• 9.196.108 stemmen

Celebrity Bear Hunt - Seizoen 1 (2025)

Alternatieve titel: Bear Hunt

Afleveringen: 8

Speelduur: 7 uur en 05 minuten

Ontwikkeld door: Delbert Shoopman

Met: Bear Grylls en Holly Willoughby

Oorsprong: Verenigd Koninkrijk

Datum van release: woensdag 5 februari 2025

Eerst uitgezonden op: Netflix (Nederland)

• Netflix Bekijk seizoen 1 via Netflix
  • Google Play Niet beschikbaar op Ziggo

Plot Celebrity Bear Hunt

Een groep onwaarschijnlijke Britse beroemdheden is gedropt in de jungle van Midden-Amerika als prooi voor een van 's werelds meest angstaanjagende roofdieren, Bear Grylls. Bear gelooft dat er een actieheld in ons allemaal zit, zelfs de beroemdheden, maar hoe sterk is hun wil om te overleven? Terwijl Bear ze op de proef stelt, zullen degenen die geen indruk maken, worden geconfronteerd met de gevreesde 'Bear Hunt', een bruut kat-en-muisspel waarbij ze worden opgejaagd door Bear zelf en, als ze worden gevangen, worden geëlimineerd uit de show.

Afleveringen Seizoen 1 (2025)

1. 1. Let the Hunt Begin

5 februari 2025 (51 minuten)

Twaalf beroemdheden komen aan in de jungle van Costa Rica. Eerste missie: eerder dan Bear Grylls de lodge zien te bereiken.

2. 2. Let Down by My Bladder

5 februari 2025 (53 minuten)

Vier mensen zitten nog steeds in de Beerput en eentje komt niet meer terug. Terwijl ze een uitweg zoeken door te graven, te klimmen en te rennen, zit Bear hen op de hielen.

3. 3. Sink or Swim

5 februari 2025 (56 minuten)

Tijdens een nieuwe uitdaging worden vier beroemdheden in het diepe gegooid. Wanneer het één deelnemer te veel wordt, moet zijn teamgenoot de taak in zijn eentje voltooien.

4. 4. Where Did Being Nice Get Me?

5 februari 2025 (54 minuten)

De druk en de spanning in het kamp nemen toe wanneer een tweede beroemdheid wordt geëlimineerd. De volgende uitdaging brengt sommige deelnemers aan het wankelen.

5. 5. Between a Croc and a Bear

5 februari 2025 (56 minuten)

Tijdens een teamworkuitdaging blijft de helft van het kamp in de kou staan. Eén beroemdheid blijkt een heethoofd te zijn dat zelfs van een al fresco maaltijd niet kalmer wordt.

6. 6. Pain Is Weakness Leaving Your Body

5 februari 2025 (56 minuten)

Een duizelingwekkende nieuwe uitdaging leidt tot een blessure. De regels zijn veranderd voor de beroemdheden die de Bear Pit betreden en de inzet is hoger dan ooit.

7. 7. No Smoke Without Fire

5 februari 2025 (55 minuten)

De verhitte gemoederen tussen sommige leden van het kamp laaien nog verder op als Bear de beroemdheden een vurige uitdaging voorschotelt.

8. 8. Last Celebrity Standing

5 februari 2025 (44 minuten)

Twaalf beroemdheden begonnen aan het spel. Nu zijn er nog maar vijf over die een laatste poging kunnen doen om gevangenschap te ontlopen. Wie wordt de kampioen van Bear Hunt?

Er zijn bij dit seizoen nog geen berichten geplaatst.