• 9.095.312 stemmen

Bij Ons op het Kamp - Seizoen 5 (2024)

- Nog geen stemmen

Show titel: Bij Ons op het Kamp

Afleveringen: 6

Speelduur: 4 uur en 12 minuten

Oorsprong: Nederland

Datum van release: donderdag 29 augustus 2024

Eerst uitgezonden op: RTL5 (Nederland)

• Google Play Niet beschikbaar op Ziggo

Plot Bij Ons op het Kamp

Een uniek kijkje in de bijzondere wereld van de woonwagenbewoners. In Nederland wonen ongeveer 35 duizend mensen in een woonwagen, en er zijn rond de elfhonderd woonwagenkampen. Deze kampen worden vaak met een scheef oog bekeken. Maar komt dat niet vooral omdat we er zo weinig vanaf weten? Hier wordt getoond hoe verschillende woonwagenbewoners wonen en wat ze zoal doen.

Afleveringen Seizoen 5 (2024)

1. Aflevering 1

29 augustus 2024 (42 minuten)

Liesbeth en Gijs hebben het kamp in Eindhoven verruild voor een nieuw leven op Curaçao. Ondertussen stapelen de auto's zich op in het kamp van autohandelaar Tony. Antonio en Frans kibbelen tijdens het klussen aan hun woonwagen, terwijl Corrina en haar dochter Lolita genieten van een meidenuitje. Verder maken we kennis met het kleurrijke zussenkamp uit Brabant.

2. Aflevering 2

5 september 2024 (42 minuten)

Op het kamp van Corrina zorgt een bezoek van een paragnost voor de nodige ophef. Ondertussen ontdekt Gijs op Curaçao een recept dat hem ongekende krachten belooft. Jovano en Chelsey pakken groots uit voor de eerste verjaardag van hun zoontje Tony. Antonio en Frans besluiten een dierbare herinnering te vereeuwigen. Tot slot ontmoeten we een nieuwe familie uit Aalsmeer.

3. Aflevering 3

12 september 2024 (42 minuten)

4. Aflevering 4

19 september 2024 (42 minuten)

5. Aflevering 5

26 september 2024 (42 minuten)

6. Aflevering 6

3 oktober 2024 (42 minuten)

Er zijn bij dit seizoen nog geen berichten geplaatst.