• 9.378.921 stemmen

Fantasy Island - Seizoen 1 (2021)

Show titel: Fantasy Island

Afleveringen: 10

Speelduur: 7 uur en 06 minuten

Ontwikkeld door: Gene Levitt

Met: Roselyn Sánchez, Kiara Barnes en John Gabriel Rodriquez

Datum van release: dinsdag 10 augustus 2021

Eerst uitgezonden op: FOX (Verenigde Staten)

• Google Play Niet beschikbaar op Ziggo

Plot Fantasy Island

Het luxe resort Fantasy Island is een plek waar letterlijk alle fantasieën van de bezoekers in vervulling gaan, hoewel ze zelden uitpakken zoals verwacht. Elena Roarke, een afstammeling van de iconische Mr. Roarke, dient als opzichter van het mysterieuze eiland. Elena heeft haar eigen ambities en de liefde van haar leven opzij gezet om de nalatenschap van haar familie te waarborgen. Ze is verfijnd, inzichtelijk en altijd charmant, maar haar kalme uiterlijk verbergt de uitdagingen van de verantwoordelijkheden die ze op zich heeft genomen.

Afleveringen Seizoen 1 (2021)

1. 1. Hungry Christine / Mel Loves Ruby

10 augustus 2021 (43 minuten)

De erfgenaam van Fantasy Island, Elena Roarke, verwelkomt een televisiepersoonlijkheid die geplaagd wordt door eetproblemen en een ouder echtpaar dat hun laatste dagen wil doorbrengen met het herbeleven van hun jeugd.

2. 2. His and Hers / The Heartbreak Hotel

17 augustus 2021 (43 minuten)

Een sensatiezoekend koppel komt naar Fantasy Island in de hoop op het ultieme avontuur om hun wankelende huwelijk nieuw leven in te blazen.

3. 3. Quantum Entanglement

24 augustus 2021 (42 minuten)

Een egoïstisch voormalig fotomodel komt naar Fantasy Island om zich te herenigen met haar vervreemde dochter en haar familie.

4. 4. Once upon a Time in Havana

31 augustus 2021 (43 minuten)

Elena stuurt een jonge vrouw terug naar Havana in 1967 om een familieruzie over haar passie voor muziek op te lossen.

5. 5. Twice in a Lifetime

7 september 2021 (42 minuten)

Nisha wil dat het eiland haar helpt te kiezen tussen een huwelijk met Savin, de huwelijkspartner van haar ouders, en haar oude vriend Josh.

6. 6. The Big Five Oh

12 september 2021 (42 minuten)

Wanneer oude vriendinnen Nettie, Camille en Margot naar het eiland komen om hun 50e verjaardag te vieren, leggen hun fantasieën breuklijnen in hun vriendschap bloot.

7. 7. The Romance & the Bromance

14 september 2021 (43 minuten)

Een boekenwurm die 'ja' wil zeggen tegen het leven gaat terug in de tijd om haar favoriete auteur te ontmoeten. Een competitieve overlever leert dat de ultieme uitdaging iets is waar hij niet voor getraind heeft.

8. 8. Día de los Vivos

19 september 2021 (42 minuten)

De jonge kunstenaar Ramon wil zijn mentor, Jasper, weer zien, en Jasper realiseert zich dat hij misschien niet de beste invloed op Ramon is geweest.

9. 9. Welcome to the Snow Globe (Part 1)

23 december 2021 (42 minuten)

De fantasie van een zakenvrouw over een perfecte kerst test Roarke op onverwachte manieren.

10. 10. Welcome to the Snow Globe (Part 2)

23 december 2021 (44 minuten)

Mr. Jones wordt geconfronteerd met zijn verleden. Een nieuwe Secret Santa-traditie laat Ruby en Javier naar de toekomst kijken.

avatar van Bubblez

Bubblez

• 2060 berichten

Ik verwacht dat weinig mensen deze serie goed vinden. Om de nostalgie van de bekende Aaron Spelling-klassieker hoef je het niet te kijken. Daar is het buiten een familiebandje nog nauwelijks mee verbonden.

Het is hem vooral de inconsistentie van inhoud. Soms is het een aflevering a la Love Boat, waarin een gast ontevreden arriveert en tevreden weer gaat. Som is het een Quantum Leap-achtige aflevering waarin een gast volledig terug de tijd in gaat. Dan zijn er ook nog zwakke probleemplotjes met dito oplossingen.

Het is in zijn totaal simpelweg niet boeiend en heeft weinig tot geen ontwikkeling.

Toch vermaak ik me er wel mee. Ik vind de openingstune heerlijk en dat zomerse sfeertje heeft wel iets. En ik heb een zwak voor Roselyn Sánchez, dat telt ook mee.

Helaas is het overall een behoorlijk zwak geheel.