• 9.378.534 stemmen

Supacell - Seizoen 1 (2024)

Show titel: Supacell

Afleveringen: 6

Speelduur: 5 uur en 08 minuten

Ontwikkeld door: Andrew Onwubolu

Met: Tosin Cole, Nadine Mills en Eric Kofi Abrefa

Oorsprong: Verenigd Koninkrijk

Datum van release: donderdag 27 juni 2024

Eerst uitgezonden op: Netflix (Nederland)

• Netflix Bekijk seizoen 1 via Netflix
  • Google Play Niet beschikbaar op Ziggo

Plot Supacell

Een groep gewone mensen uit Zuid-Londen ontwikkelt onverwacht superkrachten zonder een duidelijk verband tussen hen, behalve dat ze allemaal zwart zijn. Terwijl ze omgaan met de impact op hun dagelijks leven, moet één man ze samenbrengen om degene van wie hij houdt te beschermen. Ondertussen moet hij de machtige en snode agenten vermijden die hun speciale vaardigheden hebben opgemerkt.

Afleveringen Seizoen 1 (2024)

1. 1. Michael

27 juni 2024 (51 minuten)

Bezorger Michael heeft grote plannen voor de toekomst samen met zijn vriendin. Tot er iets vreemds begint te gebeuren met hem en andere inwoners van Zuid-Londen.

2. 2. Tazer

27 juni 2024 (48 minuten)

Vier Londenaren zijn geschokt als ze ontdekken dat ze superkrachten hebben, terwijl een vijfde precies weet hoe hij zijn gave kan benutten. Michael is op zoek naar antwoorden.

3. 3. Sabrina

27 juni 2024 (51 minuten)

Sabrina en Sharleen plannen een avondje uit na een lange dag. De Tower Boys raken in een gevecht verwikkeld, waarna Tazer zint op wraak. Michael bedenkt een plan.

4. 4. Andre

27 juni 2024 (53 minuten)

Andre neemt een gevaarlijke beslissing nadat de deurwaarders hem een bezoek hebben gebracht. Rodneys zaken gaan niet zo goed en Dionne ontmoet de moeder van een vermist meisje.

5. 5. Rodney

27 juni 2024 (46 minuten)

Nu zijn beste vriend in het ziekenhuis ligt, verandert Rodney van gedachten. Michael besluit Dionne alles te vertellen, maar eerst moet hij de anderen vinden.

6. 6. Supacell

27 juni 2024 (59 minuten)

Er staat veel op het spel als Tazer en Sabrina op zoek gaan naar Krazy. De vijf moeten hun krachten bundelen om samen hun geliefden te kunnen redden.

avatar van AllesAlGezien

AllesAlGezien

Vermakelijke en vooral originele serie. Gebeurt niet vaak dat een serie mij kan blijven boeien, maar deze heb ik in twee dagen gebingewatched.

Hier en daar had het wat sneller gemogen, maar overall prima serie.

avatar van santaro78

santaro78

Wat een fantastische serie is dit, origineel en super spannend. Ik hoop dat hier een vervolg op komt

avatar van 3 2 1 cut

3 2 1 cut

Zeer sterke serie. Ik moest mij even over mijn door de media gecreëerde beïnvloeding zetten (al dat gepolariseer tegenwoordig) maar dat viel, gelukkig, snel weg.

Goede verhaallijnen, personages worden uitgediept, onverwachte wendingen, bijzonder plot, emotioneel, schrikmomenten, cultuur en een einde waardoor je weet dat de 2e serie eraan (moet van mij) gaat komen.

avatar van david bohm

david bohm

Aardige serie die me wat doet denken aan Heroes maar dan oo zn Zuid-Limdens en zonder Hayden Panetiee.

avatar van david bohm

david bohm

david bohm schreef:

En zonder spelfouten laatste zinsnede; maar dan op z'n Zuid-Londens en zonder Hayden Panettiere.