• 9.378.596 stemmen

Carnival Row - Seizoen 2 (2023)

Alternatieve titel: A Killing on Carnival Row

Afleveringen: 10

Speelduur: 9 uur

Ontwikkeld door: René Echevarria, Travis Beacham, René Echevarria en Travis Beacham

Met: Orlando Bloom, Cara Delevingne en Karla Crome

Datum van release: vrijdag 17 februari 2023

Eerst uitgezonden op: Amazon Prime Video (Nederland)

• Prime Video Bekijk seizoen 2 via Prime Video
  • Google Play Niet beschikbaar op Ziggo

Plot Carnival Row

Carnival Row is een fantasy-noir die zich afspeelt in een neo-victoriaanse stad. Mythische wezens die hun door oorlog verscheurde vaderland hebben moeten ontvluchten, zijn samengekomen in de stad. De spanningen broeien tussen burgers en het groeiend aantal immigranten. We volgen het onderzoek naar een reeks onopgeloste moorden die voor paniek zorgen bij de al onrustige bevolking.

Afleveringen Seizoen 2 (2023)

1. 1. Fight or Flight

17 februari 2023 (59 minuten)

Geliefden Philo en Vignette riskeren hun leven om het onderdrukte feeënvolk van Carnival Row te helpen.

2. 2. New Dawn

17 februari 2023 (1 uur)

Wanneer Philo samenspant om Jonahs aanspraak op het kanselierschap aan te vechten, grijpt Vignette in.

3. 3. The Martyr's Hand

24 februari 2023 (48 minuten)

Terwijl Philo de moorden op de leiders van de Black Raven onderzoekt, zint Vignette op wraak.

4. 4. An Unkindness of Raven

24 februari 2023 (52 minuten)

Philo probeert Vignettes wraak te verijdelen voordat de Black Raven nog meer geweld ontketenen.

5. 5. Reckoning

3 maart 2023 (55 minuten)

Philo werkt voor Vignettes redding samen met een onwaarschijnlijke bondgenoot. Jonah ontdekt Sophies verraad. De moordenaar slaat opnieuw toe.

6. 6. Original Sins

3 maart 2023 (59 minuten)

Een pijnlijke waarheid achtervolgt Philo als Carnival Row wordt geconfronteerd met represailles voor de gruwelijke gebeurtenissen in Bleakness Keep.

7. 7. Kindred

10 maart 2023 (51 minuten)

Philo wordt heen en weer geslingerd tussen zijn menselijke en zijn feeënkant, en maakt een keuze.

8. 8. Facta Non Verba

10 maart 2023 (48 minuten)

Terwijl hij aan het bijkomen is van de gevolgen van zijn keuzes, weigert Philo zichzelf te definiëren als mens of fee.

9. 9. Battle Lines

17 maart 2023 (52 minuten)

Gerechtigheid later door vrede, of nu door bloed?

10. 10. Carnival Row

17 maart 2023 (56 minuten)

Carnival Row verandert in een angstaanjagend slagveld. Vignette dumpt New Dawn voor Tourmaline. Philo laat de dood meerdere malen in de steek, maar zijn geluk zou wel eens op kunnen raken.

avatar van MovieHolic

MovieHolic

Een erg sterk laatste seizoen met meer dan genoeg actie en twists.

De laatste aflevering komt wat afgeraffeld op me over, maar dat doet niets af aan de kwaliteit van het geheel.

Heel jammer dat er geen seizoen 3 komt.

avatar van Karst

Karst

Lekkere serie was dit. Snap ook niet dat er niet nog een seizoen mocht komen. Goed geacteerd, interessante karakters en voldoende gruwelijk. Heb me er uitstekend mee vermaakt. De laatste afleveringen gaan inderdaad te snel maar het was dat of geen afgerond verhaal.