• 9.378.652 stemmen

The Twilight Zone - Seizoen 2 (2020)

Show titel: The Twilight Zone

Afleveringen: 10

Speelduur: 6 uur en 50 minuten

Ontwikkeld door: Jordan Peele, Audrey Chon, Carol Serling, Win Rosenfeld en Simon Kinberg

Met: Jordan Peele, Sara Amini en Abbie Hern

Datum van release: donderdag 25 juni 2020

Eerst uitgezonden op: CBS All Access (Verenigde Staten)

• SkyShowtime Bekijk seizoen 2 via SkyShowtime
  • Google Play Niet beschikbaar op Ziggo

Plot The Twilight Zone

The Twilight Zone is een update van de klassieke televisieserie. De anthologieserie vertelt elke aflevering een nieuw sciencefiction, horror en/of bovennatuurlijk verhaal over onbegrijpelijke, onverklaarbare, ongrijpbare en mysterieuze gebeurtenissen. Deze verhalen staan bekend om hun vaak beangstigende en/of onverwachte einde. De afleveringen hebben vaak (maar niet altijd) ook een achterliggende morele boodschap.

Afleveringen Seizoen 2 (2020)

1. 1. Downtime

25 juni 2020 (1 uur)

2. 2. The Who of You

25 juni 2020 (43 minuten)

3. 3. A Human Face

25 juni 2020 (46 minuten)

4. 4. 8

25 juni 2020 (41 minuten)

5. 5. Among the Untrodden

25 juni 2020 (39 minuten)

6. 6. Meet in the Middle

25 juni 2020 (31 minuten)

7. 7. A Small Town

25 juni 2020 (32 minuten)

8. 8. Try, Try

25 juni 2020 (35 minuten)

9. 9. You Might Also Like

25 juni 2020 (42 minuten)

10. 10. Ovation

25 juni 2020 (41 minuten)

avatar van Corcicus

Corcicus

Onvoorstelbaar dat ze hem dat tweede seizoen gegund hebben nadat hij van het eerste helemaal niks heeft gebakken.

avatar van Corcicus

Corcicus

Maar het moet gezegd : Dit seizoen is véél beter dan het eerste.. Ere wie ere toekom!

avatar van UmbraVitae

UmbraVitae

Voorlopig beter dan S1 (zit nu aan afl4), vond e3 wel nice, had iets weg van 'Fallen' uit '98, maar nu dan via de ogen en met een rovertje.

avatar van UmbraVitae

UmbraVitae

Over de ganse lijn beter dan seizoen 1, elke aflevering heeft wel iets. En ik moet iets corrigeren, heb deze via tv-theek telenet gezien en daar is de volgorde anders dan hier blijkbaar, episode 3 waar ik het in m'n vorige bericht over had is hier bij mij 'The Who Of You'.

avatar van Bubblez

Bubblez

• 2060 berichten

Drie afleveringen gezien en nu stop ik ermee. Ik ben aan seizoen 2 begonnen i.p.v. 1, na de reacties daarop te volgen, maar zelfs het begin van dit tweede seizoen kan me niet echt boeien. Het is steeds een soort van anticlimax.

Helaas...

Of er moet een episode zijn die ik absoluut niet mag missen?