• 9.262.757 stemmen

Van God Los - Seizoen 4 (2017)

Show titel: Van God Los

Afleveringen: 6

Speelduur: 4 uur en 44 minuten

Ontwikkeld door: Pieter Kuijpers

Met: Henry van Loon, Martin van Waardenberg en Karolina Joniec

Oorsprong: Nederland

Datum van release: maandag 18 september 2017

Eerst uitgezonden op: NPO 3 (Nederland)

• Google Play Niet beschikbaar op Ziggo

Plot Van God Los

Heftige misdaad, criminaliteit en moord. Van God Los is gruwelijk! Wat zegt een krantenberichtje nou uiteindelijk écht over een moord? Misschien vertelt het je dat er een mes of een pistool is gebruikt, of wat de gevangenisstraf is. Het blijft op veilige afstand, we gruwelen er even over en gaan weer verder. Maar is het wel zo ver weg? Wat gebeurt er nou met iemand die zó ver gaat dat hij doordraait? Hoe komt iemand tot zo'n brute beestachtige daad? In Van God Los komt het schrikbarend dichtbij en is de scheidslijn tussen dader en slachtoffer flinterdun. Gaan we dan snappen hoe je zo ver door kan draaien dat je een moord pleegt?

Afleveringen Seizoen 4 (2017)

1. 1. Beverman & Zoon

18 september 2017 (49 minuten)

Puber Charley wordt ten onrechte beschuldigd van het seksueel misbruiken van een neefje, maar zijn vader neemt het voor hem op. Deze steun blijkt echter niet onvoorwaardelijk.

2. 2. Tot de Dood Ons Scheidt

25 september 2017 (47 minuten)

Kristina en Joris zijn gelukkig met hun leven als hondenfokkers. Totdat Kristina plots op jonge leeftijd begint te dementeren. Dit uit zich onder andere in paranoia die Joris tot wanhoop drijft.

3. 3. Kerstcadeau

2 oktober 2017 (47 minuten)

Karin, in het dagelijks leven de ideale agente die de conflicten in de buurt op vreedzame manier weet op te lossen, kan haar eigen problemen met haar Turkse liefde Musa niet meer aan.

4. 4. Stormram

9 oktober 2017 (47 minuten)

Monica kan het niet verkroppen dat Sven, de vader van haar kind, haar heeft gedumpt. Ze krijgt Dennis, een vriend die verliefd is op haar, zover dat hij Svens huis binnendringt om hem een lesje te leren.

5. 5. Rehab

16 oktober 2017 (47 minuten)

In een luxe afkickkliniek beleven alcoholiste Simone en aan cocaïne verslaafde Luis een stormachtige amour fou, die wat hun betreft eeuwig moet duren. Enig probleem is dat Simone al getrouwd is.

6. 6. Unlike

23 oktober 2017 (47 minuten)

De vriendschap tussen Debby en Yindee spat uit elkaar, omdat Yindee de nieuwe vriend van Debby op Facebook zwart maakt. Dit valt zo slecht bij Debby dat ze Yindee in een opwelling dood wenst.

Er zijn bij dit seizoen nog geen berichten geplaatst.