• 9.455.031 stemmen

Dutton Ranch - Seizoen 1 (2026)

Show titel: Dutton Ranch

Afleveringen: 9

Speelduur: 7 uur en 17 minuten

Ontwikkeld door: Taylor Sheridan en John Linson

Met: Kelly Reilly, Cole Hauser en Finn Little

Datum van release: vrijdag 15 mei 2026

Eerst uitgezonden op: Paramount Network (Verenigde Staten)

• SkyShowtime Bekijk seizoen 1 via SkyShowtime
  • Google Play Niet beschikbaar op Ziggo

Plot Dutton Ranch

De Dutton Ranch, het thuis van Beth Dutton en Rip Wheeler, is een symbool van de vrede die ze zochten, waarvoor ze vochten en waarvoor ze bijna stierven. Ze koesteren hun 7000 hectare grote landgoed. In moeilijke tijden en met hevige concurrentie doen Beth en Rip er alles aan om te overleven, terwijl ze er tegelijkertijd voor zorgen dat hun pupil Carter de man wordt die hij hoort te zijn.

Afleveringen Seizoen 1 (2026)

1. 1. The Untold Want

29 mei 2026 (47 minuten)

5. 5. Peaceful Find Peace

5 juni 2026 (53 minuten)

6. 6. A Cowboy Saint

12 juni 2026 (41 minuten)

7. 7. Den of Sin

19 juni 2026 (41 minuten)

8. 8. Whiskey Limits

26 juni 2026 (44 minuten)

9. 9. El Padrino

fred1946_mm

Yep me 2

avatar van Decec

Decec

Het blijft spannend serie, prima vervolgd. Top

avatar van Agnimaatje

Agnimaatje

Imdb; 8.5

Ruim 3700 stemmen - voornamelijk uit de VS zeker.... Ze hadden allemaal een pet op met het opschrift 'We make America great again'.

avatar van cor1946

cor1946

Mager begin

avatar van Captain Pervert

Captain Pervert

Ik heb de eerste twee afleveringen gezien en het is wel prima. Je merkt alleen wel dat er in vergelijking met Yellowstone meer vaart in zit en er daardoor minder tijd is om personages te leren kennen (al ken je de belangrijkste drie al). Ook rustige shots van natuur en lekker paardjehobbelen zit er amper nog in. Nou schoot het origineel daar soms ook wel wat in door, maar soit. Texas is ook wel wat minder fotogeniek dan Montana natuurlijk.

Het voelt echt alsof in een paar afleveringen een nieuwe strijd moet worden neergezet en dat die binnen 9 afleveringen (want zo kort duren seizoenen tegenwoordig blijkbaar...) ook weer moet worden afgeraffeld.

avatar van fred1946_mm

fred1946_mm

cor1946 schreef:

Mager begin

Vette einde

avatar van cor1946

cor1946

nu 4 delen gezien, zijn best goed.

avatar van Captain Pervert

Captain Pervert

In tegenstelling tot wat ik eerder schreef ligt het tempo niet echt hoger dan bij Yellowstone. Gisteren heb ik aflevering 6 gezien en als ik terugkijk op wat er gebeurd is, is dat eigenlijk op te sommen in anderhalve zin.

Neemt niet weg dat het onderhoudend is, maar echt choquerend is het allemaal niet. Ik verwacht wel een beetje actie in de slotaflevering, maar het verhaal lijkt echt bedoeld om uitgesmeerd te worden over minimaal vier seizoenen.