• 9.381.101 stemmen

The Lincoln Lawyer - Seizoen 2 (2023)

Show titel: The Lincoln Lawyer

Afleveringen: 10

Speelduur: 8 uur en 05 minuten

Ontwikkeld door: Ted Humphrey

Met: Manuel Garcia-Rulfo, Neve Campbell en Becki Newton

Datum van release: donderdag 6 juli 2023

Eerst uitgezonden op: Netflix (Nederland)

• Netflix Bekijk seizoen 2 via Netflix
  • Google Play Niet beschikbaar op Ziggo

Plot The Lincoln Lawyer Seizoen 2 (2023)

Nu er veel vraag is naar zijn advocatenkantoor en het team het drukker heeft dan ooit, ontmoet Mickey een mogelijke nieuwe liefde en neemt hij een belangrijke zaak aan.

Afleveringen Seizoen 2 (2023)

1. 1. The Rules of Professional Conduct

6 juli 2023 (51 minuten)

Mickey ontmoet een nieuwe cliënt, krijgt een frustrerend verzoek en heeft meteen een klik met een chef-kok. Lorna heeft haar handen vol aan haar werk en school.

2. 2. Obligations

6 juli 2023 (48 minuten)

Mickey zit met een lastig ethisch dilemma, vraagt advies aan Legal Siegel en bedenkt een strategie om een kwetsbare cliënt uit de problemen te helpen.

3. 3. Conflicts

6 juli 2023 (53 minuten)

Mickey moet snel nadenken wanneer hij een geruchtmakende moordzaak aanneemt tegen een vlijmscherpe aanklager. Lorna kan haar twijfels over Cisco niet van zich afschudden.

4. 4. Discovery

6 juli 2023 (48 minuten)

Terwijl Mickeys team zoekt naar een speld in een hooiberg om Lisa's naam te zuiveren, bedenkt hij een creatieve oplossing voor een tiener die wordt beschuldigd van vandalisme.

5. 5. Suspicious Minds

6 juli 2023 (50 minuten)

Cisco steekt zijn nek uit voor een vriend. Nadat Mickey Andrea heeft gepusht om haar kaarten op tafel te leggen in de rechtszaal, riskeert hij zijn hand te overspelen.

6. 6. Withdrawal

3 augustus 2023 (45 minuten)

Mickey herstelt van een wrede aanvaring. Izzy worstelt met gevoelens van spijt. Lorna bezorgt op slimme wijze een dagvaarding. Maggie neemt een belangrijke beslissing.

7. 7. Cui Bono

3 augustus 2023 (47 minuten)

Als Lisa's rechtszaak begint, wordt er bij Mickey een mysterieuze brief achtergelaten en probeert Cisco de cruciale informatie te verifiëren.

8. 8. Covenants and Stipulations

3 augustus 2023 (43 minuten)

Als Andrea een belangrijk bewijsstuk en een onverwachte laatste getuige introduceert, besluit Mickey zijn strategie te herzien. Haley plant een verjaardagsverrassing.

9. 9. The Fifth Witness

3 augustus 2023 (53 minuten)

Als een onverwachte getuige in de rechtbank een emotionele verklaring aflegt, bedenken Mickey en Lorna een slim plan om twijfel te zaaien over de zaak van de aanklager.

10. 10. Bury Your Past

3 augustus 2023 (47 minuten)

De verdediging is klaar en het vonnis is bekendgemaakt, maar Mickey heeft nog een hoop te leren over Lisa. De huwelijksplannen van Lorna en Cisco stuiten alweer op een probleem.

avatar van badfans69

badfans69

When To Expect Return Of Netflix Drama - Deadline

Netflix has announced that The Lincoln Lawyer, based on the series of bestselling novels by Michael Connelly, will return with a two-part launch this summer. Part 1 premieres on July 6 while Part 2 drops Aug. 3.

avatar van Captain Pervert

Captain Pervert

Redelijk. Minder dan seizoen 1. Het personage Andrea Freeman (de OvJ van dienst in dit seizoen) is vreselijk nep arrogant, ook heeft ze makeup op waardoor haar zwarte huid een soort rare zilveren gloed geeft en ze kan ook totaal niet acteren. Dat haalt me echt helemaal uit de beleving.

avatar van Donkerwoud

Donkerwoud

Captain Pervert schreef:

Haha, wat een kritiek weer. Ik heb hier na acht afleveringen geen last van, maar misschien komt het nog!?

avatar van Donkerwoud

Donkerwoud

Opnieuw een lekker seizoen. Erg diepgaand is 't allemaal niet, maar Mickey Haller (Manuel Garcia-Rulfo) blijft een heerlijk personage als zelfverzekerde strafrechtadvocaat. Volgens mij breng je in dit seizoen iets meer tijd door in de rechtbank om Mickey verbaal te zien schermen met een officier van justitie. Het levert in elk geval veel grappige knipogen op naar het Amerikaanse rechtssysteem en de juryrechtspraak. Nooit als harde kritiek. Nooit als bijtende spot. In het universum van 'The Lincoln Lawyer' worden de slechteriken altijd afgestraft door een rechtvaardig systeem.