• 9.377.381 stemmen

Jabaekui Daega - Seizoen 1 (2025)

Alternatieve titels: The Price of Confession, 자백의 대가

Afleveringen: 12

Speelduur: 10 uur en 16 minuten

Met: Jeon Do-yeon, Kim Go-eun en Park Hae-soo

Oorsprong: Zuid-Korea

Datum van release: vrijdag 5 december 2025

Eerst uitgezonden op: Netflix (Nederland)

• Netflix Bekijk seizoen 1 via Netflix
  • Google Play Niet beschikbaar op Ziggo

Plot Jabaekui Daega

An Yoon-Soo werkt als kunstdocent. Ze heeft rustige en gewone dagen, maar haar leven verandert plotseling. Haar man wordt vermoord en zij wordt ervan beschuldigd hem te hebben gedood. Ze worstelt om zich vrij te pleiten van de moord. Terwijl ze in de gevangenis zit, wordt ze benaderd door een mysterieuze vrouw genaamd Mo Eun. Mo Eun wordt door de andere gevangenen een heks genoemd, omdat ze door anderen heen kan kijken en weet wat ze denken en voelen. An Yoon-Soo en Mo Eun hebben allebei geheimen en ze sluiten een gevaarlijke deal.

Afleveringen Seizoen 1 (2025)

1. Aflevering 1

5 december 2025 (1 uur)

Kunstenaar Lee Ki-dae wordt vermoord in zijn atelier. Zijn vrouw, An Yun-su, wordt vastgehouden voor een verhoor, terwijl de media en de politie zich op de zaak storten.

2. Aflevering 2

5 december 2025 (51 minuten)

Aanklager Baek voert de druk op Yun-su op op de plaats van de misdaad. Terwijl ze fel haar onschuld blijft volhouden, bekent een andere vrouw schuldig te zijn.

3. Aflevering 3

5 december 2025 (51 minuten)

Mo Eun en Yun-su komen oog in oog met elkaar te staan. Na de ophef over het onderzoek krijgt Baek toestemming voor een leugendetectortest in de gevangenis.

4. Aflevering 4

5 december 2025 (51 minuten)

Yun-su krijgt een enkelband en huisarrest opgelegd. Nadat een advocaat heeft aangeboden om Mo Eun te vertegenwoordigen, stuurt ze haar nieuwe bondgenoot een dreigende brief.

5. Aflevering 5

5 december 2025 (48 minuten)

Yun-su zet de achtervolging in op iemand met een capuchon, terwijl Mo Eun wordt vermist in de gevangenis. Baek vermoedt dat de twee vrouwen hem een stap voor zijn.

6. Aflevering 6

5 december 2025 (54 minuten)

Yun-su graaft in het verleden van haar doelwit en ontdekt een aanwijzing in het atelier. Terwijl er geen toezicht is op Mo Eun, breekt er een gewelddadig gevecht uit.

7. Aflevering 7

5 december 2025 (51 minuten)

Beide vrouwen proberen sporen uit te wissen die het onderzoek kunnen beïnvloeden. Intussen wordt Ko Se-hun als vermist opgegeven door zijn grootvader.

8. Aflevering 8

5 december 2025 (55 minuten)

Mo Eun deelt bewijs dat de zaak van Yun-su bemoeilijkt. Terwijl Baek het dodelijke misdrijf van Se-hun ontdekt, brengt een nieuwe celgenoot verborgen geheimen aan het licht.

9. Aflevering 9

5 december 2025 (46 minuten)

Mo Eun wekt verbazing na een medisch noodgeval. Advocaat Jang Jeong-gu krijgt een cruciaal telefoontje en een gevangene komt in gevaar door een ontsnappingspoging.

10. Aflevering 10

5 december 2025 (46 minuten)

Tijdens een intense confrontatie tussen Jeong-gu, Baek en Mo Eun komt er belangrijke informatie over de zaak aan het licht. Een schokkende moordbekentenis haalt het nieuws.

11. Aflevering 11

5 december 2025 (51 minuten)

Een verborgen motief en een vingerafdruk in de moordzaak van Lee Ki-dae leiden naar een onwaarschijnlijke bron. Na berichten over een ontvoering maakt Mo Eun een plan.

12. Aflevering 12

5 december 2025 (52 minuten)

Terwijl de waarheid in beide moordzaken aan het licht komt, ontvangen Baek en Jeong-gu een angstaanjagende video. Mo Eun heeft een laatste boodschap voor Yun-su.

avatar van lang pee

lang pee

Dit is niet het beste k-drama dat ik al gezien heb. Het duurt even voor het prettig word om volgen. Het is met een resem bekende schitterende Z-Koreaanse acteurs die we kennen van andere series , zoals Squid Game, dus dat zit wel goed.

Ik ben wel blij dat o.a Netflix gevraagd heeft om niet meer teveel series te maken zoals vroeger van meer dan 20 afleveringen. Twaalf afleveringen is voor dit soort series meer dan genoeg.

Ik ben het met de meeste kenners eens, het is niet slecht, maar ze maken ze ginder regelmatig een pak beter. Ook het einde kon ik niet zo smaken....