• 9.378.696 stemmen

The Morning Show - Seizoen 2 (2021)

Show titel: The Morning Show

Afleveringen: 10

Speelduur: 10 uur

Ontwikkeld door: Jennifer Aniston, Reese Witherspoon, Kerry Ehrin, Michael Ellenberg, Mimi Leder, Kristin Hahn, Lauren Levy Neustadter en Kerry Ehrin

Met: Jennifer Aniston, Reese Witherspoon en Billy Crudup

Datum van release: vrijdag 17 september 2021

Eerst uitgezonden op: Apple TV+ (Verenigde Staten)

• Apple TV+ Bekijk seizoen 2 via Apple TV+
  • Google Play Niet beschikbaar op Ziggo

Plot The Morning Show

Alex Levy runt The Morning Show, een populair nieuwsprogramma dat uitstekende tv-beoordelingen heeft en waarvan wordt aangenomen dat het het gezicht van de Amerikaanse televisie heeft veranderd. Nadat haar partner voor 15 jaar, Mitch Kessler, is ontslagen vanwege seksueel wangedrag, vecht Alex om haar baan als top nieuwslezer te behouden. Hiervoor moet ze de rivaliteit aangaan met Bradley Jackson, een aspirant-journalist die de plaats van Alex wil innemen.

Afleveringen Seizoen 2 (2021)

1. 1. My Least Favorite Year

17 september 2021 (1 uur)

2. 2. It's Like the Flu

24 september 2021 (1 uur)

3. 3. Laura

10. 10. Fever

19 november 2021 (1 uur)

avatar van wwelover

wwelover

Was al bijna onmogelijk om het eerste seizoen te overtreffen. Is ook zeker niet gelukt. Maar nog steeds is het een uitstekende show. Hebben Covid nog wel aardig er in verwerkt.

avatar van john mcclane 2

john mcclane 2

Wat een intelligente Show is dit toch . En wat razend knap dat het totaal niet zwart wit is in de #metoo tijd perk.

Niks is echt mega fout en mega goed , wat je vaak denkt als je een bericht hoort in het nieuws lijkt dat wel zo .

Maar bijna niemand word gespaard in deze serie.

Het zijn allemaal echte mensen met goede en slechte eigenschappen .maar iedereen is zich vooral erg bewust van zich zelf .

avatar van Suitehome

Suitehome

S2 van The Morning Show (TMS) borduurt naadloos voort op het eerste seizoen. Opvallend want dit tweede seizoen is n.a.v. de pandemie helemaal herschreven. Maar opnieuw dus drama, een beetje humor, ontelbare iPhones in beeld, veel oppervlakkige buitenkant, een vlot verhaal en karakters die niet zelden neurotisch zijn. TMS is gelikt, er wordt goed in geacteerd en we krijgen een beeld van een media-organisatie in de VS anno nu. Opnieuw een pluim voor Billy Crudup, die zijn rol met verve vervult. Heerlijk ongrijpbaar. Goede vondst zijn de mooie scenes rond het Comomeer in Italië waar Mitch Kessler (Steve Carell) tijdelijk verblijft. Petje af voor de production designers; het hele seizoen is gefilmd in Los Angeles/Californië!

Ook dit seizoen zijn er behoorlijk wat minpunten. Het gevoel bekruipt me dat ik 10 afleveringen naar een reservaat vol wonderlijke figuren zit te kijken. In die zin dringt de vergelijking met The Voice zich op, want ook in TMS echoot de seksuele intimidatie flink na. De wending die in aflevering 8 wordt gekozen komt nogal geforceerd over. Alex Levy (Jennifer Anniston) houdt in aflevering 10 een minutenlange monoloog over corona en haar wederopstanding. Ik zit er niet op te wachten. Waar ik wel op zit te wachten is meer satire en scherpe kantjes. Zoals bijvoorbeeld in Succession, of zelfs The Loudest Voice. Zonder echte cliffhangers rollen we op deze manier gladjes naar S3. Gemiste kans.

avatar van Thomas83

Thomas83

Mijn god, wat een stap terug wordt hier gedaan. Alle focus is weg. En waar seizoen 1 al melodramatische neigingen had wordt het wel echt belachelijk hier. De conflicten en dramatische momenten zijn vaak zo geforceerd. Cory is onherkenbaar dit seizoen. Bradley is er ook al niet beter op geworden (al is dat interview met Maggie Brener geweldig), en Alex is psychologisch nog best interessant maar ze wordt te veel naar de achtergrond verdrongen. Tel daar irritante personages als Daniel en Hal bij op en je hebt een heel teleurstellend seizoen.

avatar van david bohm

david bohm

Dit seizoen is nogal soapy vergeleken met het vorige. Kijkt lekker weg maar beklijft nauwelijks.