• 9.376.040 stemmen

Tegen de Sterren op - Seizoen 2 (2011-2012)

Show titel: Tegen de Sterren op

Afleveringen: 12

Speelduur: 7 uur

Ontwikkeld door: David Ottenburgh

Met: Ivan Pecnik, Jonas Van Geel en Nathalie Meskens

Oorsprong: België

Datum van release: donderdag 24 november 2011

Eerst uitgezonden op: VTM (België)

• Google Play Niet beschikbaar op Ziggo

Plot Tegen de Sterren op

Bekend Vlaanderen houdt zijn hart vast want in de comedy show 'Tegen de Sterren op' wordt er op los geparodieerd, genadeloos maar respectvol. Alle bekende en succesvolle televisieprogramma's alsook politici, Vlaamse zangers of sportpersoonlijkheden van het betreffende jaar krijgen een gepaste persiflage of parodie.

Afleveringen Seizoen 2 (2011-2012)

1. Aflevering 1

24 november 2011 (35 minuten)

Gastacteur Adriaan Van den Hoof kruipt in de kuif van Jeroen Meus in 'Dagelijkse Kost'. In 'Stadion' ontvangt Tom Coninx analist Johan Boskamp en ex-trainer Adrie Koster. Top producer Regi maakt een remix van de single van Astrid Bryan. Herman Van Rompuy trekt naar Griekenland om er persoonlijk poolshoogte te nemen van de situatie. Volgens weerman Frank Deboosere is het weer perfect normaal voor de tijd van het jaar. Linda De Win interviewt Siegfried Bracke in 'Villa Politica' en we volgen Kim Clijsters tijdens haar vrije dag. Brigitta Callens geeft yogales. Selah Sue zingt tegen de sterren op!

2. Aflevering 2

1 december 2011 (35 minuten)

Lien Van de Kelder laat zich van haar beste kant zien in 'Zone Stad'. Showbizz Bart trekt naar de première van de vampierenfilm 'Twilight' en interviewt er de koning van de Vlaamse musical, Jan Schepens. Anne De Baetzelier reageert in 'Voor de Show' op de smeuïge roddels in de nasleep van 'Expeditie Robinson'.

3. Aflevering 3

8 december 2011 (35 minuten)

Schlagerzanger Christoff zingt zijn nieuwste hit: "Zeven Trekjes". Greet De Keyser brengt live verslag vanuit Washington en prinses Mathilde krijgt het gezelschap van haar Nederlandse collega Maxima.

4. Aflevering 4

15 december 2011 (35 minuten)

In "So You Think You Can Move Like My Name Is Bart Peeters " gaat An Lemmens met behulp van Marco Gerris, Euvgenia Parakhina en Lien Degol op zoek naar een opvolger voor Bart Peeters. Raymond Van Het Groenewoud en Elio Di Rupo zingen "Vlaanderen Boven".

5. Aflevering 5

22 december 2011 (35 minuten)

De Kampioenen zijn al bijna een jaar werkloos en komen samen om Kerstmis te vieren. Ze krijgen hoog bezoek over de vloer. Belle Perez geeft Spaanse les en we komen te weten wie de legendarische videobeelden van 'de torenpoeper' heeft gemaakt.

6. Aflevering 6

29 december 2011 (35 minuten)

Lesley-Ann Poppe en Carmen Pfaff worden geïntroduceerd. Trinny & Susannah geven het zelfvertrouwen van de Vlaming een boost en prins Filip houdt zijn eindejaarstoespraak.

7. Aflevering 7

5 januari 2012 (35 minuten)

Radiopresentatoren Sven Ornelis & Kurt Rogiers pakken uit met hun allergrootste stunt ooit. Kim Clijsters leidt ons rond in haar dorp.

8. Aflevering 8

12 januari 2012 (35 minuten)

Marco Borsato pakt uit met een nieuwe show. Tom Lenaerts neemt deel aan de Pappenheimers en geeft enkele presentatietips voor Steven Van Herreweghe. In de Kotmadam is Jef het beu; hij wil het programma vernieuwen.

9. Aflevering 9

19 januari 2012 (35 minuten)

De meest memorabele gastacteurs van het voorbije seizoen passeren de revue met nieuwe imitaties: Adriaan Van den Hoof is Jo De Poorter in TV-Makelaar, in Aspe speelt Jacques Vermeire inspecteur van In en Els De Schepper is Lesley-Ann Poppe.

10. Aflevering 10

26 januari 2012 (35 minuten)

Compilatie van de beste persiflages en leukste parodieën uit het tweede seizoen van Tegen de Sterren op.

11. Aflevering 11

2 februari 2012 (35 minuten)

12. Aflevering 12

9 februari 2012 (35 minuten)

Er zijn bij dit seizoen nog geen berichten geplaatst.