• 9.377.836 stemmen

Wynonna Earp - Seizoen 2 (2017)

Show titel: Wynonna Earp

Afleveringen: 12

Speelduur: 10 uur

Ontwikkeld door: Emily Andras

Met: Melanie Scrofano, Tim Rozon en Dominique Provost-Chalkley

Oorsprong: Canada

Datum van release: vrijdag 9 juni 2017

Eerst uitgezonden op: SyFy (Verenigde Staten)

• Google Play Niet beschikbaar op Ziggo

Plot Wynonna Earp

Wynnona Earp neemt het op tegen demonen en andere bovennatuurlijke wezens. Ze gebruikt haar unieke gaven, en krijg hulp van haar bondgenoten een groep onaangepaste Aliens . Samen vechten ze tegen de paranormale demonen. Nadat ze jaren op de vlucht is geweest en in de jeugdgevangenis te hebben gezeten, keert Wynonna Earp eindelijk huiswaarts. Het enige probleem is dat niemand haar terug wil zien in haar stad, maar dan wordt ze stads enige hoop bij het uitroeien van mysterieuze demonen. Wynonna moet nu kiezen aan welke kant van de wet ze vecht om de naam van haar legendarische overgrootvaders Wyatt Earp naam te zuiveren.

Afleveringen Seizoen 2 (2017)

1. 1. Steel Bars and Stone Walls

9 juni 2017 (50 minuten)

Wynonna Earp probeert een blijkbaar gemuteerde agent Dolls te redden. Er is meer aan de hand met Waverly Earp dan op het eerste oog te zien is.

2. 2. Shed Your Skin

16 juni 2017 (50 minuten)

Terwijl Waverly's verandering versnelt, sluit Doc Holliday een gevaarlijk deal. Wynonna moet spinnenwezens bevechten.

3. 3. Gonna Getcha Good

23 juni 2017 (50 minuten)

Doc Holliday probeert agent Dolls te helpen. Wynonna handelt af met een boze Djinn die uit is op wraak.

4. 4. She Ain't Right

30 juni 2017 (50 minuten)

Het is Earp vs. Earp als Wynonna vecht voor haar zus Waverly's ziel.

5. 5. Let's Pretend We're Strangers

7 juli 2017 (50 minuten)

Wyonna worstelt met de passagiers demon en Waverly realiseert zich dat er slechts één manier is om haar te redden. Ondertussen vormen Dolls en Lucado een lastig verbond om te voorkomen dat de demon zich over heel Purgatory verspreidt.

6. 6. Whiskey Lullaby

14 juli 2017 (50 minuten)

De Widows plaatsen het stadje Purgatory onder een slaap-vloek zodat ze ongestoord het tweede zegel kunnen vinden. Wynonna en haar vrienden doen er alles aan om hen te stoppen voordat het te laat is.

7. 7. Everybody Knows

21 juli 2017 (50 minuten)

Wynonna neemt Nicole mee naar een stripclub om te ontdekken wie de vader van haar kind is. Ondertussen rekenen Doc, Dolls, en Jeremy af met revolver-trekkende geestenverschijningen uit Doc's verleden.

8. 8. No Future in the Past

28 juli 2017 (50 minuten)

Met Juan Carlo's hulp reist Wynonna af naar het verleden om meer te weten te komen over de Earp -vervloeking en de herkomst van twee van haar vijanden. Ondertussen proberen Waverly, Nicole, en Rosita voor Wynonna een baby-shower te organiseren. Echter Wynonna worstelt met haar aankomende moederschap.

9. 9. Forever Mine Nevermind

4 augustus 2017 (50 minuten)

Doordat Wynonna en Doc onder invloed van een demonenspreuk zijn, nemen ze geen blad voor de mond en zeggen ze alles wat er maar in hun gedachten komt. Waverly en Rosita regelen stiekem een avondje in een Spa. Dolls en Jeremy gaan op Widow-jacht.

10. 10. I See a Darkness

11 augustus 2017 (50 minuten)

Het team probeert Nicole te redden nadat ze is gebeten door een Widow. Waverly regelt een deal met een 'Iron Witch' terwijl Jeremy een tegengif probeert te maken door Dolls en Rosita te gebruiken als proefkonijnen. Ondertussen proberen Wynonna en Doc Beth te vinden die ontvoert is door Nedley.

11. 11. Gone as a Girl Can Get

18 augustus 2017 (50 minuten)

Vrienden worden vijanden als een wraakzuchtig wens verkeerd fout uit pakt.

12. 12. I Hope You Dance

25 augustus 2017 (50 minuten)

Wynonna komt in tijdnood en probeert wanhopig de widows te verslaan voordat haar lot wordt bepaald.

avatar van stinissen

stinissen (crew series)

Seizoen 1 was letterlijk een ramp ik snap dan ook niet dat er een 2de seizoen komt.

avatar van joolstein

joolstein

Mza

Niet iedereen deel je mening! Het is een goede middenmoter qua serie.

Op Rotten Tomatoes krijg de serie van de critici een 83% en kijkers een 87%

Metacritic geeft het een score van 68 uit 100

Variety zegt dat het één van 20 best new series van 2016 is! En met een kijkcijfer dichtheid van 1 miljoen in alleen de USA, is dat meer dan genoeg reden om er nog een seizoen van te maken!

avatar van Inland Rabbit

Inland Rabbit

en zelfs nog een 3e seizoen, werd bekend op Comic-con. Tot nu toe vind ik het net ietsje minder dan het 1e, maar vermaak me er prima mee nog steeds. Iets te veel Buffy seizoen 4, The Initiative. Gelukkig net niet te serieus, maar veel serieuzer moet het niet worden, vind ik.

avatar van Inland Rabbit

Inland Rabbit

"Sheriff Haught, you're so cool"