• 9.378.203 stemmen

Speelduur: 4 uur en 50 minuten

Ontwikkeld door: David Farr en David Farr

Met: Esme Creed-Miles, Mireille Enos en Ray Liotta

Datum van release: woensdag 24 november 2021

Eerst uitgezonden op: Amazon Prime Video (Nederland)

Plot Hanna

Hanna volgt de reis van een buitengewoon jong meisje dat opgroeide in het bos en door haar vader, een oud CIA-agent, is opgeleid tot de perfecte huurmoordenaar. Hanna wordt al snel nieuwsgierig naar alles buiten haar geïsoleerde wereld. Ze slaat op de vlucht voor een CIA-agente en probeert er op allerlei manieren achter te komen wie ze daadwerkelijk is. Gebaseerd op de gelijknamige film uit 2011.

Afleveringen Seizoen 3 (2021)

1. 1. Résistance

24 november 2021 (50 minuten)

2. 2. Grape Vines and Orange Trees

24 november 2021 (52 minuten)

3. 3. Nadiya

24 november 2021 (46 minuten)

4. 4. Look Me in the Eye

24 november 2021 (44 minuten)

5. 5. Eyeliner

24 november 2021 (45 minuten)

6. 6. Do Not Sleep

24 november 2021 (53 minuten)

avatar van Lissane

Lissane

Spannende serie met geweldige spelers zoals Joel Kinnaman en Mireille Enos ...ik zou zeggen kijken krijg je geen spijt van!

avatar van MovieHolic

MovieHolic

Helaas, ook slachtoffer van de cancel cultuur.

SNEAK PEEK : Cancel Culture Kills "Hanna"

avatar van jacobine_rodijk

jacobine_rodijk

MovieHolic schreef:

Helaas, ook slachtoffer van de cancel cultuur.

SNEAK PEEK : Cancel Culture Kills "Hanna"

Wat is dit voor zinloze link? Staat niets substantieel op die pagina/site. Voordat seizoen drie begon had Amazon al bekend gemaakt dat dit het laatste seizoen zou zijn.

avatar van MovieHolic

MovieHolic

jacobine_rodijk schreef:

Ik zie nu inderdaad dat het een prutlink is, ik had hem met de telefoon toegevoegd, dus verder niet opgelet.

Hier een andere link... Hanna cancelled -| Showbiz & TV | Express.co.uk

avatar van movie freak84

movie freak84

Staan weinig reacties over deze serie. Vond de eerste seizoenen goed, maar zaten wel wat dingen bij wat ik iets minder vond. De trainingen enz op de meadows vond ik soms iets minder en vooral Sandy vond ik niet heel best. Beetje raar ook met die nep families .Toen ze er eenmaal opuit gingen vond ik de serie wel sterker worden. Hanna en Marissa vond ik wel erg sterk samenspelen. Ik kan me wel aansluiten bij de 7.6 op imdb. Het is geen topper maar zeker een leuke serie om gezien te hebben.