• 9.379.380 stemmen

Suburra: La Serie - Seizoen 3 (2020)

Alternatieve titel: Suburra: Blood on Rome

Afleveringen: 6

Speelduur: 4 uur en 36 minuten

Ontwikkeld door: Daniele Cesarano, Barbara Petronio, Ezio Abbate, Fabrizio Bettelli en Nicola Guaglianone

Met: Claudia Gerini, Emmanuele Aita en Filippo Nigro

Oorsprong: Italië

Datum van release: vrijdag 30 oktober 2020

Eerst uitgezonden op: Netflix (Nederland)

• Netflix Bekijk seizoen 3 via Netflix
  • Google Play Niet beschikbaar op Ziggo

Plot Suburra: La Serie

Een badplaats in de buurt van Rome wordt het toneel voor een confrontatie tussen Kerk, corrupte politici en georganiseerde misdaad. Het conflict wordt steeds meedogenlozer, waarbij de grenzen van het toelaatbare steeds meer vervagen. In deze machtsstrijd volgen we Aureliano, Spadino en Lele. Alle drie opgegroeid in een verschillende omgeving met ieder een eigen ambitie en passie. Hoe zijn deze drie jonge mannen in de maffiawereld beland en wat beweegt hen eigenlijk om erin te blijven?

Afleveringen Seizoen 3 (2020)

1. 1. Giubileo

30 oktober 2020 (44 minuten)

Samurai, Cinaglia en Badali spannen samen om geld te verdienen aan het Jubileum van het Vaticaan en Spadino heeft een huiveringwekkend plan om Cinaglia te beïnvloeden.

2. 2. Tortura

30 oktober 2020 (49 minuten)

Aureliano en Spadino zijn op zoek naar nog meer macht. Ze nemen de leiding over hun bondgenootschap en richten zich op nieuw terrein: Noord-Rome.

3. 3. La Festa

30 oktober 2020 (53 minuten)

Spadino's macht wordt opnieuw bedreigd. Cinaglia probeert kardinaal Nascari in het nauw te drijven. In Noord-Rome leren Nadia en Angelica de kneepjes van het vak.

4. 4. Il Processo

30 oktober 2020 (40 minuten)

Na de schietpartij zetten Aureliano en Spadino alles op alles om hun pact te redden. Kardinaal Nascari probeert zich te ontworstelen aan Cinaglia's greep op hem.

5. 5. Fratelli

30 oktober 2020 (45 minuten)

Spadino ontdekt de waarheid en gaat de confrontatie aan met Manfredi. Alice neemt een moeilijk besluit over Cinaglia.

6. 6. Risvegli

30 oktober 2020 (45 minuten)

Het geweld loopt uit de hand en levens worden verwoest als het net zich sluit rond Aureliano, Spadino en hun dierbaren.

avatar van Lissane

Lissane

Kijk hier na uit

avatar van stinissen

stinissen (crew series)

Redelijk maar geen Piovra of Gommora. Ik kon nog steeds geen band met de karakters krijgen...

avatar van Joy4ever

Joy4ever

Grappig, dat met die karakters heb ik juist met Gomorra. Ik vond S1 van Suburra wel een stuk beter dan S2 dus ik hoop dat S3 deze negatieve trend niet voortzet.

avatar van DreamTech

DreamTech

geweldig seizoen weer top !!

avatar van Joy4ever

Joy4ever

Ik vrees dat de serie hier eindigd door de dood van Aureleano. Vond het verder weer een zeer vermakelijk seizoen. Blijft tof die Rome setting. De laatste aflevering gingen mij de ontwikkelingen wel wat snel. Het leek wat afgeraffeld.

avatar van hoffhaan

hoffhaan

Weer even inkomen maar na de eerste afleveringen werd het steeds beter. 3.5

avatar van david bohm

david bohm

Serie met een aantal leuke personages, de dames met name en uiteraard Spadino en Aureliano hoewel die laatste wel erg eendimensionaal is. Die hele zigeunerwereld is ook interessant.

Dit seizoen is het allemaal nog een stukje onrealistischer dan in de voorgaande maar onderhoudend en goed kijkbaar.

avatar van starbright boy

Stukje minder dan de eerste twee seizoenen (en het is inderdaad aangekondigd dat dit het laatste seizoen is). Ik mis Lele. En de boeiende karakters van Spadino en vooral Aureliano staan hier meer stil en het is meer puur plotgedreven. Lijkt alsof er materiaal was voor een volledig seizoen van acht of tien maar dat Netflix twee afleveringen minder financierde. De serie balanceert op het randje van geloofwaardigheid maar blijft net binnenboord.

Ik had overigens ergens nog een beetje verwacht dat ze naar het begin van de film zouden toewerken maar dat bleek helemaal niet zo te zijn.

avatar van NRT

NRT

Tja, het had langer mogen duren. Voor mij op dezelfde hoogte als Gomorra, maar natuurlijk wel anders. Meer likeable personages.

avatar van Toontje G

Toontje G

Goede serie, prettig om naar te kijken maar 3 seizoenen is ook genoeg.