• 9.378.220 stemmen

Death's Game - Seizoen 1 (2023-2024)

Alternatieve titel: 이재, 곧 죽습니다

Afleveringen: 8

Speelduur: 6 uur en 54 minuten

Ontwikkeld door: Ha Byung-hoon

Met: Seo In-guk, Park So-dam en Go Youn-jung

Oorsprong: Zuid-Korea

Datum van release: vrijdag 15 december 2023

Eerst uitgezonden op: TVING (Zuid-Korea)

• Prime Video Bekijk seizoen 1 via Prime Video
  • Google Play Niet beschikbaar op Ziggo

Plot Death's Game

Choi Yee-Jae groeide op in een arme familie, maar hij had een slimme en vriendelijke persoonlijkheid. Na 7 jaar geen fatsoenlijke baan te hebben gevonden, is hij de wanhoop nabij. Hij besluit een einde te maken aan zijn leven. Choi Yee-Jae dacht dat alles voorbij zou zijn nadat hij zichzelf van het leven had beroofd, maar na zijn dood wordt hij geconfronteerd met het wezen 'Death', dat voor de poort naar de hel staat. Hij krijgt de straf om nog twaalf keer de dood te ervaren via verschillende lichamen. Als hij wil voorkomen dat hij naar de hel gaat, moet hij zien te overleven.

Afleveringen Seizoen 1 (2023-2024)

1. 1. Death

15 december 2023 (45 minuten)

2. 2. The Reason You're Going to Hell.

15 december 2023 (51 minuten)

3. 3. Death Can't Take Anything Away.

15 december 2023 (58 minuten)

4. 4. The Reason You're Afraid of Death.

15 december 2023 (1 uur en 05 minuten)

5. 5. It Is Impossible to Break Free and Fight against Death.

5 januari 2024 (59 minuten)

6. 6. Memory

5 januari 2024 (58 minuten)

7. 7. Opportunity

5 januari 2024 (38 minuten)

8. 8. Don't Go Looking For Death. Death Will Come Find You.

5 januari 2024 (40 minuten)

avatar van riverflop

riverflop

Ik ergerde mij een beetje aan de goedkope CGI en de duivel maar verder is dit een pakkende TV serie die van begin tot eind interessant is.

avatar van StuartHines

StuartHines

Gesimuleerde versies van deze film zijn verkrijgbaar bij Grátis vanwege het plezier dat ze met zich meebrengen

avatar van Robson1968

Robson1968

Een serie die wat begint als een drama, maar je vrij snel beetpakt en je in korte tijd meeneemt door alle afleveringen heen. Geregeld een verrassende wending, al wordt het op het eind wel wat voorspelbaar. Maar voor mij een van de betere series van de laatste tijd.