• 9.377.700 stemmen

Love Is Blind - Seizoen 9 (2025)

- Nog geen stemmen

Show titel: Love Is Blind

Afleveringen: 13

Speelduur: 13 uur en 42 minuten

Ontwikkeld door: Eric Detwiler, Ally Simpson, Chris Coelen, Brian Smith en Sam Dean

Met: Nick Lachey en Vanessa Lachey

Datum van release: woensdag 1 oktober 2025

Eerst uitgezonden op: Netflix (Nederland)

• Netflix Bekijk seizoen 9 via Netflix
  • Google Play Niet beschikbaar op Ziggo

Plot Love Is Blind

Nick en Vanessa Lachey presenteren dit sociale experiment, waarin single mannen en vrouwen op zoek zijn naar liefde en zich verloven, maar elkaar dan pas echt ontmoeten. Zonder afleiding van de buitenwereld, praten de singles met een reeks van potentiële kandidaten en wanneer er een betekenisvolle connectie wordt gemaakt, verloven ze zich en zien ze elkaar voor het eerst. Verloofd en terug in de echte wereld, terwijl ze hun trouwdag plannen, zullen ze snel ontdekken of ze hun emotionele band in een fysieke kunnen veranderen vóór de snel naderende ceremonie.

Afleveringen Seizoen 9 (2025)

1. 1. A Love That Sparkles

1 oktober 2025 (1 uur en 15 minuten)

Memes, tweede namen, gezinsplanning en trauma's uit het verleden. Alles komt aan bod als de singles de cabines instappen. Voor één stel gaat het snel met de liefde.

2. 2. Love Me When I'm Blind?

1 oktober 2025 (1 uur en 05 minuten)

De emoties lopen hoog op als de deelnemers details vertellen waarvan ze denken dat de ander erop afknapt. Sommigen zijn meteen verliefd, anderen bedenken zich.

3. 3. Ghost Town

1 oktober 2025 (1 uur en 03 minuten)

Het wordt stil in de cabines en sommige singles tasten in het duister. Een deelnemer die in een driehoeksverhouding zit, houdt zijn plannen geheim.

4. 4. The Dangerous Games We Play

1 oktober 2025 (1 uur en 05 minuten)

Belangrijke beslissingen dringen zich op, terwijl harten op het spel staan. Overdreven liefdesuitingen en religieuze verschillen veroorzaken barsten in nieuwe connecties.

5. 5. I Want You To Want Me

1 oktober 2025 (1 uur en 07 minuten)

Wie doet te hard zijn best en wie niet genoeg? De druk in de cabines neemt toe en als een van de stellen elkaar in het echt ontmoet, worden niet alleen hun looks onthuld.

6. 6. Coming In Hot

1 oktober 2025 (1 uur en 09 minuten)

In Mexico kijken de nieuwe stellen of er ook een lichamelijke klik is. De zonnige sfeer wordt grimmiger als ze hun medeverloofden ontmoeten tijdens een feestje met veel drank.

7. 7. Unknown Factors

8 oktober 2025 (51 minuten)

In de nasleep van het feest moeten de stellen hun eerste ruzies bijleggen. Na terugkeer in Denver valt het niet mee het gewone leven weer op te pakken.

8. 8. Stripping the Veil

8 oktober 2025 (1 uur en 01 minuut)

De stellen proberen een goede eerste indruk achter te laten bij de familie en vrienden van hun partners. Oude gewoonten die aan het licht komen, leiden tot nieuwe onzekerheden.

9. 9. Ghosts of Pods Past

8 oktober 2025 (47 minuten)

De cabineclub komt samen voor een luidruchtige reünie in een westernbar. Hier ontmoeten ze voor het eerst hun oude vlammen, wat leidt tot twijfels.

10. 10. Runaway Groom

15 oktober 2025 (1 uur en 10 minuten)

Na de rodeo is het chaos in de appartementen. De bruiloften zijn al over een week en de verloofden passen hun jurken en smokings, en hun hardloopschoenen.

11. 11. Don’t Go Breaking My Heart

15 oktober 2025 (51 minuten)

Angsten en frustraties lopen hoog op vlak voor de grote dag. Sommigen vragen zich af of ze echt de juiste partner hebben gekozen en of er nog tijd is om alles af te blazen.

12. 12. Vow or Never

22 oktober 2025 (1 uur en 04 minuten)

Doorzetten of opgeven? De toekomstige bruidsparen overwegen hun dromen en twijfels, voordat ze daadwerkelijk in het huwelijk treden of in tranen weglopen.

13. 13. The Reunion

29 oktober 2025 (1 uur en 14 minuten)

De Pod Squad van dit seizoen doet grote onthullingen wanneer ze prangende vragen over hun liefdesleven beantwoorden en zoeken naar de afsluiting waar ze naar verlangen.

Er zijn bij dit seizoen nog geen berichten geplaatst.