• 9.230.579 stemmen

Ontwikkeld door: Pieter Kuijpers

Met onder meer: Tygo Gernandt, Henry van Loon en Teun Kuilboer

Oorspronkelijke taal: Nederlands

Release datum: zondag 22 mei 2011

Eerst uitgezonden op: Nederland 3 (Nederland)

• Amazon Prime Bekijk via Amazon Prime
  • Google Play Niet beschikbaar op Ziggo

Plot Van God Los

Heftige misdaad, criminaliteit en moord. Van God Los is gruwelijk! Wat zegt een krantenberichtje nou uiteindelijk écht over een moord? Misschien vertelt het je dat er een mes of een pistool is gebruikt, of wat de gevangenisstraf is. Het blijft op veilige afstand, we gruwelen er even over en gaan weer verder. Maar is het wel zo ver weg? Wat gebeurt er nou met iemand die zó ver gaat dat hij doordraait? Hoe komt iemand tot zo'n brute beestachtige daad? In Van God Los komt het schrikbarend dichtbij en is de scheidslijn tussen dader en slachtoffer flinterdun. Gaan we dan snappen hoe je zo ver door kan draaien dat je een moord pleegt?

logo tmdbimage

Meningen over Van God Los

avatar van Donkerwoud

Donkerwoud

dinsdag 8 december 2015
Van God Los seizoen 1 Om de een of andere reden nooit meer dan vijf afleveringen gezien, maar die waren best in orde qua production value, acteerwerk, verhaallijnen, sfeer, etc.