• 9.380.654 stemmen

Reacher - Seizoen 2 (2023-2024)

Alternatieve titel: Bad Luck and Trouble

Afleveringen: 8

Speelduur: 6 uur en 14 minuten

Ontwikkeld door: Nick Santora

Met: Alan Ritchson, Willa Fitzgerald en Malcolm Goodwin

Datum van release: vrijdag 15 december 2023

Eerst uitgezonden op: Amazon Prime Video (Nederland)

• Prime Video Bekijk seizoen 2 via Prime Video
  • Google Play Niet beschikbaar op Ziggo

Plot Reacher

Jack Reacher is een veteraan, die als inspecteur bij de militaire politie heeft gewerkt. Nu probeert hij in het burgerlijk leven te integreren. Reacher reist het land door, zonder telefoon op zak en uitgerust met slechts het minimaal benodigde. Op zijn reizen doorkruist hij het land dat hij ooit gediend heeft. Wanneer Reacher aankomt in het kleine dorp Margrave in Georgia, is hij getuige van een kleine gemeenschap dat zijn eerste moord in twintig jaar tijd moet zien te verwerken. Dan wordt Reacher plots gearresteerd: getuigen zagen hem ten tijde van de misdaad op de locatie. Jack moet nu zijn onschuld zien te bewijzen.

Afleveringen Seizoen 2 (2023-2024)

1. 1. ATM

15 december 2023 (56 minuten)

Wanneer Reacher en Neagly de moord op een lid van het 110de, een door Reacher samengestelde groep van speciale onderzoekers, onderzoeken, realiseren ze zich dat de hele eenheid misschien gevaar loopt.

2. 2. What Happens in Atlantic City

15 december 2023 (50 minuten)

Het onderzoek naar de moord op Franz leidt Reacher en de overgebleven leden van zijn voormalige legereenheid naar Atlantic City, waar het mysterie groter wordt, er gevaar loert en een oude vonk weer overslaat.

3. 3. Picture Says a Thousand Words

15 december 2023 (47 minuten)

Wanneer er meer vrienden van Reacher het slachtoffer worden, sluit hij een ongemakkelijk verbond met een verbeten detective. En de enige aanwijzing in de zaak leidt tot een zorgwekkende ontdekking.

4. 4. A Night at the Symphony

22 december 2023 (46 minuten)

Reacher en zijn team gaan naar Boston op zoek naar een politiek assistent met voorkennis over een geheim militair defensie contract, dat misschien de reden is van de dood van hun vrienden.

5. 5. Burial

29 december 2023 (43 minuten)

Neagly en Dixon ontdekken schokkende informatie over een oude vriend in Denver terwijl Reacher en O'Donnell meer te weten komen over de wrede en mysterieuze A.M.

6. 6. New York's Finest

5 januari 2024 (45 minuten)

Terwijl het mysterie zich verder ontrafelt, zetten Reacher en zijn team een val, om de rekening te vereffenen.

7. 7. The Man Goes Through

12 januari 2024 (45 minuten)

Terwijl het team Langston op de hielen zit, lopen twee leden van het 110de gevaar, waardoor Reacher met een riskant plan moet komen om ze te redden.

8. 8. Fly Boy

19 januari 2024 (42 minuten)

Reacher en Neagley doen een laatste, wanhopige poging om O'Donnell en Dixon te redden, A.M. tegen te houden en de dood van hun vrienden te wreken.

avatar van The Oceanic Six

Heb me er prima mee vermaakt, maar seizoen 1 was leuker. De groep good guys in seizoen 2 is te groot, ik vind het leuker als Reacher gewoon een one man show van Rambo is. Robert Patrick is wel weer heerlijk als bad guy, die man heeft zo'n goede kop voor kwaadaardige rollen. Het script stelt hier niet veel voor, het is puur hopen dat er steeds snel dikke actie in beeld komt, wat ze gelukkig ook wel elke aflevering genoeg tonen.

avatar van cdman19800

cdman19800

Deze serie zou zoveel beter zijn met acteurs die echt konden acteren...

avatar van movie freak84

movie freak84

Vond beide seizoenen goed maar kon seizoen 2 toch iets meer waarderen. Waar in seizoen 1 zoveel grappen worden gemaakt over het postuur van reacher dat het opgegeven moment gewoon niet meer grappig is. En vond het acteerwerk in seizoen 2 iets beter en vond het team goed samenspelen. Ook was er een stuk meer humor met o donnel. Heb me geen moment verveeld. Conclusie leuke spannende serie met de nodige humor en genoeg aktie.

avatar van schram101

schram101

Overduidelijk tandje erbij in dit tweede seizoen en het is nu harder, grappiger en beter. Oké, de focus mag in een nieuw seizoen iets meer terug richting Reacher, al is hij nog steeds wel dé ster van de show. Veel oneliners en harde actie en erg vermakelijk binchmateriaal. 3,75 die ik afrond naar boven omdat ik iedere aflevering wel heb moeten lachen.

avatar van FlorisV

FlorisV

Reacher blijft knallen. Ietsje minder dan het eerste maar dezelfde succesformule wordt vakkundig uitgebuit: vermaak gaat boven geloofwaardigheid maar het is allemaal net doordacht genoeg qua plot en goed gedoseerd qua actie. Wat opvalt is dat Reacher voor een vechtmachine wel heel slim is met zijn detectivewerk en dat al zijn oude makkers hun leven voor hem wagen. En dat er elk seizoen weer een nieuw lekkertje is van ongeveer de helft van zijn omvang die hij weer een veeg mag geven zonder al te veel innuendo. Het blijft een mannenserie, genoeg actie en niet teveel geleuter. Ik heb teveel series gezien waarin het omgekeerd was, dus blijft het erg lekker.