• 9.376.798 stemmen

Kinderen geen Bezwaar - Seizoen 9 (2013)

Show titel: Kinderen geen Bezwaar

Afleveringen: 6

Speelduur: 2 uur en 30 minuten

Ontwikkeld door: Haye van der Heyden

Met: Anne-Mieke Ruyten, Joey van der Velden en Alfred Van Den Heuvel

Oorsprong: Nederland

Datum van release: maandag 7 januari 2013

Eerst uitgezonden op: Nederland 1 (Nederland)

• Google Play Niet beschikbaar op Ziggo

Plot Kinderen geen Bezwaar

Een jaar of veertien geleden hebben Gerard en Maud elkaar leren kennen via een contactadvertentie. Gerard is ongeveer 12 jaar ouder dan Maud. De deal was snel gesloten en nu zijn ze getrouwd. Hij kookt, strijkt, stoft en doet de was, eigenlijk alles in huis. Maud werkt als psychotherapeute met praktijk aan huis. Mauds dochter Julia komt uit haar eerste huwelijk. Julia wordt geadoreerd door Gerards zoon Daan, die Gerard op zijn beurt uit een vorig leven heeft ingebracht. Daan probeert altijd van alles bij Julia, maar het lukt hem slechts sporadisch.

Afleveringen Seizoen 9 (2013)

1. 1. Een Jaar Later

7 januari 2013 (25 minuten)

Daan komt weer thuis. Wat hij altijd al wist, weet hij nu zeker: hij wil Julia. Gerard weet het juist allemaal niet meer. Hij is verliefd. Op een jongen.

2. 2. Ik Gun je Mij

14 januari 2013 (25 minuten)

Maud vindt dat Sinan en Julia maar eens een serieuze vraag moet stellen. Grote Oma denkt dat ze Gerard wel ergens vanaf kan helpen.

3. 3. Nog Half in de Kast

21 januari 2013 (25 minuten)

Maud organiseert een etentje voor Gerard en zijn vriend. Ze zoekt alleen nog iemand om haar te helpen, en wie zou daar nou beter geschikt voor zijn dan Jules? Daan en Sinan maken broederlijk plannen om elkaar uit te schakelen in hun strijd om Julia.

4. 4. De Kale Waarheid

4 februari 2013 (25 minuten)

Daan denkt dat zijn kansen bij Julia definitief verkeken zijn: hij wordt kaal.

5. 5. Dapper is ook Zielig

11 februari 2013 (25 minuten)

Gerard gaat het uitmaken met Patrick, maar niet zonder Mauds hulp. Nu is het Julia die het niet meer weet: Daan of Sinan? Dan stelt Sinan haar 'DE' vraag.

6. 6. De Allerallerallerallerallerallerlaatste

18 februari 2013 (25 minuten)

Het is de grote dag: Julia en Daan gaan trouwen. Tenminste, als Daan komt opdagen.

avatar van Mescaline

Mescaline

Gelukkig nog een redelijk goed (klein) seizoen om mee af te sluiten, de terugkeer van Daan zorgde weer voor een paar grappige scenes en ook grote oma was meer op dreef in dit seizoen.
Het verhaaltje rondom Gerard vond ik best gewaagd en gedurfd, dat kan ik zeker waarderen.
De allerallerallerlaatste aflevering was zoals je kon verwachten super zoetsappig en zelfs een tikkeltje Amerikaans, maar dat paste er misschien wel een beetje bij.