-gehouden. Ze wordt getroffen door verdriet, woede en frustratie. Jane ziet kans op een ontsnapping als Nina dichterbij de locatie van Doug komt. Agent Clements tijd raakt op. Hank komt oog in oog te staan met zijn innerlijke demonen en één telefoontje versplintert Bens hele wereld. Wat hem dwingt om een ​​onzeker lot aan te omarmen.

avatar van DonOswaldo

DonOswaldo

• 1931 stemmen

Homeland 2.0?

avatar van jarno1975

jarno1975 (Moderator series)

Meteen ook het laatste seizoen. De serie is gecanceld door ABC.

avatar van stinissen

stinissen (crew series)

Uitstekende drama thriller serie met een goede cast vooral Andrew McCarthy was echt goed ook jammer dat er geen 2de seizoen komt had gemoeten.

avatar van Heino

Heino (moderator series)

stinissen schreef:

Is het verhaal na seizoen 1 wel zo ongeveer afgerond? Ik heb net de eerste 2 afleveringen hiervan gekeken en die vond ik erg goed, het zou dan ook jammer zijn als er (te)veel vragen overblijven aan bet eind van het seizoen.

avatar van stinissen

stinissen (crew series)

Niet al te veel vragen maar het kijkt zó lekker weg dat ik erg graag een 2de seizoen had gezien.

stinissen schreef:

Oke, dan ga ik ook gewoon verder met kijken want het kijkt inderdaad erg prettig weg.

hatebreeder

Serie afgerond en is absoluut een hele goede serie. Geen enkele aflevering mee verveeld. Acteerwerk was ook bovengemiddeld goed.

Dikke 4 sterren.

avatar van Myrna_mm

Myrna_mm

Prima serie. Goed verhaal. Maar ook niet veel meer dan dat. Gewoon een tussendoortje...een lekkere snack

avatar van Creative-lady

Creative-lady

ERGENS was het wel een mooie serie. Ik was blij dat er in de 7de aflevering voor sommige de echte waarheid boven kwam. Maar het allerlaatste einde? Vond ik echt dom!