• 9.373.194 stemmen

Show titel: Top Secret UFO Projects: Declassified

Afleveringen: 6

Speelduur: 4 uur en 25 minuten

Ontwikkeld door: Petr Vachler

Met: Caro, Stephen Bassett en Robert Polo (stemrol)

Datum van release: dinsdag 19 januari 2021

Eerst uitgezonden op: History (Verenigd Koninkrijk)

• Netflix Bekijk seizoen 1 via Netflix
  • Google Play Niet beschikbaar op Ziggo

Plot Top Secret UFO Projects: Declassified

Deze documentairereeks laat zien hoe, ondanks herhaalde ontkenningen, ufo-waarnemingen zijn geanalyseerd en besproken op het hoogste niveau van de regeringen in het Verenigd Koninkrijk, de Verenigde Staten en de voormalige Sovjet-Unie sinds het einde van de Tweede Wereldoorlog. Ook worden er details gegeven over de ufo-controleprogramma's die 's werelds belangrijkste regeringen hebben gebruikt, en geprobeerd te verbergen. Ook wordt er aandacht besteed aan de vele gerapporteerde, mogelijk buitenaardse contacten.

Afleveringen Seizoen 1 (2021)

1. 1. Project Blue Book Unknown

19 januari 2021 (45 minuten)

Na de Tweede Wereldoorlog loopt het aantal meldingen van ufowaarnemingen enorm op en probeert de Amerikaanse regering de groeiende fascinatie ervoor in te dammen.

2. 2. The White House Cover Up

26 januari 2021 (43 minuten)

Heeft de Amerikaanse regering een geheime organisatie opgericht, MJ-12 genaamd, om de waarheid over ufo-ontmoetingen te verbergen? Sommige onderzoekers denken van wel.

3. 3. Code Name Aurora

2 februari 2021 (45 minuten)

Sommigen denken dat de Amerikaanse regering ufo-incidenten geheimhoudt om geavanceerde buitenaardse technologie te analyseren en voor eigen doeleinden te gebruiken.

4. 4. Hacked and Leaked

9 februari 2021 (45 minuten)

Interne informatiebronnen en hackers delen belangrijke ufo-informatie in handen van overheden. Een man beweert meerdere buitenaardse autopsies te hebben uitgevoerd.

5. 5. Secret Soviet UFO Research

16 februari 2021 (44 minuten)

Ook in Rusland zijn er de nodige waarnemingen en geheimen geweest. Sommige mensen denken aan kernwapens, maar niet alle onbekende objecten komen van boven.

6. 6. After Disclosure

23 februari 2021 (43 minuten)

Als er buitenaardse wezens op aarde zijn, hoelang zijn ze dan al hier? Wat willen ze van ons? Zijn ze van plan om ons pijn te doen, te helpen of zelfs te redden?

Er zijn bij dit seizoen nog geen berichten geplaatst.