• 10.789 nieuwsartikelen
  • 162.322 films
  • 10.191 series
  • 29.832 seizoenen
  • 614.965 acteurs
  • 193.264 gebruikers
  • 8.985.214 stemmen
Avatar
 
banner banner

Devils - Seizoen 2 (2022)

- Nog geen stemmen

Alternatieve titels: I Diavoli, Diavoli

IMDb beoordeling: 7,2 (5.048)

Afleveringen: 8

Speelduur: 6 uur en 39 minuten

Ontwikkeld door: Nick Hurran, Marc B. Lorber, Chris Lunt en Michael A. Walker

Met: Patrick Dempsey, Alessandro Borghi en Malachi Kirby

Oorsprong: Italië

Datum van release: vrijdag 22 april 2022

Eerst uitgezonden op: Sky Atlantic (Italië)

  • On Demand:

  • Videoland Bekijk seizoen 2 via Videoland
  • Netflix Niet beschikbaar op Netflix
  • Pathé thuis Niet beschikbaar op Pathé Thuis
  • Amazon Prime Niet beschikbaar op Amazon Prime
  • Disney+ Niet beschikbaar op Disney+
  • Google Play Niet beschikbaar op Google Play
  • Google Play Niet beschikbaar op Ziggo

Plot Devils

Londen, 2011. Bij een vooraanstaande bank verdient het meedogenloze handelshoofd Massimo Ruggero miljarden dollars door te speculeren tijdens de Europese economische crisis. In de financiële wereld beschermd door de CEO van de bank, Dominic Morgan, staat Massimo op het punt te worden benoemd tot vice-CEO. Maar de plotselinge dood van een collega en een schandaal waarbij de voormalige vrouw van Massimo betrokken is, zorgen ervoor dat Dominic hem de promotie weigert. Vastbesloten om de waarheid te achterhalen, ontdekt Massimo een stille oorlog die zich achter de Europese crisis afspeelt. Tegenover de duivels die aan de touwtjes van de wereld trekken, moet Massimo een moeilijke keuze maken.

Afleveringen Seizoen 2 (2022)

  1. Aflevering 1

    22 april 2022 (53 minuten)

    Hoofd van handel Massimo Ruggero verdient miljoenen voor de NYL-bank door te speculeren op de Griekse economische crisis. Hij hoopt hierdoor de positie van vice-CEO te krijgen. CEO Dominic Morgan, die als een vader is voor Massimo, geeft hem de promotie niet omdat Massimo betrokken is bij een schandaal.

  2. Aflevering 2

    22 april 2022 (50 minuten)

    Massimo voelt zich verraden en in de steek gelaten door Dominic. Hij bedenkt een plan om NYL in diskrediet te brengen. Op het moment dat hij met zijn verhaal naar buiten wil komen, ontdekt hij dat Dominic iets verbergt. Massimo besluit te blijven, maar krijgt dan te maken met een pijnlijke gebeurtenis.

  3. Aflevering 3

    29 april 2022 (49 minuten)

    Diep geschokt probeert Massimo met de hulp van de Argentijnse hacker Sofia erachter te komen of Dominic in het geheim zaken behartigt voor Gaddafi, terwijl er oorlog in Libië is uitgebroken. Rechercheur Vicky Bale verdenkt Massimo ervan betrokken te zijn bij de dood van zijn collega.

  4. Aflevering 4

    29 april 2022 (50 minuten)

    Massimo's handelaren negeren zijn instructies en speculeren op de Ierse crisis. Ze lopen in de val van Dominic, die tussenbeide komt om de Ierse bank te redden. Terwijl Massimo wordt ondervraagd door Vicky, die een geheim dossier heeft gevonden, wordt het hele onderzoek plots afgesloten.

  5. Aflevering 5

    6 mei 2022 (50 minuten)

    Dominic vraagt Massimo om hem te helpen zijn vrouw te zoeken, die verdwenen is. Nadat ze haar hebben gevonden, vertelt Dominic dat hij weet dat Massimo met haar is vreemdgegaan. Dominic zegt dat hij hem dit heeft vergeven, maar dat hij Massimo na de Ierse kwestie niet meer vertrouwt.

  6. Aflevering 6

    6 mei 2022 (44 minuten)

    Vicky is bereid om Massimo het geheime dossier te geven in ruil voor de voortvluchtige Duval, hoofd van Subterranea. Als Massimo ontdekt dat hij in verband wordt gebracht met de dood van Sofia's broer, ziet hij af van deze deal. Sofia weet van niets, steelt het dossier en geeft het aan Massimo.

  7. Aflevering 7

    13 mei 2022 (52 minuten)

    Massimo ontdekt dat het geheime dossier een liquiditeitscomplot verbergt tussen NYL en een grote Duitse bank. Dominic probeert hiermee de dominantie van de dollar te bestendigen. Massimo vermoedt dat het complot tot de dood van zijn collega heeft geleid en vreest nu voor zijn eigen leven.

  8. Aflevering 8

    13 mei 2022 (51 minuten)

    Massimo haast zich samen met Sofia naar zijn zieke vader in Cetara. Daar lost hij een persoonlijke kwestie op die te maken heeft met een verschrikkelijk ongeluk uit het verleden. Ondertussen steelt Duval het dossier, en Dominic dwingt een van Massimo's handelaren hem strategisch te helpen.

Reviews & comments

Er zijn bij dit seizoen nog geen berichten geplaatst.

Gast

  • berichten
  • stemmen

Let op: In verband met copyright is het op TvMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.