• 9.378.259 stemmen

Better Things - Seizoen 2 (2017)

Show titel: Better Things

Afleveringen: 10

Speelduur: 3 uur en 50 minuten

Ontwikkeld door: Louis C.K. en Pamela Adlon

Met: Pamela Adlon, Celia Imrie en Mikey Madison

Datum van release: donderdag 14 september 2017

Eerst uitgezonden op: FX (Verenigde Staten)

• Disney+ Bekijk seizoen 2 via Disney+
  • Google Play Niet beschikbaar op Ziggo

Plot Better Things

De gescheiden actrice Sam Fox probeert haar drie dochters in haar eentje goed op te voeden. Ondertussen heeft ze te maken met de druk van het werken in Hollywood en de problemen van een alleenstaande ouder.

Afleveringen Seizoen 2 (2017)

1. 1. September

14 september 2017 (23 minuten)

Sam geeft een feestje en er komen mensen langs. De spanningen tussen Sam en haar dochter Max lopen hoog op omdat Max uitgaat met een man die bijna twintig jaar ouder is. Max wil echter ook onder de relatie uit maar weet niet hoe ze dit moet aanpakken.

2. 2. Rising

21 september 2017 (23 minuten)

Sam maakt het uit met haar vriend omdat ze hem totaal niet kan uitstaan. Ze besluit met haar vrienden een weekendje weg te gaan al fantaseert ze alweer over terug naar huis gaan.

3. 3. Robin

28 september 2017 (23 minuten)

Sam raakt bevriend met Robin, een alleenstaande vader. Robin vraagt Sam om een weekendje met hem mee te gaan en Sam laat haar kinderen achter. Het wordt echter ongemakkelijk wanneer Sam een aparte hotelkamer wil.

4. 4. Sick

5 oktober 2017 (23 minuten)

Sam ervaart angst wat betreft haar relatie met Robin en ze besluit Rich in vertrouwen te nemen. Sam vindt Robin de ideale man, maar ze vindt het ook prima om alleen te zijn. Later komt de ex van Sam onverwachts langs.

5. 5. Phil

12 oktober 2017 (23 minuten)

Sam is nog steeds niet zeker over alle relaties in haar leven al zal er wel mee moeten zien om te gaan. Ze wordt gedwongen naar een aantal zaken te kijken.

6. 6. Eulogy

19 oktober 2017 (23 minuten)

Sam heeft er helemaal genoeg van en eist nu bevrediging. Ze wil dit op ieder gebied in haar leven.

7. 7. Blackout

26 oktober 2017 (23 minuten)

Nadat de elektriciteit uitvalt krijgt Sam de tip om een generator aan te schaffen. In de winkel loopt Sam Robin en zijn dochter tegen het lijf. Robin blijkt Sam te missen. Jeff ziet Sam ook zitten.

8. 8. Arnold Hall

2 november 2017 (23 minuten)

Sam is niet gelukkig wanneer ze door Arnold Hall opgeroepen wordt om op gesprek te komen. Arnold is een dirigent en tevens de opa van Xander, de ex-man van Sam. Later gaat Sam naar een bar mitswa waar ze Frankie de waarheid vertelt.

9. 9. White Rock

9 november 2017 (23 minuten)

Sam neemt haar kinderen mee naar White Rock in British Columbia om op bezoek te gaan bij Lester en zijn vrouw Jarita. Sam komt hier achter een familiegeheim. Max spreekt met Jarita over haar leven in Engeland, Frankie krijgt een band met Lester en Duke ziet een geest.

10. 10. Graduation

16 november 2017 (23 minuten)

Max is afgestudeerd van school. Sam, haar familie en een aantal vrienden besluiten bij elkaar te komen om dit heugelijke feit te vieren.

avatar van renzoroy_mm

renzoroy_mm

Verlengd voor een 3e seizoen

avatar van Daan258

Daan258

Precies dezelfde gedachten wat ik ook over het eerste seizoen had.

Daan258 schreef:

Redelijk, en daar is eigenlijk alles ook mee gezegd.

Erg slecht was de serie niet want ik heb toch elke episode prima kunnen kijken zonder te vervelen.

Ik denk wat het probleem is dat vele misschien een serie verwachten met behoorlijk wat comedy en grappige momenten erin. ( had ik zelf ook in het begin ) Dat is het zeker niet. Het is echt een kijk in het leven van de alleenstaande moeder Sam, een actrice die druk met haar werk is en ondertussen ook nog haar gezin moet onderhouden.

Het is dat de serie om Comedy Central werd uitgezonden anders had ik het denk niet zelf opgezet.

Geen voldoende maar slecht is het ook niet.

Ook voor dit seizoen een kleine 2,5*

Snap eerlijk gezegd net dat de serie om IMDB een 7,6 krijgt.

avatar van 3 2 1 cut

3 2 1 cut

Daan258 schreef:

Snap eerlijk gezegd net dat de serie om IMDB een 7,6 krijgt.

Smaken verschillen ?

avatar van Suitehome

Suitehome

Naadloos vervolg op het eerste seizoen en dat betekent: goede grappen, ongemakkelijke situaties, drama en een fijne cast. De soundtrack is slim gekozen en geeft elke aflevering de juiste vibe. Net iets te Amerikaans, maar de dialogen zijn fris en scherp.

avatar van Gish

Gish

Het is en blijft een heerlijke realistische serie deze Better Things. Vooral aflevering 6 Eulogy is erg goed en grappig.