• 9.378.515 stemmen

The Magic School Bus Rides Again - Seizoen 2 (2018-2020)

- Nog geen stemmen

Show titel: The Magic School Bus Rides Again

Afleveringen: 16

Speelduur: 7 uur en 43 minuten

Ontwikkeld door: Iole Lucchese, Andy Yeatman, Jocelyn Stevenson, Deborah Forte, Tamara Rothenberg, Vince Commisso en Steve Jarosz

Met: Kate McKinnon, Lily Tomlin en Mikaela Blake

Datum van release: vrijdag 13 april 2018

Eerst uitgezonden op: Netflix (Nederland)

• Netflix Bekijk seizoen 2 via Netflix
  • Google Play Niet beschikbaar op Ziggo

Plot The Magic School Bus Rides Again

Fiona, de jongere zus van juf Frizzle, neemt het roer over op de Walkerville basisschool. Hiermee krijgt Fiona ook de sleutels in handen van de magische schoolbus. Terwijl ze op spannende nieuwe excursies gaan, ontdekken de kinderen nieuwe locaties, wezens en tijdsperioden om meer te weten te komen over de wonderen van de wetenschap.

Afleveringen Seizoen 2 (2018-2020)

1. 1. The Land Before Tim

13 april 2018 (25 minuten)

Als de klas een uitnodiging krijgt om mee te doen aan Tims favoriete spelshow op tv, neemt de bus iedereen terug in de tijd om te ontdekken hoe fossielen worden gevormd.

2. 2. Claw and Order

13 april 2018 (25 minuten)

Van krassen tot gestolen plakjes pepperoni: het klaslokaal is een grote chaos en alles wijst in de richting van Wanda's vogelvriendje Eddie de ekster.

3. 3. Ghost Farm

13 april 2018 (25 minuten)

Wanda is zo druk geweest met het plannen van het Flora Fun Festijn dat ze het eten is vergeten. Nu is haar enige hoop een boerderij waar het schijnt te spoken. Help!

4. 4. Nothin' But Net

13 april 2018 (25 minuten)

Juf Frizzle en de klas razen over het internet om een gedigitaliseerde Arnold terug te halen voordat Jyoti's oma hem per ongeluk wist.

5. 5. I Spy with My Animal Eyes

13 april 2018 (25 minuten)

De kinderen leren hoe de wereld eruitziet door de ogen van verschillende dieren als de verstrooide Arnold de tamme rat van Carlos kwijtraakt en daarna onzichtbaar maakt!

6. 6. Ready, Set, Fail!

13 april 2018 (25 minuten)

Wanneer Jyoti en de klas hun eigen ruimterover bouwen (en ombouwen) om terrein te verkennen op een verre planeet, leren ze dat het oké is om te falen.

7. 7. The Good, the Bad and the Gnocchi

13 april 2018 (25 minuten)

Een race tussen de concurrerende broers Carlos en Mikey brengt de klas naar de top van een pastaberg, waar ze van alles leren over eenvoudige machines.

8. 8. Send in the Clouds

13 april 2018 (25 minuten)

De kinderen gaan op zoek naar regen om Jyoti's nieuwste uitvinding, de Autoplu, uit te testen. Maar ze komen met hun hoofd in de wolken te zitten.

9. 9. Ralphie and the Flying Tennellis

13 april 2018 (25 minuten)

Ralphie gebruikt wiskunde om ingewikkelde berekeningen uit te voeren in de lucht wanneer zijn nichten hem vragen mee te doen aan hun trapezenummer in het circus.

10. 10. Tim and the Talking Trees

13 april 2018 (25 minuten)

Ralphie gelooft Tim niet als die hem vertelt dat bomen kunnen praten, dus neemt juf Frizzle de klas mee naar een bos dat luider is dan het lijkt.

11. 11. Waste Not, Want Not

13 april 2018 (25 minuten)

Alle mensen en dieren poepen, maar de klas is er niet van overtuigd dat dit zogenaamde 'bruine goud' net zo waardevol is als de oom van Dor, die uitvinder is, beweert.

12. 12. Janet's Mystery Gene

13 april 2018 (25 minuten)

Juf Frizzle en de klas nemen in de bus een kijkje in het lichaam van Arnolds nicht Janet om te ontdekken hoe onze genen bepalen hoe we eruitzien, ons gedragen en voelen.

13. 13. Making Magic

13 april 2018 (25 minuten)

Een excursie naar de kern van de zon wordt gevaarlijk wanneer het schoolhoofd meneer Ruhle meegaat. Zijn motto is 'veiligheid voor alles'!

14. Kids in Space (special)

7 augustus 2020 (46 minuten)

De Magische Schoolbus-kinderen vliegen in een baan om de aarde, op weg naar het internationale ruimtestation. Daar moeten ze vluchten voor een gigantisch beerdiertje!

15. The Frizz Connection (special)

20 oktober 2020 (46 minuten)

De bliksem splitst de magische schoolbus in drie delen, waardoor de klas over de hele wereld wordt verspreid, met verschillende versies van juf Frizzle in elke bus!

16. In the Zone (special)

26 december 2020 (46 minuten)

De klas van mevrouw Frizzle reist mee met de oudejaarsavondtournee van een popster en leert over tijdzones terwijl ze al haar concerten op één avond bijwoont.

Er zijn bij dit seizoen nog geen berichten geplaatst.