• 9.379.407 stemmen

Warrior Nun - Seizoen 1 (2020)

Show titel: Warrior Nun

Afleveringen: 10

Speelduur: 7 uur en 10 minuten

Ontwikkeld door: Simon Barry

Met: Alba Baptista, Toya Turner en Lorena Andrea

Datum van release: donderdag 2 juli 2020

Eerst uitgezonden op: Netflix (Nederland)

• Netflix Bekijk seizoen 1 via Netflix
  • Google Play Niet beschikbaar op Ziggo

Plot Warrior Nun

Een 19-jarige vrouw wordt wakker in een mortuarium met een nieuw leven ingeblazen en een goddelijk artefact ingebed in haar rug. Ze ontdekt dat ze nu deel uitmaakt van een oude orde die belast is met het bestrijden van demonen op aarde en dat sterke machten, die zowel de hemel als de hel vertegenwoordigen, haar willen vinden en beheersen. Al snel raakt ze verstrikt in een gevecht tussen goed en kwaad.

Afleveringen Seizoen 1 (2020)

1. 1. Psalms 46:5

2 juli 2020 (50 minuten)

Ava is verward, maar opgetogen over haar nieuwe krachten en beseft al snel dat ze in de problemen zit. Haar behoefte aan hulp zou wel eens een zegen kunnen zijn.

2. 2. Proverbs 31:25

2 juli 2020 (40 minuten)

Nadat Ava met JC van het goede leven heeft geproefd, crasht ze met zijn vrienden een chic techfeest. Mary jaagt op de mensen die de aanval op haar zusters hebben beraamd.

3. 3. Ephesians 6:11

2 juli 2020 (46 minuten)

Ava maakt kennis met de kracht van het aureool, maar tijdens een vuurdoop van de orde wordt ze erg gekwetst.

4. 4. Ecclesiasticus 26:9-10

2 juli 2020 (44 minuten)

Ava denkt erover om opnieuw te beginnen en herinnert zich de 'tedere barmhartigheid' van het weeshuis. De zuster-strijders bereiden zich voor op een gevaarlijke missie.

5. 5. Matthew 7:13

2 juli 2020 (45 minuten)

Mary neemt het op tegen zuster Lilith en Ava vertelt steeds meer aan JC. Jillian Salvius vuurt een waarschuwingsschot af op de kerk.

6. 6. Isaiah 30:20-21

2 juli 2020 (46 minuten)

Het uur van de waarheid is aangebroken voor Ava. Mary is genadeloos als ze Ava laat zien hoeveel zielen hun eigen kruis moeten dragen.

7. 7. Ephesians 4:22-24

2 juli 2020 (39 minuten)

Ava hoopt antwoorden te vinden met behulp van de wetenschap. Ondertussen zorgen de intriges van kardinaal Duretti voor onenigheid binnen de orde.

8. 8. Proverbs 14:1

2 juli 2020 (41 minuten)

Geheimen worden onthuld en een zuster-strijder keert op mysterieuze wijze terug. Ava en haar bondgenoten proberen een heilig voorwerp uit de verkeerde handen te houden.

9. 9. 2 Corinthians 10:4

2 juli 2020 (37 minuten)

Infiltreren in het Vaticaan om een graftombe te vinden die al duizend jaar diep in de grond verstopt ligt? Ava heeft een wonder nodig om deze missie te laten slagen.

10. 10. Revelation 2:10

2 juli 2020 (42 minuten)

Ava is geschokt over de inhoud van de tombe. Ze weet niet meer wie of wat ze moet geloven om de ware geschiedenis van het aureool te begrijpen.

avatar van tattoobob_mm

tattoobob_mm

We gaan het zien....trailer is wel leuk.

avatar van UmbraVitae

UmbraVitae

Mmm Alba Baptista

avatar van UmbraVitae

UmbraVitae

Ok, halverwege deze serie, die zweeft tussen fantasy en drama. Ik kan dit wel smaken en oké Alba Baptista heeft hier zeker iets mee te maken, zowel haar schoonheid als de rol die ze prachtig vervult. Ik vind het wel vaak meer drama dan fantasy, het is geen overweldigende fantasy met continue felle visuals en sound, het heeft z'n momenten, dit is niet negatief bedoeld. Het verhaal is zeker boeiend genoeg om te blijven volgen en ik ben niet altijd een even goede bingewatcher, dan moet het mij echt wel zeer goed bevallen, dus momenteel 5 episodes gebinged, dan kan ik wel zeggen dat deze serie vr mij goed uitdraait.

avatar van The Oceanic Six

Dit is toch niet weer zo'n young-adult serie he? Vreselijk altijd.

avatar van Rikkert_mm

Rikkert_mm

Serie in 1 ruk uitgekeken eigenlijk, en dat maak ik niet vaak mee.. Alba Baptista, wat een plaatje is dat zeg ongelooflijk. En daar bovenop vervult ze haar rol meer dan prima, het oogt soms wat te speels of iets te natuurlijk.. Kan me vinger er niet helemaal achter krijgen. De serie is vrij laagdrempelig maar ziet er prima uit en heeft mij voor de buis gehouden in ieder geval.

avatar van horizons

horizons

Na een kwartier gestopt.

avatar van MovieHolic

MovieHolic

Dit was leuk, prima verhaal en goed vertolkt door de cast. Ik sluit me aan bij Rikkert, soms best speels en naar mijn mening te eenvoudig. Dat word goedgemaakt door leuke plot twists. Alleen vind ik dat ze meer met het einde van dit seizoen hadden moeten doen. Dit oogde erg rommelig en niet prettig. Hoe dan ook, geduldig wachten op seizoen 2.

avatar van stinissen

stinissen (crew series)

Te speels te kinderachtig eigenlijk super geschikt voor mijn kleinzoon. Daarbij komt ook nog eens dat ik het wel gehad heb met fantasie series of superhelden maar omdat de waardering hier zo hoog was heb ik het maar uitgekeken...

avatar van mrdig

mrdig

Ik heb het in principe ook helemaal gehad met fantasy/superhelden/tiener series maar dit toch een kans gegeven en ik ben positief verrast. In 3 avonden uitgekeken en ik heb honger naar seizoen 2. In this life, or the next.

avatar van Anamorph

Anamorph

Doet me nog het meest denken aan Buffy...Best OK maar had wat meer diepgang in gekund wat mij betreft.

avatar van Foxhollywood

Foxhollywood

stinissen schreef:

Hier kan ik mij in vinden. Heb zojuist 3 delen gekeken en ben er klaar mee. Ga hem zeker niet uitkijken. Een hoop gelul en weinig vermaak. Een 1.0

bino

wanneer zal dez op dvd uitkomen??? en waar in belgie????

avatar van Gish

Gish

Eigenlijk ben ik alleen gaan kijken omdat Alba Baptista mij betoverde in Mrs.Harris Goes To Paris. Warrior Nun is een titel die normaal gesproken anoniem aan mij voorbij zou trekken. Maar wat een prima fantasy serie is dit. Mooi gemaakt op verschillende exotische locaties met in de hoofdrollen 4 badass meiden die het verhaal strak en soms spectaculair laten verlopen. Dat “monster” (naam vergeten) was eigenlijk het enige minpunt qua special effects, maar verder mooie fantasy serie met veel ruimte voor grappige en serieuze dialogen en mooie emoties.

avatar van Grindhouse62

Grindhouse62

• 2065 berichten

Halverwege afl 7 ermee gekapt. Verveling sloeg al toe bij afl 5. Kon mij mij dus niet vermaken.

avatar van movie freak84

movie freak84

Volgens mij krijgt deze serie een hoger cijfer alleen al vanwege alba baptista hahha. En ik kan niemand ongelijk geven, wat een schoonheid. Maar goed over de serie zelf. Ik vond seizoen 1 ijzersterk en wat een geweldige karakters zitten erin. Vooral de vechtscenes met beatrice en mother superion zijn heel gaaf. Seizoen 2 krijgt bij moviemeter een hoger cijfer maar daar ben ik het niet mee eens. Werd bij seizoen 2 iets teveel fantasy , nu kan ik dat best hebben maar die monsters vond ik grafisch niet heel sterk neergezet. Het einde vond ik dan wel weer gaaf en genoeg open gelaten zodat er mischien nog een seizoen bij komt, we gaan het zien. Al met al zeker een leuke serie als je een beetje van fantasy, vechten en een beetje drama houd, Goede cast .voor seizoen 1 een 4 en seizoen 2 een 3.5