• 10.799 nieuwsartikelen
  • 162.332 films
  • 10.195 series
  • 29.838 seizoenen
  • 614.983 acteurs
  • 193.279 gebruikers
  • 8.985.968 stemmen
Avatar
 
banner banner

NCIS: Los Angeles - Seizoen 10 (2018-2019)

3,33 6 stemmen

Alternatieve titel: NCIS: LA

IMDb beoordeling: 6,8 (57.365)

Afleveringen: 24

Speelduur: 16 uur en 24 minuten

Ontwikkeld door: Shane Brennan en Shane Brennan

Met: LL Cool J, Chris O'Donnell en Daniela Ruah

Oorsprong: Verenigde Staten

Datum van release: zondag 30 september 2018

Eerst uitgezonden op: CBS (Verenigde Staten)

  • On Demand:

  • Videoland Bekijk seizoen 10 via Videoland
  • Netflix Niet beschikbaar op Netflix
  • Pathé thuis Niet beschikbaar op Pathé Thuis
  • Amazon Prime Niet beschikbaar op Amazon Prime
  • Disney+ Niet beschikbaar op Disney+
  • Google Play Niet beschikbaar op Google Play
  • Google Play Niet beschikbaar op Ziggo

Plot NCIS: Los Angeles

In Los Angeles trekt de misdaad aan en wordt het speciale projecten-team ingezet om de misdrijven te bestrijden en hiertegen op te treden. Hiervoor gaan de diverse speciale agenten undercover, nemen een valse identiteit aan en zetten daarbij hun leven dagelijks op het spel, in de strijd tegen de criminaliteit.

Afleveringen Seizoen 10 (2018-2019)

  1. 1. To Live and Die in Mexico

    30 september 2018 (41 minuten)

    Callen, Sam en Kensi zijn zwaargewond en niet in staat om vanuit Mexico contact op te nemen met het team in de VS. Ze zoeken naar een schuilplaats, terwijl ze de bewusteloze Deeks met zich meeslepen. Een kartelbaas heeft een premie op hun hoofd gezet.

  2. 2. Superhuman

    7 oktober 2018 (41 minuten)

    Het prototype van een geavanceerd aanvalspak is gestolen en gebruikt bij een overval op een juwelier in Beverly Hills. Het team moet uitzoeken wie de dader is en wat zijn nieuwe doelwit is. Oud-admiraal Hollace Kilbride heeft tijdelijk de leiding over het team, terwijl Mosely en Hetty op het matje geroepen worden vanwege de missie in Mexico.

  3. 3. The Prince

    14 oktober 2018 (41 minuten)

    Callen en Sam krijgen de opdracht om onderkroonprins Kamal te beschermen, nadat een onbekende huurmoordenaar een aanslag pleegde op zijn dubbelganger toen deze aankwam in Los Angeles.

  4. 4. Hit List

    21 oktober 2018 (41 minuten)

    Het team loopt gevaar als hun foto's, maar ook de namen van Mosley en haar zoons op een zwarte lijst van een kartel zijn geplaatst. Vicedirecteur Louis Ochoa arriveert samen met openbare aanklager John Rogers om Mosley te ondervragen over de missie in Mexico.

  5. 5. Pro Se

    28 oktober 2018 (41 minuten)

    Informante Elizabeth Williams wordt gearresteerd, terwijl ze het team helpt bij een undercoveroperatie. De teamleden kunnen haar geen alibi verschaffen. Callen ontmoet ATF-agente Anna Kolcheck, die geschorst is sinds haar laatste zaak waaraan ze met de NCIS heeft gewerkt.

  6. 6. Asesinos

    4 november 2018 (41 minuten)

    Het team probeert Mosely te vinden. Ze lijkt van de aardbodem te zijn verdwenen, nadat ze een huurmoordenaar van het kartel heeft vermoord.

  7. 7. One of Us

    11 november 2018 (41 minuten)

    Het team werkt samen met Buitenlandse Zaken na de moord op een wapenhandelaar. Deze is in verband gebracht met een serie misdaden die door iemand zijn gepleegd die zijn training bij een elite-eenheid heeft gevolgd. Callen bezoekt Anna Kolcheck in de gevangenis waar ze op het vonnis wacht.

  8. 8. The Patton Project

    18 november 2018 (41 minuten)

    Vicedirecteur Ochoa stelt voor dat het team helpt bij een geheime operatie tegen een terroristengroep die voorstander is van extreem militair geweld. Callen maakt zich zorgen over de consequenties van een dergelijke opdracht voor de toekomst van zijn team.

  9. 9. A Diamond in the Rough

    25 november 2018 (41 minuten)

    Het team doet onderzoek naar de inval in het huis van kapitein Hadlow, die op dat moment zijn vriend generaal Abidi van Pakistan op bezoek had. De overvallers hebben geld, juwelen en uitermate geheime informatie gestolen.

  10. 10. Heist

    9 december 2018 (41 minuten)

    Bij een zorgvuldig geplande bankoverval wordt alleen het brandkluisje van Veronica Stephens gestolen. Zij heeft een contract met de marine en daarom start het team een onderzoek naar haar consulting bedrijf.

  11. 11. Joyride

    16 december 2018 (41 minuten)

    Agente Nicole DeChamps voegt zich bij het team. Een marinereservist met een posttraumatische stressstoornis is verdwenen na met een dronken kop ruzie gemaakt te hebben.

  12. 12. The Sound of Silence

    6 januari 2019 (41 minuten)

    Het hoofd logistiek van een wapendepot zakt op het werk in elkaar. Het team moet uitzoeken of dit te maken heeft met een terroristische dreiging of dat het een stressgerelateerde zenuwinzinking is.

  13. 13. Better Angels

    13 januari 2019 (41 minuten)

    Het team werkt samen met het Internationaal Strafhof. De Syrische David Sarraf wordt bruut aangevallen, omdat hij bewijs wil leveren dat er chemische wapens tegen burgers zijn gebruikt. Kensi blijft op de plaats delict en probeert een zwaargewonde Saraf moed in te spreken.

  14. 14. Smokescreen

    27 januari 2019 (41 minuten)

    Het team werkt samen met de FBI om een terroristencel op te sporen in Los Angeles. De FBI vermoedt dat de terroristen zich aan het voorbereiden zijn op een aanslag.

  15. 15. Smokescreen, Part II

    17 februari 2019 (41 minuten)

    Het team zoekt nog steeds naar de terroristencel in Los Angeles. Callen en Sam zitten gevangen in een bioscoop, nadat er meerdere bommen zijn ontploft. Bij de uitgangen zijn explosieven aangebracht.

  16. 16. Into the Breach

    3 maart 2019 (41 minuten)

    Het team doet onderzoek naar de moord op een journalist die een onthullend stuk aan het schrijven was over een slecht aangepakte geheime militaire operatie. Kensi en Deeks doen hun best om hun to-dolijst af te werken.

  17. 17. Till Death Do Us Part

    17 maart 2019 (41 minuten)

    Na maanden van planning viert de NCIS-familie het huwelijk van Kensi en Deeks. Een oude bekende, Anatoli Kirkin, verrast Deeks met een bezoek op zijn huwelijksdag en hij is niet alleen.

  18. 18. Born to Run

    24 maart 2019 (41 minuten)

    Sydney vraagt haar zus, Nell, om hulp. Haar middelbareschoolliefde, Andre Martinez, is verwikkeld geraakt in een Russisch complot om informatie te stelen van het ministerie van Defensie. Speciale aanklager John Rogers voert een verplicht beoordelingsgesprek met het team.

  19. 19. Searching

    31 maart 2019 (41 minuten)

    Lance Hamilton van het ministerie van Justitie vraagt Sam om hulp om een ex-grenspolitieagent te vinden die verdwenen is na een dreigement van een kartel. Kensi en speciaal agent Steve Evans proberen een gestolen harde schijf met gevoelige militaire informatie terug te krijgen.

  20. 20. Choke Point

    14 april 2019 (41 minuten)

    Een Navy Seal die een bijbaantje heeft als beveiliger bij een goedlopende marihuana-apotheek wordt bruut aangevallen. Sam zweert de verdachte in de boeien te slaan.

  21. 21. The One That Got Away

    28 april 2019 (41 minuten)

    Anna Kolcheck ontsnapt met haar celgenoot. Callen en het team helpen bij het onderzoek en het vinden van haar verblijfplaats.

  22. 22. No More Secrets

    5 mei 2019 (41 minuten)

    Het team begint aan een ongeautoriseerde missie en reist naar Cuba, nadat Callen een aanwijzing over de verblijfplaats van Anna Kolcheck heeft gekregen.

  23. 23. The Guardian

    12 mei 2019 (41 minuten)

    Callen en Sam reizen naar het schip de USS Allegiance in de Perzische Golf om samen te werken met kapitein Harmon Rabb, nadat het team heeft ontdekt dat ISIS-sympathisanten militaire doelen in het vizier hebben.

  24. 24. False Flag

    19 mei 2019 (41 minuten)

    Callen en Sam werken samen met kapitein Harmon Rabb jr. om een groep ISIS-sympathisanten op te sporen aan boord van de USS Allegiance. Hetty neemt haar vriendin luitenant-kolonel Sarah Mackenzie in dienst om te helpen informatie te bemachtigen van een Russische diplomaat.

Reviews & comments

Er zijn bij dit seizoen nog geen berichten geplaatst.

Gast

  • berichten
  • stemmen

Let op: In verband met copyright is het op TvMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.