• 9.377.570 stemmen

The Curse - Seizoen 1 (2023-2024)

Show titel: The Curse

Afleveringen: 10

Speelduur: 8 uur en 55 minuten

Ontwikkeld door: Benny Safdie en Nathan Fielder

Met: Emma Stone, Nathan Fielder en Benny Safdie

Datum van release: zondag 12 november 2023

Eerst uitgezonden op: Showtime (Verenigde Staten)

• SkyShowtime Bekijk seizoen 1 via SkyShowtime
  • Google Play Niet beschikbaar op Ziggo

Plot The Curse

Whitney en Asher Siegel zijn pas getrouwd en proberen een kind te verwekken. Ondertussen zijn ze er ook van overtuigd dat ze gemeenschappen helpen opbouwen en levens redden door milieuvriendelijke huizen te ontwikkelen voor 'Fliplanthropy', hun sociaal bewuste nieuwe realityprogramma. Maar achter elke renovatie voor de camera ligt een pad van vernieling buiten de camera wanneer een vijandige make-over, een gezonde dosis onwerkelijkheid en een paar onwetende buitenstaanders met elkaar botsen.

Afleveringen Seizoen 1 (2023-2024)

1. 1. Land of Enchantment

12 november 2023 (1 uur en 01 minuut)

Het pasgetrouwde stel Whitney en Asher Siegel besluit een woonprogramma te gaan maken.

2. 2. Pressure's Looking Good So Far

19 november 2023 (54 minuten)

Whitney probeert nieuwe bondgenoten te vinden in de gemeenschap van Española, Nieuw-Mexico.

3. 3. Questa Lane

26 november 2023 (48 minuten)

Whitney heeft moeite met de feedback van focusgroepen. Het stel investeert in een nieuw pand.

4. 4. Under the Big Tree

3 december 2023 (54 minuten)

Goed nieuws voor Asher en Whitney wordt door spanningen in de buurt ondergraven.

5. 5. It's a Good Day

10 december 2023 (53 minuten)

Whitney en Asher proberen tot een overeenkomst te komen terwijl ze op zoek zijn naar een huizenkoper.

6. 6. The Fire Burns On

17 december 2023 (38 minuten)

Dougie en Whitney werken samen aan een plan om de show wat boeiender te maken.

7. 7. Self-Exclusion

24 december 2023 (42 minuten)

Whitney en Cara worden hechter. Dougie ziet een kans als Ashers verleden aan het licht komt.

8. 8. Down and Dirty

31 december 2023 (58 minuten)

Asher en Dougie gaan een avondje samen stappen. Whitney verkent haar artistieke kant.

9. 9. Young Hearts

7 januari 2024 (58 minuten)

Whitney en Dougie herzien hun plannen na een bezoek van een manager van een televisienetwerk.

10. 10. Green Queen

14 januari 2024 (1 uur en 09 minuten)

Maanden later...

avatar van jacobine_rodijk

jacobine_rodijk

De laatste aflevering, wtf

The Rehearsal - Seizoen 1 (2022) was nog wel een interessant experiment van Fielder waar nog enigszins een touw aan vast te knopen was, dit was me 9 afleveringen iets te kurkdroog en abstract om eigenlijk te kunnen waarderen. De laatste aflevering maakt het "geheel" nog wat genietbaar, ook al is het maar omdat het 1 van de meest maffe ontknopingen is die ik op televisie heb gezien in recente jaren.

avatar van wwelover

wwelover

Uitstekende cast en veel leuke momenten. Maar ook vaak genoeg dat het niet voor mij werkte.

Laatste aflevering inderdaad heel apart maar wel de leukste van alle 10.