• 9.369.485 stemmen

Gooische Vrouwen - Seizoen 7 (2025)

Show titel: Gooische Vrouwen

Afleveringen: 8

Speelduur: 5 uur en 48 minuten

Ontwikkeld door: Linda de Mol

Met: Linda de Mol, Tjitske Reidinga en Susan Visser

Oorsprong: Nederland

Datum van release: zondag 19 oktober 2025

Eerst uitgezonden op: Videoland (Nederland)

• Google Play Niet beschikbaar op Ziggo

Plot Gooische Vrouwen

Gooische Vrouwen vertelt het verhaal van vier vrouwen in het Gooi, Cheryl (Linda de Mol), Willemijn (Annet Malherbe), Claire (Tjitske Reidinga) en Anouk (Susan Visser). De vriendinnen gaan om met de typische Gooische dingen als veel geld, Range Rovers, kinderen op dure scholen en mooie huizen.

Afleveringen Seizoen 7 (2025)

1. 1. Une Belle Histoire

19 oktober 2025 (43 minuten)

Claire geniet van het luxe leven met Otto in Frankrijk, terwijl de gezondheid van Roeliens vader ernstig verslechtert. Kimberly wil haar baby graag houden, maar Martin twijfelt of hij wel de vader is. Nu Remy heeft ontdekt dat Tom zijn biologische vader is, voelt hij zich door iedereen verraden. Wanneer de vriendinnen Claire bezoeken in Frankrijk, doorzien ze feilloos het fragiele laagje van mediterrane verfijning.

2. 2. De Paden op, de Lanen In

26 oktober 2025 (42 minuten)

Terwijl de vriendinnen proberen het beste te maken van hun tijd in Frankrijk, eist Martin een vaderschapstest van Kimberly. Cor doet haar best om voor de zieke Olivier te zorgen, maar dat blijkt lastiger dan verwacht. Remy worstelt met het nieuws dat Tom zijn vader is en probeert het te verwerken. Tijdens een wandeltocht in de Franse wildernis raken de vriendinnen verdwaald, en vallen alle maskers af.

3. 3. Een Eigen Huis

2 november 2025 (42 minuten)

Terug in het Gooi vertrouwt Claire op de gastvrijheid van haar vriendinnen, omdat ze haar eigen huis heeft verhuurd. Roelien raakt in paniek wanneer blijkt dat haar vader niet meer zelfstandig kan wonen. Cheryl neemt Anja aan als huishoudelijke hulp en Vlinder pleegt examenfraude, terwijl Cor ontdekt dat Martin een groot geheim met zich meedraagt.

4. 4. Afscheid Nemen Bestaat Niet

9 november 2025 (46 minuten)

Tijdens de uitvaart van Olivier ziet Martin een kans om zijn carrière een flinke boost te geven, maar zijn manager vreest grote imagoschade wanneer hij hoort dat Martin een kind krijgt met Kimberly. Cheryl voelt zich weer helemaal gelukkig in haar huwelijk, maar Cor weet welk onheil haar te wachten staat. Het testament van Olivier brengt een pijnlijke verrassing met zich mee.

5. 5. Je Loog tegen Mij

16 november 2025 (41 minuten)

Roelien besluit de confrontatie met Cor aan te gaan over het testament van Olivier. Anouk beschouwt haar vroegere werk als oppervlakkig en is vastberaden, met steun van haar vriendinnen, een meer betekenisvolle richting in te slaan. Tegelijkertijd organiseert zij een blind date voor Yari. Door toedoen van Cor komt Cheryl erachter dat Martin een kind verwacht bij Kimberly. Tijdens een door Martin georganiseerd persmoment escaleert de situatie volledig.

6. 6. Dag Lieve Oude Woning

23 november 2025 (45 minuten)

Roelien neemt met pijn in het hart afscheid van haar ouderlijk huis, een emotioneel moment dat een belangrijk hoofdstuk in haar leven afsluit. Claire zorgt intussen voor haar kleinkind Bobby, waarbij zij de door Merel gestelde regels volledig naast zich neerlegt. Anouk maakt kennis met een bijzonder charmante man, wat haar dag een onverwachte wending geeft. Martin moet met lede ogen aanzien hoe Remy steeds meer de nabijheid van Tom opzoekt, wat hem zichtbaar raakt. Ondertussen kan Claire eindelijk terugkeren naar haar eigen huis, maar wordt daar geconfronteerd met de plotselinge aanwezigheid van een onverwachte gast aan haar deur.

7. 7. Viervoeters

30 november 2025 (45 minuten)

Remy heeft zijn eindexamen met succes afgerond. Claire probeert voor haar vriendinnen verborgen te houden dat zij het contact met Otto weer heeft hervat. Roelien wordt op slag verliefd op Charles, maar kampt met gevoelens van onzekerheid. Cheryl komt per ongeluk in aanraking met drugs en adopteert, via bemiddeling van Roelien, een hondje met lichamelijke gebreken. Ondertussen heerst er bij de vriendinnen onvrede over hun bijdrage aan het nieuwe werk van Anouk.

8. 8. Harder Dan Ik Kan Hebben

7 december 2025 (44 minuten)

Na haar laatste expositie voelt Anouk zich door iedereen verstoten. Sinds het nieuws over Kimberly’s zwangerschap bekend is geworden, hangt er een sombere sfeer over Remy’s eindexamenfeest. Martin en Cheryl volgen een mediatraining, terwijl Roelien zich steeds meer openstelt voor Charles. Tegelijkertijd raakt Claire opnieuw uitgekeken op Otto. Tijdens het eindexamenfeest van Remy escaleert de situatie op een manier die niemand had kunnen voorzien.

avatar van Mr. Chiel

Mr. Chiel

Net als vorig seizoen weer leuk om te zien. Martin en Tante Cor zijn grappig. Maar... Niks blijft eigenlijk echt bij. Ik ben ook (muv cliffhanger) niet benieuwd hoe het verdergaat aan het eiinde van een aflevering. Het kabbelt allemaal wat voort. Interessantere verhaallijnen en meer humor zou de serie goed doen.

avatar van Joy4ever

Joy4ever

De laatste aflevering redde dit seizoen wel voor mij. Het kabbelde tot daaraan toe maar een beetje voort.. Martin Morero blijft goud uiteraard.

avatar van Nielojram

Nielojram

" Je heet Ranja,toch" ?

" Nee, het is Chardonnay"

Dat was eigenlijk het enige waar ik echt om moest lachen.

Voor de rest, beetje saai, kabbelend, de gebaande paden, dat werk.

Wel kudos voor de idiote outfits van Yari.