• 159.514 films
 • 9.819 series
 • 29.126 seizoenen
 • 608.940 acteurs
 • 355.380 gebruikers
 • 8.901.811 stemmen
Avatar
 
banner banner

Breaking Bad - Seizoen 4 (2011)

4,52 886 stemmen

Show titel: Breaking Bad

IMDb beoordeling: 9,5 (2.069.265)

Afleveringen: 13

Speelduur: 9 uur en 45 minuten

Ontwikkeld door: Vince Gilligan

Met: Bryan Cranston, Anna Gunn en Aaron Paul

Oorsprong: Verenigde Staten

Datum van release: zondag 17 juli 2011

Eerst uitgezonden op: AMC (Verenigde Staten)

 • On Demand:

 • Netflix Bekijk seizoen 4 via Netflix
 • Pathé thuis Niet beschikbaar op Pathé Thuis
 • Videoland Niet beschikbaar op Videoland
 • Amazon Prime Niet beschikbaar op Amazon Prime
 • Disney+ Niet beschikbaar op Disney+
 • Google Play Niet beschikbaar op Google Play
 • Google Play Niet beschikbaar op Ziggo

Plot Breaking Bad

Scheikundeleraar Walter White heeft een hectisch privéleven. Alles verandert wanneer er vastgesteld wordt dat Walter longkanker heeft. Met niet lang meer te leven, vraagt hij één van zijn voormalige studenten om samen methamfetamines te maken en verkopen. Niets zal Walter nog stoppen om ervoor te zorgen dat zijn gezin het goed heeft als hij er niet meer is.

Afleveringen Seizoen 4 (2011)

 1. 1. Box Cutter

  17 juli 2011 (45 minuten)

  Na de cliffhanger van het derde seizoen zien we dat Walt en Jesse angstvallig afwachten wat Gus' volgende stap zal zijn.

 2. 2. Thirty-Eight Snub

  24 juli 2011 (45 minuten)

  Terwijl Walt zijn verdediging tegen Gus voorbereidt, moet Jesse omgaan met de druk door zijn vriendschap met Badger en Skinny Pete nieuw leven in te blazen.

 3. 3. Open House

  31 juli 2011 (45 minuten)

  Terwijl Walt zich zorgen maakt over Gus' bemoeienissen en Jesse's fragiele gemoedstoestand, voert Skyler de druk op om te krijgen wat ze wil.

 4. 4. Bullet Points

  7 augustus 2011 (45 minuten)

  Als Skyler tegenover Hank en Marie een verhaal verzint over de financiën, ontdekt Walt dat Hank met een nieuw onderzoek is begonnen.

 5. 5. Shotgun

  14 augustus 2011 (45 minuten)

  Jesse maakt een angstaanjagende rit met Mike als ze op de vlucht zijn voor pick-ups. Hierdoor is Walt bezorgd dat zijn partner het niet overleeft.

 6. 6. Cornered

  21 augustus 2011 (45 minuten)

  Skyler neemt een afstandelijke houding aan als ze vermoedt dat Walt niet de waarheid vertelt. Ondertussen bewijst Jesse zichzelf aan Mike en Gus.

 7. 7. Problem Dog

  28 augustus 2011 (45 minuten)

  Met de opdracht om de auto die hij voor zijn zoon heeft gekocht terug te brengen, neemt Walt wraak door Skyler in de problemen te brengen met hun witwaspraktijken.

 8. 8. Hermanos

  4 september 2011 (45 minuten)

  Als Hank aantoont dat Gus de meth-koning is van Albuquerque, is Walt bang dat hij en Jesse worden vermoord om hun baas te beschermen.

 9. 9. Bug

  11 september 2011 (45 minuten)

  Terwijl Walt Hanks onderzoek naar de Albuquerque meth-wereld probeert te ondermijnen, moet Gus na een doodsbedreiging nadenken over een deal met een Mexicaanse kartel.

 10. 10. Salud

  18 september 2011 (45 minuten)

  Met een zwaar gehavende Walt, die nog steeds herstellende is van de strijd, sleept Gus Jesse mee naar Mexico om de deal te sluiten met het kartel.

 11. 11. Crawl Space

  25 september 2011 (45 minuten)

  Terwijl Skyler Ted onder druk zet om haar geld aan te nemen om zijn belasting te betalen, dringt Gus erop aan dat Jesse zijn werk in het lab alleen moet voortzetten.

 12. 12. End Times

  2 oktober 2011 (45 minuten)

  Terwijl hij zijn familie opdraagt om te profiteren van de bescherming die de DEA aan Hank biedt, wacht Walt op wat het lot voor hem in petto heeft.

 13. 13. Face Off

  9 oktober 2011 (45 minuten)

  Als hun plan om Gus te vermoorden wordt doorgezet, moeten Walt en Jesse snel handelen om hun sporen uit te wissen en een zekere dood te vermijden.

Reviews & comments

zoeken in:
avatar van Michael_1980_mm

Michael_1980_mm

 • 13 berichten
 • 221 stemmen

Van deze geweldige serie is dit seizoen mijn favoriet. Genieten van begin tot eind. De strijd tussen Walt en Gus beleeft z'n hoogtepunt.


avatar van Joy4ever

Joy4ever

 • 4307 berichten
 • 1531 stemmen

Michael_1980_mm schreef:

Van deze geweldige serie is dit seizoen mijn favoriet. Genieten van begin tot eind. De strijd tussen Walt en Gus beleeft z'n hoogtepunt.

Amen to that.


avatar van The Oceanic Six

The Oceanic Six

 • 58576 berichten
 • 3863 stemmen

Een absoluut hoogtepunt van een seizoen inderdaad, mede dankzij de strijd tussen Walt en Gus, wat hierboven al is benoemd. De serie piekt hier absoluut en zit vol met waanzinnige dialogen, afrekeningen en enorme spanning, vooral dankzij de jacht van Hank die steeds meer en meer op weet te lossen. Cranston zet een legendarische prestatie neer met zijn acteerwerk en het verlangen om te weten hoe de serie gaat eindigen neemt alleen maar toe.

4,5*


avatar van Donkerwoud

Donkerwoud

 • 7945 berichten
 • 3520 stemmen

Eerlijk gezegd vond ik het vierde seizoen van een minder niveau dan de vorige twee reeksen. Het gedoe rond de calculerende Gus wordt repetitief. Veel episodes focussen op oninteressante bijrollen (Tyler, Hank, Marie, Ted Beneke) terwijl de grote hoofdlijnen - de confrontatie tussen Hank/Gus - ongeloofwaardig worden afgeraffeld. Het seizoen scoort punten omdat het de verhoudingen tussen Jesse en Walt op scherp zet op een manier die doet snakken naar het volgende seizoen. Bryan Cranston is ook ouderwets op dreef, zeker nu hij steeds in beeld komt met blauwe ogen, bloeduitstortingen, revolverafdrukken en littekens op zijn gehavende kop. Maar de intense gebeurtenissen laten te lang op zich wachten en veel episodes zijn zelfs een tikkeltje aan de saaie kant. Een vermakelijk tussenseizoen naar wat (hopelijk!) het vuurwerk gaat zijn waarmee de serie wordt afgesloten.


avatar van james_cameron_mm

james_cameron_mm

 • 225 berichten
 • 409 stemmen

Net als de eerdere seizoenen een mengeling van briljante en dodelijk saaie momenten. Soms zijn hele afleveringen amper door te komen, tot er plotseling iets gebeurt waardoor je weer volledig bij de les bent. De climax in de laatste aflevering is in ieder geval geweldig spannend. Het blijft verder een beetje aanmodderen, met een overdaad aan oninteressante personages. En het tempo mag echt wel wat omhoog.


avatar van macrobody

macrobody

 • 2074 berichten
 • 1738 stemmen

De ultieme binge serie. Geloof dat ik alle seizoenen in een paar weken gekeken heb.


avatar van Black Math

Black Math

 • 5390 berichten
 • 1735 stemmen

Wederom een goed seizoen dat het wat minder van de monologen moet hebben en wat meer van de plotlijnen. Meest interessante personage is Gus en we krijgen wat meer zicht op zijn achtergrond (hoewel er na afloop van dit seizoen nog vele vragen open blijven). In ieder geval interessant om te zien hoe geslepen hij is, wat zich ook uit in zijn poging Walt en Jesse uit elkaar te drijven.

Ook interessant is om te zien hoe Walt het gedurende het grootste gedeelte van het seizoen het allemaal niet in de hand lijkt te hebben met de nodige onhandigheden, maar aan het einde een bijzonder complex plan uitgewerkt blijkt te hebben om Gus te elimineren. En getuige de vergiftiging van het kind van Jesses vriendin is hij blijkbaar ook tegelijkertijd definitief totaal gewetenloos geworden. Erg interessant.

De ontwikkeling van Hank mag ook als interessant bestempeld worden, het is duidelijk dat het laatste seizoen de strijd tussen hem en Walt zal vertonen, twee bijzonder briljante mannen. Waarbij mijn sympathie volledig naar Hank uitgaat, gezien Walts transitie tot gewetenloze schurk.

Spannend, maar door een lagere hoeveelheid monologen uiteindelijk niet beter dan het vorige seizoen. Eenzelfde waardering dus: 3,5*.


avatar van tommykonijn

tommykonijn

 • 4943 berichten
 • 2199 stemmen

Breaking Bad staat er dan wel om bekend een langzame start te hebben, ik begon me toch een beetje zorgen te maken of het nog wel ooit écht zou gaan klikken tussen mij en deze serie. De eerste drie seizoenen scoorden allemaal een ruime voldoende bij mij, maar het was ook echt niet meer dan dat. Er zaten in ieder seizoen wel afleveringen die ik vrij saai vond. De eerste helft van dit seizoen leek het weer die kant op te gaan en ik dacht zelfs even dat het nog best een kluif zou gaan worden om de serie uit te kijken.

Maar zo rond aflevering 8, wanneer Hank Gus in het vizier begint te krijgen, gaat het eindelijk de goede kant op. Hank komt nu wel verdomd dichtbij en Walter moet zich in allerlei eigenaardige bochten wringen om zichzelf niet verdacht te maken. Die dialogen tussen hen in de auto zijn bij vlagen zenuwslopend en het is vrijwel de eerste keer dat ik spanning ervaar bij deze serie. De laatste vier afleveringen zijn mijns inziens het hoogtepunt. Wat een fantastische climax! Je kiest nog voor de kant van Walter in zijn strijd met Gus, maar het laatste shot van aflevering 13 zorgt er wel definitief voor dat je ook een hekel aan hem krijgt, want het blijkt dat hij veel te ver gegaan is. Interessante plottwist overigens. Wanneer hij aan Jesse verkondigt dat hij niks met de vergiftiging te maken heeft, geloofde ik hem namelijk op zijn woord.

Ook wederom heel sterk acteerwerk. Bryan Cranston doet het geweldig, maar Aaron Paul vind ik minstens even goed. Dean Norris, Giancarlo Esposito, Jonathan Banks, Bob Odenkirk en RJ Mitte leveren ook prima werk. Anna Gunn en Betsy Brandt zijn ook overtuigend, al vind ik zowel Skyler als Marie nog geregeld irritante personages. De karakters voelen authentiek: je hebt bij niemand het gevoel naar een acteur of actrice te kijken. Tevens blijf ik het waarderen dat de serie een vleugje zwarte humor bevat. Misdaaddrama heeft de overhand, maar toch komt er geregeld een 'gniffelmoment' voorbij. Tot slot nog even petje af voor de make-up afdeling: 'verminkte' Gus zag er (in positieve zin) verschrikkelijk uit.

Wat mij betreft het sterkste seizoen tot nu toe. Het tempo mag van mij nog steeds wat meer omhoog, maar de tweede helft van dit seizoen maakt een hoop goed. De schrijvers laten zien een spannende climax te kunnen realiseren, dus dat, in combinatie met de laatste scène, maakt mij toch wel erg benieuwd naar het slotseizoen. De kaarten liggen gunstig en het is tamelijk onvoorspelbaar, dus ik laat me graag verrassen.

4*


avatar van The Oceanic Six

The Oceanic Six

 • 58576 berichten
 • 3863 stemmen

Goed dat je door hebt gezet pulleke. En wat mij betreft volgt met seizoen 5 nog het beste seizoen van allemaal.


avatar van FlorisV

FlorisV

 • 1646 berichten
 • 673 stemmen

Dit seizoen draait nog wat meer om Gus Fring, zijn verleden, zijn wrok met Salamanca/Don Eladio en de oplopende spanning tussen hem en Walter. Al met al een ontzettend spannend seizoen dat langzaam opbouwt naar een paar climactische momenten.

Ik ben het absoluut niet eens met opmerkingen over de "saaie" afleveringen. Blijkbaar te weinig pief paf poef maar de dialogen en het acteerwerk blijven ijzersterk, net als de af en toe bizarre humor. Het plot blijft interessante wendingen nemen en hoewel ik me steeds minder kan identificeren met Walter is er altijd wel weer een nieuw conflict te zien dat goed onderbouwd is.


avatar van wimaroca_mm

wimaroca_mm

 • 121 berichten
 • 92 stemmen

Tot nu toe de beste serie inderdaad,maar ik vind Jesse uitmuntend acteren,

met tijden niks te beleven denk je ,maar door de dialogen goed te volgen , leer je de personen wel heel goed kennen.wat later dan weer uitstekend van pas komt

Knap geacteerd door iedereen ...om zo goed in zijn eigen rol te blijven,

op naar het vijfde seizoen !!!!


avatar van Vinny70_mm

Vinny70_mm

 • 3 berichten
 • 3 stemmen

Beter dan dit kan niet meer!


avatar van kos

kos

 • 45934 berichten
 • 8382 stemmen

Dit seizoen is wel heel wat donkerder dan die ervoor, wat kwaliteit alleen maar ten goede komt.


avatar van cor1946

cor1946

 • 912 berichten
 • 1316 stemmen

Weer een goed seizoen op naar de laatste. Je blijf kijken (schitterend)


avatar van Duke Nukem

Duke Nukem

 • 1524 berichten
 • 1816 stemmen

Iets minder sterk dan de vorige drie seizoenen. Op den duur geraak je wel een beetje uitgekeken op dat meth-lab en die geelkleurige pakken. Jesse wordt met zijn gezeur in de afkickgroep en zijn opstandig gedrag tegenover Walter en Mike hoe langer hoe vervelender, en is eigenlijk totaal overbodig geworden zowel voor Walter als voor Gus. Ik hoopte dan ook dat hij vroeg of laat eindelijk uit de weg geruimd zou worden, maar dat was natuurlijk ijdele hoop. Pas rond aflevering 7 wordt het weer interessant, met het speurwerk van Hank die Gus op de hielen zit en het geschil tussen de verscheidene kartels. Het verhaal blijft wel boeien, hoewel het nieuwe er een beetje af is. Ook is er minder humor en wordt de klemtoon meer op het geweld en de interne ruzies gelegd. Gelukkig is het acteerwerk over het algemeen op niveau, vooral van hoofdrolspeler Bryan Cranston. Het viel mij trouwens op dat twee acteurs een rol hadden in de gangsterfilm Scarface uit 1983: Mark Margolis (als Hector in Breaking Bad en Alberto de hitman in Scarface) en Steven Bauer (als Eladio in Breaking Bad en Manny in Scarface).


avatar van Duke Nukem

Duke Nukem

 • 1524 berichten
 • 1816 stemmen

tommykonijn schreef:
Breaking Bad staat er dan wel om bekend een langzame start te hebben ... De eerste helft van dit seizoen leek het weer die kant op te gaan en ik dacht zelfs even dat het nog best een kluif zou gaan worden om de serie uit te kijken.

Maar zo rond aflevering 8, wanneer Hank Gus in het vizier begint te krijgen, gaat het eindelijk de goede kant op.

Ik merk dat ik dit bij elk seizoen heb, behalve misschien het eerste. Namelijk dat het tweede deel van elk seizoen veel beter is dan het eerste deel. Niet dat de verhaalopbouw en karakterontwikkelingen compleet overbodig zijn, maar het is soms even doorzetten voordat je aan de "juicy bits" komt. Voor mij verdient dit vierde seizoen van aflevering 1-7 een lagere score, maar het wordt gered door aflevering 8-13.

Black Math schreef:
, maar aan het einde een bijzonder complex plan uitgewerkt blijkt te hebben om Gus te elimineren. En getuige de vergiftiging van het kind van Jesses vriendin is hij blijkbaar ook tegelijkertijd definitief totaal gewetenloos geworden. Erg interessant.

het is duidelijk dat het laatste seizoen de strijd tussen hem en Walt zal vertonen, twee bijzonder briljante mannen. Waarbij mijn sympathie volledig naar Hank uitgaat, gezien Walts transitie tot gewetenloze schurk.

De laatste aflevering van seizoen 4 bevat inderdaad een leuke verrassing, zo kennen we Walter weer als het genie dat hij toch is. Persoonlijk blijf ik vooralsnog duimen voor hem en niet voor Hank, wat een compliment is voor de makers van deze serie. De kijker wordt ertoe bewogen om te blijven duimen voor de underdog, hoewel hij zich langzaam maar zeker heeft ontwikkeld tot een misdadiger. En Hank wordt ook van zijn onaardige kant getoond: hij is erg onvriendelijk tegen zijn vrouw gedurende zijn revalidatieperiode, en hij maakte voortdurend flauwe grappen tegen zijn collega's op het werk.

tommykonijn schreef:
Tot slot nog even petje af voor de make-up afdeling: 'verminkte' Gus zag er (in positieve zin) verschrikkelijk uit.
Dat moment is wel een beetje over the top, hij lijkt op de terminator met zijn half verminkte gezicht. Wel een grappig moment, maar natuurlijk totaal onrealistisch.


avatar van IH88

IH88

 • 8580 berichten
 • 3049 stemmen

Dit blijft een briljant seizoen. Zeker de laatste vier afleveringen zijn van een ongekende kwaliteit. De laatste gedeeltes van Salud en Crawl Space blijven magistraal. Walter is en blijft een geweldig personage, maar het zijn Gus en Jesse die in seizoen 4 de meeste ontwikkeling doormaken. Jesse vond ik in seizoen 1 en 2 niet bijster interessant, maar vanaf seizoen 3 en zeker in dit seizoen komt hij steeds meer tot zijn recht. Over Gus hoeven we het denk ik niet te hebben. Esposito is een fenomeen.


avatar van The Oceanic Six

The Oceanic Six

 • 58576 berichten
 • 3863 stemmen

Mijn tweede kijkbeurt van Breaking Bad is een groot plezier voor mezelf geworden, echt fantastisch om in een lekker tempo dit door te kunnen kijken waar ik destijds alles wekelijks volgde en dus constant moest wachten. Het komt een serie echt ten goede als je lekker kunt bingen, helemaal bij iets als Breaking Bad waar toch wel op een laag tempo dingen worden gedaan. Destijds was ik wel eens wat teleurgesteld na een losse aflevering, maar nu blijf ik maar verder kijken.

Anyway, seizoen 4 dus. Ook al heb ik er nu weer zeer van genoten, ik vond seizoen 3 wel echt sterker. Seizoen 4 begint vrij rommelig en heeft echt een flink aantal afleveringen nodig om weer ouderwets op dreef te raken. Het tweede gedeelte van de aflevering is ook veel spannender in mijn ogen.

Dit seizoen draait toch wel vooral om de problemen die Walter en Gus met elkaar krijgen. Belangrijke plotmomenten zijn de moord op Gale Boetticher, waarmee Walter uiteindelijk weer met Jesse kan koken, maar waardoor Hank ook op het spoor van Gus en Los Pollos Hermanos komt. Het geeft Hank weer een serieuze rol in dit seizoen, want van zijn revalidatie en vooral zijn gebitch op Marie werd ik wel echt moe. Het is toch best wel vermakelijk als Hank Walt mee trekt in zijn onderzoek, waardoor die laatste zich behoorlijk in de nesten werk bij Gus. Verder genoten van de laatste momenten van Hector Salamanca, die samen met Walt voor de dood van Gus volgt, echt een heerlijk moment, al is zijn laatste moment wel een beetje theatraal getoond. Maar het was vermoedelijk een ode aan Gus, die netjes in pak sterft. Ergens bijzonder jammer dat hij nu weg is, want wat een ongelofelijk acteerwerk hing aan zijn rol vast zeg.

Verder draait dit seizoen ook om Skyler die grotendeels beseft wat Walt allemaal gedaan heeft en zich er mee bemoeit. Haar dekmantel moet een wasstraat kopen worden, wat ik weer een wat saai subplotje vond. Wel geeft het de kans om nog wat met Ted Beneke te doen, die op dubieuze wijze sterft. Verder begin ik Jesse hier wat irritant te vinden als hij vooral bezig is om met Mike klusjes te doen. Ik zie hem liever in scènes met Walt. En zijn verhaaltje met die nieuwe liefde van hem deed me ook weinig, dat is nu al de tweede love story van Jesse in Breaking Bad, iets te veel. Wel een heftige slotseconden van dit seizoen als blijkt dat Walter dat kind toch heeft vergiftigd. Daarmee is ook wel duidelijk geworden dat hij geen enkele morele grens meer kent en definitief is overgestapt naar de gewetenloze misdaad. Waarmee ik me nu al verheug op seizoen 5 af te gaan kijken.

Seizoen 4 is echt goed, maar mist toch net iets. Wel geeft het geweldige prestaties van een groepje legendarische karakters. Walter, Hank, Gus, Saul en Mike zijn echt subliem. Saul is ook echt wel een gewetenloze schoft die alles voor geld doet. Briljante rol. In Better Call Saul was hij al soms een rat, maar hier kent hij ook geen grenzen meer.

4* (was 4,5*)


avatar van horizons

horizons

 • 5570 berichten
 • 2267 stemmen

Venijn zit in de laatste drie afleveringen.


avatar van Kondoro

Kondoro

 • 10453 berichten
 • 2396 stemmen

Ik ben nu al een ruime week misschien wel twee weken deze serie aan het bingen, na een bijna tien jaar geleden dat ik hem voor het laatst heb gezien. Ik merk echt dat mijn "volwassener" kijk op o.a. het leven toch zo'n enorm verschil is vergeleken met toen, sowieso hoe ik deze serie ontvang. Ik snap veel meer dingen die er gedaan worden maar, het is allemaal tien keer beter dan wat ik me herinnerde.

Deze serie is waanzinnig, en er zijn maar weinig series die per seizoen gewoon telkens beter worden. Seizoen 4 is voor mij één van de beste misschien wel de beste seizoenen van deze serie. Het bouwt zo onwijs spannend op, en het is echt lekker om naar te kijken. Dat hele gedoe met 'Jesse' en zijn drugshuis vond ik dan wat minder, het einde vond ik zo onwijs vet om te volgen.

Het is eigenlijk altijd best lekker dat een serie die je ooit hebt gezien en nauwelijks nog herinnert, je vrijwel een lekker verfrissende kijkbeurt hebt..


avatar van Kondoro

Kondoro

 • 10453 berichten
 • 2396 stemmen

De laatste aflevering is één van de beste van dit seizoen denk ik. Misschien wel de beste aflevering, die ik me ook nog het meeste herinnerde, dus het had al veel indruk op mij gemaakt. Ik dacht altijd dat het ook veel eerder in de serie gebeurde maar, daar verkeek me aardig op.


avatar van Curry

Curry

 • 289 berichten
 • 89 stemmen

Ben Breaking Bad en Better Call Saul nu beide aan het herzien en door elkaar om de aansluitpunten tussen de series te volgen.

Serie 4 van BB gaat vooral in de 2e helft voor de opmaat naar het magistrale laatste seizoen.

Pluspunten zijn de eindstrijd tussen Walt en Gus met de OTT eindaflevering betreffende Gus natuurlijk van dit seizoen. Ook de bevlogenheid van Hank (toch wel de favo na Walt) krijgt hier veel aandacht. Verder wordt Skyler wat belangrijker op een minder irritant niveau.

De eerste van serie 4 hakt er gelijk in en is ontzettend spannend, daartegenover staat dat 4.2 (Thirty-Eight snub) 1 van de allersaaiste afleveringen van de gehele reeks is, dat domme partygebeuren met Skinny Pete en Beaver en dat wigger gelul is zo ontzettend irritant en haalt mij altijd uit de spanning op een vervelende manier, de humor komt voor mij al van Walt Jr. en Marie dus die 2 clowns hadden van mij wel ook om zeep geholpen mogen worden.

Ook Andrea (die erg houterig acteert) en Jesse's relatie is allemaal erg saai, helaas hoort het een beetje bij de overall BB dat dat soort trage scenes erin zitten. Gelukkig is dat maar een kleine smet want de rest is van een top niveau.


Gast

 • berichten
 • stemmen

Let op: In verband met copyright is het op TvMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.