ad
 • 139.737 films
 • 6.651 series
 • 20.177 seizoenen
 • 434.313 acteurs
 • 281.252 gebruikers
 • 8.104.563 stemmen
Avatar
 
banner banner

Family Guy - Seizoen 10 (2011-2012)

3,58 53 stemmen

Show titel: Family Guy

IMDb beoordeling: 8,1 (308.328)

Seizoenen: 19 seizoenen

Afleveringen: 23

Datum van release: zondag 25 september 2011

 • On Demand:

 • Netflix Niet beschikbaar op Netflix
 • Pathé thuis Niet beschikbaar op Pathé Thuis
 • Videoland Niet beschikbaar op Videoland
 • Amazon Prime Niet beschikbaar op Amazon Prime
 • Disney+ Niet beschikbaar op Disney+
 • Google Play Niet beschikbaar op Google Play
 • Google Play Niet beschikbaar op Ziggo

Family Guy

Afleveringen Seizoen 10 (2011-2012)

 1. 1. Lottery Fever

  Peter spendeert zijn spaargeld aan een loterij en het gezin ziet dit als een van zijn vele rare fratsen, totdat ze er miljonair door worden. Natuurlijk kunnen de Griffins daar niet mee omgaan en kost het hen moeite om beide benen op de grond te houden.

 2. 2. Seahorse Seashell Party

  Tijdens een zware storm in Quahog neemt Brian allerlei dubieuze middelen tot zich om de tijd te doden en de verveling te bestrijden, maar hij heeft moeite om weer bij zijn positieven te komen. Meg schiet uit haar slof wanneer de anderen net te ver gaan.

 3. 3. Screams of Silence: The Story of Brenda Q

  Quagmire belandt in het ziekenhuis en zijn zus Brenda en haar vriend Jeff komen naar Quahog om hem te verzorgen. Maar terwijl Glenn herstelt, komt hij er al gauw achter dat Brenda degene is die hulp nodig heeft.

 4. 4. Stewie Goes for a Drive

  Ryan Reynolds brengt een bezoekje aan Quahog en raakt geobsedeerd door Peter Griffin. Stewie probeert bij de grote jongens te horen en gaat joyriden in de gezinswagen, maar komt vervolgens in de problemen.

 5. 5. Back to the Pilot

  Brian en Stewie reizen terug in de tijd naar de allereerste aflevering van Family Guy om de geschiedenis te veranderen… en hem dan opnieuw te veranderen.

 6. 6. Thanksgiving

  Lois maakt een uitgebreid Thanksgiving-diner en nodigt de hele club uit om te komen eten. Joe krijgt de schok van zijn leven wanneer zijn vermiste zoon Kevin Swanson terugkeert uit Irak.

 7. 7. Amish Guy

  Na een dagje in een pretpark krijgen de Griffins op de terugweg autopech in Amish-gebied en kunnen ze geen kant op. Wanneer Meg verliefd wordt op een Amish-jongen, ontstaat er een vete met de conservatieve bevolking.

 8. 8. Cool Hand Peter

  Peter en de mannen zijn het thuis zat en gaan op een road trip naar het diepe Zuiden. Onderweg belanden ze in de gevangenis, maar dankzij snel handelen van Joe en Peters verleidingstechnieken slagen ze erin te ontsnappen.

 9. 9. Grumpy Old Man

  Lois' ouders nemen Stewie een dagje uit, maar Carter valt in slaap achter het stuur en de familie vindt dat hij maar met pensioen moet. Peter en Lois nemen de clan mee naar Florida om seniorenwoongroepen te bekijken, maar Carter geeft zich niet gewonnen.

 10. 10. Meg and Quagmire

  Wanneer Meg 18 wordt, ziet Quagmire zijn kans schoon om een nieuwe verovering te scoren. Terwijl de liefdesrelatie opbloeit, stelt Peter alles in het werk om een wig te drijven tussen zijn – enigszins – onschuldige dochter en zijn engerd van een vriend.

 11. 11. The Blind Side

  Brian gaat uit met een blind meisje, maar de lol gaat eraf wanneer blijkt dat ze een hekel aan honden heeft. Intussen laat de familie Griffin een nieuwe trap plaatsen omdat Peter steeds van de oude trap valt en besluit om permanent boven te gaan wonen.

 12. 12. Livin' on a Prayer

  Stewies nieuwe beste vriend wordt ziek. Lois gaat met hem naar het ziekenhuis, waar hij een ernstige ziekte blijkt te hebben. Zijn ouders weigeren om religieuze redenen om hem te laten behandelen, dus ziet Lois zich genoodzaakt om zelf in te grijpen.

 13. 13. Tom Tucker: The Man and His Dream

  Peter besluit om een beroemde acteur te worden en zijn eerste stap wordt dat hij nieuwspresentator Tom Tucker gaat vertegenwoordigen. Intussen gaat Chris uit met een meisje dat akelig veel weg heeft van een lid van de familie Griffin.

 14. 14. Be Careful What You Fish For

  Bij een poging een gezonken Mercedes te bergen, belooft Peter een behulpzame dolfijn een wederdienst. Even later trekt de dolfijn in Clevelands huis aan de overkant. Uiteindelijk herenigt Peter de dolfijn met diens ex-vrouw.

 15. 15. Burning Down the Bayit

  Vanwege financiële problemen vraagt Mort aan Peter en Quagmire om hem te helpen zijn apotheek te redden. Maar de zaak neemt een heel verkeerde wending wanneer ze besluiten de apotheek in brand te steken om het verzekeringsgeld te kunnen innen.

 16. 16. Killer Queen

  Wanneer Peter en Chris in een kamp voor mensen met overgewicht zitten, krijgen ze te maken met een seriemoordenaar die het gemunt heeft op te dikke kinderen. Intussen raakt Stewie getraumatiseerd door de angstaanjagende afbeelding op een album van Queen.

 17. 17. Forget-Me-Not

  Een ogenschijnlijk onschuldig mannenavondje neemt een plotselinge wending. Peter, Joe, Brian en Quagmire worden wakker in het ziekenhuis, waar ze tot de ontdekking komen dat hun geheugen gewist is en dat Quahog verlaten is.

 18. 18. You Can't Do That on Television, Peter

  Wanneer Peters favoriete kindertelevisieprogramma verdwijnt, neemt hij het heft in eigen hand en gaat hij zijn eigen kinderprogramma maken, met zichzelf in de hoofdrol. Intussen gaat Meg stage lopen in het ziekenhuis bij dokter Hartman.

 19. 19. Mr. & Mrs. Stewie

  Stewie wordt smoorverliefd wanneer hij een meisje tegenkomt dat de vrouwelijke tegenhanger van hemzelf blijkt te zijn. Intussen wordt de vriendschap tussen Peter en Quagmire naar een heel nieuw plan getild.

 20. 20. Leggo My Meg-O

  Meg gaat voor een tijdje naar Europa, maar haar avontuur neemt een onverwachte wending wanneer ze het slachtoffer wordt van een ontvoering. Brian en Stewie ondernemen een spectaculaire missie om haar te vinden voordat het te laat is.

 21. 21. Tea Peter

  Nadat de gemeente Quahog heeft gedreigd om Peters illegale bedrijf te sluiten, gaat Peter bij de Tea Party-beweging en voert hij met succes campagne om de overheid plat te leggen. Intussen spint Peters schoonvader garen bij de chaos in Quahog.

 22. 22. Viewer Mail #2

  Geheel volgens traditie beantwoorden Brian en Stewie lezerspost. We maken kennis met een Britse versie van de Griffins, Quahog wordt overgenomen door een beroemde komiek en we krijgen een blik op de wereld vanuit Stewies perspectief.

 23. 23. Internal Affairs

  Peter zet Joe aan tot een avontuurtje met zijn nieuwe werkpartner om Bonnie betaald te zetten voor haar misstappen. Wanneer Bonnie het ontdekt en met een scheiding dreigt, staat Lois erop dat Peter de twee weer bij elkaar brengt.

Reviews & comments

Er zijn bij dit seizoen nog geen berichten geplaatst.

Gast

 • berichten
 • stemmen

Let op: In verband met copyright is het op TvMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.