• 11.225 nieuwsartikelen
 • 163.323 films
 • 10.388 series
 • 30.288 seizoenen
 • 617.719 acteurs
 • 193.857 gebruikers
 • 9.021.501 stemmen
Avatar
 
banner banner

Van God Los - Seizoen 2 (2012)

3,55 22 stemmen

Show titel: Van God Los

IMDb beoordeling: 7,7 (525)

Afleveringen: 10

Speelduur: 8 uur en 20 minuten

Ontwikkeld door: Pieter Kuijpers

Met: Teun Kuilboer, Johnny de Mol en Yolanthe Cabau

Oorsprong: Nederland

Datum van release: zondag 1 april 2012

Eerst uitgezonden op: Nederland 3 (Nederland)

 • On Demand:

 • Netflix Niet beschikbaar op Netflix
 • Pathé thuis Niet beschikbaar op Pathé Thuis
 • Videoland Niet beschikbaar op Videoland
 • Amazon Prime Niet beschikbaar op Amazon Prime
 • Disney+ Niet beschikbaar op Disney+
 • Google Play Niet beschikbaar op Google Play
 • Google Play Niet beschikbaar op Ziggo

Plot Van God Los

Heftige misdaad, criminaliteit en moord. Van God Los is gruwelijk! Wat zegt een krantenberichtje nou uiteindelijk écht over een moord? Misschien vertelt het je dat er een mes of een pistool is gebruikt, of wat de gevangenisstraf is. Het blijft op veilige afstand, we gruwelen er even over en gaan weer verder. Maar is het wel zo ver weg? Wat gebeurt er nou met iemand die zó ver gaat dat hij doordraait? Hoe komt iemand tot zo'n brute beestachtige daad? In Van God Los komt het schrikbarend dichtbij en is de scheidslijn tussen dader en slachtoffer flinterdun. Gaan we dan snappen hoe je zo ver door kan draaien dat je een moord pleegt?

Afleveringen Seizoen 2 (2012)

 1. 1. Seks Tapes

  1 april 2012 (50 minuten)

  De labiele, drugsverslaafde Joyce Venderink is niet in staat te kiezen tussen haar twee liefdes: De agressieve dealer Stan Tervelden en Bart van Amstel, die zijn best doet om zijn leven weer op orde te krijgen. Wanneer ze aan Stan vertelt dat Bart een aantal sekstapes van haar in zijn bezit heeft, besluit Stan daar wat aan te gaan doen.

 2. 2. Babyshower

  8 april 2012 (50 minuten)

  Chemicus Daan Dekkers heeft weinig sociale vaardigheden. Hij heeft een vriendin, Janneke van Straten, maar voor seksueel contact bezoekt hij sekssites. Janneke heeft een grote kinderwens. Daan echter wordt al angstig van het idee een kind te hebben. Wanneer de druk die Janneke op hem uitvoert te groot voor hem wordt, neemt hij een besluit dat fatale gevolgen heeft.

 3. 3. Bitch Fight

  15 april 2012 (50 minuten)

  Elvira Zebel neemt het op voor haar vriendin Rochelle Reesema die in conflict is met Naïma Eski. Naïma en haar vriendinnen gaan verhaal halen bij Elvira thuis, waar het conflict zo uit de hand loopt dat het een noodlottig einde heeft.

 4. 4. Procedure Exit

  22 april 2012 (50 minuten)

  Freek Ansink krijgt een verhouding met zijn veel jongere collega Mathilde Bruma. Nadat de twee zich hebben verloofd, licht Freek zijn meerdere in over hun relatie, die hem mededeelt dat een liefdesverhouding niet is toegestaan op de werkvloer. Freek geeft zijn leidinggevende functie op en gaat aan de slag op een andere afdeling, zodat Mathilde haar baan kan behouden. Het duurt niet lang of Mathilde krijgt twijfels over haar liefde voor Freek.

 5. 5. Kat in het Nauw

  29 april 2012 (50 minuten)

  Catherina 'Kat' van Westrum wordt verliefd op Brandon Hunter. Dat haar pleegouders de relatie met deze foute jongen afkeuren, is voor haar een reden om op zoek te gaan naar eigen onderdak. Zo komt ze bij verhuurder Nic Verbist terecht. Wanneer Kat, die haar identiteit volledig ontleent aan haar seksualiteit, Nic afschildert als een pedofiel die aan haar heeft gezeten, besluit Brandon drastische maatregelen te nemen.

 6. 6. Hardcore Never Dies

  6 mei 2012 (50 minuten)

  De zestienjarige Jeffrey Ensink werkt voor Eddy de Waas, een drugsdealer. Als hij steeds meer drugs moet verkopen van zijn dealer, vervreemdt hij ook steeds meer van zijn familie. Zijn stiefvader Marcel van Dronten ziet geen andere mogelijkheid dan de politie in te schakelen, maar zijn actie heeft een geheel andere uitkomst dan de bedoeling was.

 7. 7. Zwarte Dagen

  13 mei 2012 (50 minuten)

  Wanneer de leider van een woonwagenkamp overlijdt, is zijn zoon Kamiel Slokker de man in de familie. Hij kan de verantwoordelijkheid echter niet goed aan en het lukt hem niet om voor zichzelf op te komen. Daar komt nog bij dat zijn moeder Cobie Slokker aanpapt met veel verschillende mannen, onder andere zijn beste kameraad Tonnie. Te snel volgens de regels van het kamp, die zeggen dat er één jaar gerouwd dient te worden om de dood van een goede echtgenoot. Mensen spreken Kamiel erop aan. Hij moet een daad stellen vindt hij, en gaat de confrontatie aan.

 8. 8. D.I.S.C.O.

  20 mei 2012 (50 minuten)

  Remco, Ole en Casper zijn 3 tieners met elk een andere achtergrond. Zo is er Remco, type rijkeluiszoon die volgens zijn vader Wim en stiefmoeder Ellen altijd al te veel verwend is. Ole en Casper hebben het minder getroffen met hun gezin, zij ontmoeten Remco bij de golfbaan, waar zij werken, en er ontstaat een hechte vriendschap tussen de drie. Er ontstaat een plan om Remco's vader te laten investeren in een discotheek die de jongens willen runnen in de Bermuda. Remco's vader is echter sceptisch en dat stelt het geduld van Remco en zijn vrienden op de proef.

 9. 9. Klem

  27 mei 2012 (50 minuten)

  Chantal ziet na zestien jaar samenzijn met René geen toekomst meer in hun relatie. Ze verlangt van hem dat hij een nieuw onderkomen zoekt, in de hoop verder te kunnen met Jainy, met wie ze heimelijk een relatie aan het opbouwen is. René, die voor zijn gevoel voortdurend door Chantal vernederd wordt, wil hun huwelijk hoe dan ook in stand houden, al is het maar voor hun dochtertje.

 10. 10. Weekendverlof

  3 juni 2012 (50 minuten)

  Klaas en Freddie zijn goede vrienden. Totdat bij een gewelddadig conflict Freddie uit zelfverdediging een bezoeker in een café doodschiet. Klaas en zijn vriendin Andrea hebben een dochter, Daisy. Daisy is hun alles, ze doen er alles aan om haar te beschermen en haar een veilige omgeving te bieden. Maar door de ruzie met Freddie, eens een succesvolle bokser, moet Klaas constant over zijn eigen schouders heen kijken. Op een gegeven moment beslissen Klaas en zijn vriendin dat het niet langer kan zo. Klaas besluit om actie te ondernemen.

Reviews & comments

zoeken in:
avatar van ZAP!

ZAP!

 • 5103 berichten
 • 3549 stemmen

Kijk net wat stukjes van afl.8, geregisseerd door ene Daan Schuurmans.

Kan er niet veel van zeggen, maar ziet er niet onaardig uit.


Gast

 • berichten
 • stemmen

Let op: In verband met copyright is het op TvMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.