Delen
Ontwikkeld door: Asif Kapadia
Met: Robbie Williams
Verenigd Koninkrijk
Datum van release: woensdag 8 november 2023
Eerst uitgezonden op: Netflix (Nederland)
Bekijk miniserie via Netflix
Niet beschikbaar op Amazon Prime
Niet beschikbaar op Ziggo
Plot Robbie Williams
Vierdelige documentairereeks die een inkijk in het leven en het hoofd van een van de grootste Britse soloartiesten ooit, Robbie Williams, biedt. De serie beslaat dertig jaar, en beslaat honderden uren aan intieme, nooit eerder vertoonde persoonlijke archieven. Er wordt aandacht besteed aan zowel de hoogte- als de dieptepunten, die alle in de schijnwerpers stonden. Hoe ging en gaat Williams om met de media tijdens zijn carrière? Verslaving, professionele en persoonlijke breuken, herenigingen, herstel en de impact die dit alles heeft gehad op de geestelijke gezondheid van de artiest: het komt allemaal aan bod.
Afleveringen
1. Let's Get Wrecked
8 november 2023 (53 minuten)
Nadat hij op 16-jarige leeftijd beroemd is geworden met Take That, kampt Robbie met verslaving terwijl hij het soloalbum opneemt dat van hem een superster zal maken.
2. Nobody Someday
8 november 2023 (55 minuten)
Beroemdheid en succes richten een enorme ravage aan in het persoonlijke leven van Robbie. Zijn relaties en geestelijke gezondheid lijden onder de paparazzi die elke beweging volgen.
3. Close Encounters
8 november 2023 (50 minuten)
Op het hoogtepunt van zijn carrière begint Robbie aan een grote Europese tournee. Thuis blijven de Britse roddelbladen echter oorlog tegen hem voeren.
4. Cut the Circuit
8 november 2023 (40 minuten)
Na een dieptepunt vindt Robbie troost waar hij het het minst verwacht. Een emotioneel weerzien met oude vrienden wakkert zijn passie voor optreden weer aan.
Trailer & andere video's
Alle MediaReviews & comments

Overwegend boeiende vierdelige documentaire over de muzikale carrière van popster Robbie Williams, al zijn er wel wat minpuntjes. Door slechts Williams aan het woord te laten (pas tegen het einde duikt zijn vrouw ook op) neigt de boel meer dan eens naar zelfmedelijden. Daarnaast had er wel wat meer aandacht besteed mogen worden aan de Take That-periode. Dat werd wel erg snel afgeraffeld. Neemt niet weg dat de reeks beschikt over een schat aan fascinerende archiefbeelden en muziek, met Williams open en eerlijk in zijn commentaar.

Partyboooi
Het is wel een aardige inkijk in Robbie Williams z'n leven als popster van 16 jaar oud tot nu. En dan vooral op zijn hoogtepunt als solo-artiest, waar hij zelf op terugkijkt dmv beelden van vroeger. Bijzondere kerel denk ik, maar gelukkig voor hem, niet compleet verdronken in zijn verslaving en stardom (zoals velen wel stierven of afhaakten).

Bxian32
Redelijk eenzijdig verhaal enkel van Robbie zijn kant. Had ook graag wat anderen aan het woord gezien. En visueel vond ik het nogal onnodig/storend dat hij het om zich "bloot" te geven maar zo nodig uit zn bed gerold in zn ondergoed moest doen. Had meer in gezeten.

Bla
- 1988 stemmen
Als je 4 uur naar een jankende Robbie Williams wil kijken is dit je docu.

Bubblez
Een eerlijk document over de bekende zanger. Ik vond de manier waarop hij geconfronteerd wordt met zijn eigen misstappen en roerige verleden wel mooi en intiem.
Het is wel echt een docu over Robbie als persoon, zijn carrière wordt alleen onder de loep genomen om in te zoomen op zijn geestestoestanden uit die tijd. Op momenten wordt er wat mij betreft te lang doorgegaan op situaties. Ik miste een hoop singles en albums die ik in zijn loopbaan wel hoogtepunten vond (bijvoorbeeld Swing When Your Winning) die totaal niet aan bod komen. Het is dus niet per se een loopbaan-overzicht (al wordt er wel chronologisch teruggeblikt), maar meer een onderzoek naar wie Robbie Williams was en is en welke gebeurtenissen hem gemaakt hebben.
Realtimes | Publishing Network
Social media