• 9.375.060 stemmen

Wintertijd - Seizoen 10 (2006)

- Nog geen stemmen

Ontwikkeld door: Michelle Kolsteeg

Met: Harry de Winter

Oorsprong: Nederland

Datum van release: zondag 12 februari 2006

Eerst uitgezonden op: Nederland 1 (Nederland)

• Google Play Niet beschikbaar op Ziggo

Plot Wintertijd

'Toon mij je platenkast en ik zeg je wie je bent'. Presentator en creatief producent Harry de Winter gaat met zijn gasten een goed gesprek aan over muziek die veel voor hen betekent. Zelf een bevlogen muziekmissionaris, en inmiddels beeldend kunstenaar, nodigt De Winter bekende Nederlanders uit in zijn atelier om over hun mooiste platen te horen: van klassiek, popmuziek, jazz en soul tot wereldmuziek. Getrakteerd op hun favorieten op rij, spreken zij openhartiger dan ooit. Onder zijn gasten zijn bekende Nederlanders als Wouter Bos, Patty Brard, Adriaan van Dis, Maarten van Rossem en soms ook buitenlandse gasten (zoals Cliff Richard, Salman Rushdie en Bill Wyman) ondervraagd over hun leven en de rol van muzikale voorkeuren uit heden en verleden daarin. Van deze muziek worden dan ook de bijbehorende, vaak unieke video’s getoond.

Afleveringen Seizoen 10 (2006)

1. Aflevering 1

12 februari 2006 (50 minuten)

2. 2. Jörgen Raymann

19 februari 2006 (50 minuten)

3. 3. Jochem van Gelder

26 februari 2006 (50 minuten)

4. 4. Aart Staartjes

5 maart 2006 (50 minuten)

5. 5. Ronnie Spector

12 maart 2006 (50 minuten)

6. Aflevering 6

19 maart 2006 (55 minuten)

7. 7. Gordon

26 maart 2006 (45 minuten)

8. 8. Gerard Spong

2 april 2006 (45 minuten)

Er zijn bij dit seizoen nog geen berichten geplaatst.