• 9.376.374 stemmen

The Time Traveler's Wife - Seizoen 1 (2022)

Show titel: The Time Traveler's Wife

Afleveringen: 6

Speelduur: 4 uur en 59 minuten

Ontwikkeld door: Steven Moffat

Met: Rose Leslie, Theo James en Desmin Borges

Oorsprong: Verenigde Staten / Verenigd Koninkrijk

Datum van release: zondag 15 mei 2022

Eerst uitgezonden op: HBO (Verenigde Staten)

• Google Play Niet beschikbaar op Ziggo

Plot The Time Traveler's Wife

Henry beschikt over de oncontroleerbare vaardigheid van het tijdreizen, welke gave hem vaak in moeilijke situaties weet te brengen. Het bemoeilijkt ook zijn huwelijk met Clare, die zich constant zorgen maakt wanneer hij naar een onbekende plaats en tijd moet. Henry ontmoet haar op een van zijn tijdreizen als kind, en probeert haar in haar toekomst, op een latere leeftijd weer tegen te komen op een van zijn onvoorziene reizen. Dit lukt hem uiteindelijk, veertien jaar later voor haar, wanneer ze de bibliotheek binnenkomt waar Henry werkt. Maar omdat hij niet in de hand heeft wanneer en hoe hij door de tijd reist, is zijn relatie met Clare tamelijk gecompliceerd.

Afleveringen Seizoen 1 (2022)

1. Aflevering 1

15 mei 2022 (50 minuten)

Tegen alle verwachting in ontmoet de jonge Clare Abshire de knappe tijdsreiziger Henry DeTamble op wie ze later verliefd wordt.

2. Aflevering 2

22 mei 2022 (55 minuten)

Na een woelige start vindt Clare het lastig om deze versie van Henry te zien als de man van wie ze houdt en wie ze haar hele leven al kent.

3. Aflevering 3

29 mei 2022 (47 minuten)

Na een verontrustend incident op een feestje vraagt de radeloze tiener Clare Henry om hulp.

4. Aflevering 4

5 juni 2022 (46 minuten)

Tijdens een etentje voor stellen, georganiseerd door Clare en haar huisgenoot Charisse, komen geheimen en meer dan een Henry naar boven.

5. Aflevering 5

12 juni 2022 (45 minuten)

Ondanks alle jaren die ze samen hebben doorgebracht, brengt Henry voor het eerst een ingewikkeld bezoek aan Clare’s ouderlijk huis.

6. Aflevering 6

19 juni 2022 (56 minuten)

De trouwdag van Henry en Clare nadert. Henry, die steeds gestrester wordt, vindt onverwacht steun bij z’n vader van wie hij vervreemd is.

avatar van WB

WB

Die eerste aflevering is toch echt wel leuk, en zit goed in mekaar. Uiteraard worden alle tijdreiswetten aan de laars gelapt, maar Rose Leslie als hoofdrolspeelster (ik ken er alleen maar van Game of Thrones) is een goede keuze. Ik ben benieuwd naar de rest van het seizoen.