• 9.375.055 stemmen

Training Day - Seizoen 1 (2017)

Show titel: Training Day

Afleveringen: 13

Speelduur: 1 dag, 18 uur en 37 minuten

Ontwikkeld door: Antoine Fuqua, Jerry Bruckheimer, Jonathan Littman en Will Beall

Met: Bill Paxton, Drew Van Acker en Justin Cornwell

Datum van release: donderdag 2 februari 2017

Eerst uitgezonden op: CBS (Verenigde Staten)

• Google Play Niet beschikbaar op Ziggo

Plot Training Day

Kyle Craig begint aan zijn eerste dag bij de narcoticabrigade. Frank Rourke, de leider van het team, blijkt niet alles volgens het boekje te doen. Op een onorthodoxe manier probeert hij Kyle klaar te stomen voor de klus, maar is de manier waarop hij dit doet wel geoorloofd?

Afleveringen Seizoen 1 (2017)

1. 1. Apocalypse Now

2 februari 2017 (45 minuten)

Een detective en een idealistische officier worden samen belast met een undercoveroperatie binnen hun eigen team.

2. 2. Tehrangeles

9 februari 2017 (45 minuten)

Kyle zijn bezorgdheid groeit wanneer Frank's rogue tactieken het leven van een ontvoerd meisje nog verder in gevaar brengt.

3. 3. Trigger Time

16 februari 2017 (45 minuten)

De kloof tussen Kyle en Frank groeit als Kyle zich weigert te houden aan een van Frank's ambigue regels. Het tweetal moet hun verschillen opzij zetten wanneer ze te horen krijgen dat de beruchte huurmoordenaar 'El Cucuy' in Los Angeles is.

4. 4. Code of Honor

23 februari 2017 (45 minuten)

Wanneer Frank's oude vriend en informant wordt gedood door Yakuza moordenaars, begint zijn zoektocht naar wraak. Frank zijn acties brengen een FBI-operatie in gevaar.

5. 5. Wages of Sin

2 maart 2017 (45 minuten)

Deputy Chief Lockhart opent een intern onderzoek naar een oude schietpartij die Frank zijn badge en vrijheid kan kosten. Kyle wordt gedwongen Frank te helpen zijn naam te zuiveren. Kyle kan Frank namelijk niet verliezen als partner, want Frank is de enige man die de moord op Kyle's vader kan oplossen.

6. 6. Faultlines

9 maart 2017 (45 minuten)

Een onderzoek naar wapenhandel treft Tommy persoonlijk wanneer er een oude vriend van hem bij betrokken lijkt te zijn. Lockhart eist resultaten van Kyle's onderzoek naar Frank zijn acties.

7. 7. Quid Pro Quo

8 april 2017 (45 minuten)

Kyle's moraal wordt op de proef gesteld als Frank hem in een plan betrekt waarbij hij een strafrechtelijke advocaat probeert neer te halen die zijn cliënten helpt om getuigen te elimineren.

8. 8. Blurred Lines

15 april 2017 (9 uur en 37 minuten)

De jacht op een georganiseerd misdaad team, vader en zoon, treft Frank persoonlijk. Hij wordt gedwongen om de parallellen tussen het duo en zijn eigen jeugd, als zoon van een crimineel, onder ogen te zien.

9. 9. Bad Day at Aqua Mesa

22 april 2017 (45 minuten)

Een communautaire organisator wordt per ongeluk gedood in een bende gerelateerde schietpartij, Frank en Kyle zoeken gerechtigheid.

10. 10. Sunset

29 april 2017 (45 minuten)

De werelden van Frank en Holly komen in botsing als meerdere oproepmeisjes van haar vermist raken. Hierdoor start het SIS een onderzoek naar een excentrieke Hollywood-producent.

11. 11. Tunnel Vision

6 mei 2017 (45 minuten)

De jacht op een verdachte terrorist eist zijn tol op Kyle. Kyle is ervan overtuigd dat hij de verdachte al eens heeft ontmoet.

12. 12. Elegy: Part 1

13 mei 2017 (45 minuten)

Kyle's vertrouwen in Frank wordt op de proef gesteld als hij ontdekt dat Frank over de omstandigheden van zijn vaders dood heeft gelogen.

13. 13. Elegy: Part 2

20 mei 2017 (45 minuten)

Kyle, Tommy en Rebecca moeten Frank zien te redden als hij eigenhandig op missie gaat naar Mexico. In Mexico hoopt Frank informatie te vinden omtrent de moord op Kyle's vader.

avatar van stinissen

stinissen (crew series)

Vrij hoge verwachtingen van.

Idem. Bill Paxton

avatar van 606

Van de film neem ik aan ? als dit net zo goed wordt als de film, heb ik er zin in.

606 schreef:

Van de film neem ik aan?

A crime thriller that begins 15 years after the events of the feature film.

avatar van 606

HALVE TAMME. schreef:

A crime thriller that begins 15 years after the events of the feature film.

Oke bedankt

avatar van stinissen

stinissen (crew series)

Hoge verwachtingen werden niet ingelost , duizend bommen en granaten en totaal geen diepgang meer voor de tieners onder ons na mijn bescheiden mening,