• 9.379.662 stemmen

Life as We Know It - Seizoen 1 (2001)

Show titel: Life as We Know It

Afleveringen: 7

Speelduur: 3 uur en 30 minuten

Ontwikkeld door: Michael Aitkens

Met: Stephanie Cole, Richard Wilson en Barnaby Kay

Oorsprong: Verenigd Koninkrijk

Datum van release: zondag 22 juli 2001

Eerst uitgezonden op: BBC One (Verenigd Koninkrijk)

• Google Play Niet beschikbaar op Ziggo

Plot Life as We Know It

Alex Cameron is een journalist in ruste die probeert een roman te schrijven. Zijn vredige leventje is echter voorbij als zijn vrouw Lizzie, schoolhoofd, met pensioen gaat. Daarnaast bezorgen zijn drie kinderen, twee zoons en een dochter, hem ook de nodige hoofdbrekens.

Afleveringen Seizoen 1 (2001)

1. 1. Election

22 juli 2001 (30 minuten)

Ontsteld door de haveloze staat van het lokale kerkhof besluit Lizzie aan een politieke carrière te beginnen, met alle steun van Alex, die elke kans verwelkomt haar het huis uit te krijgen. Maar als Harry haar plannen dwarsboomt, neemt de campagne een verrassende wending.

2. 2. The Gay Wife

29 juli 2001 (30 minuten)

Als een onverwachte aankondiging van Harry's vriendin hun relatie verplettert, haalt Lizzie Alex over zich ermee te bemoeien. Met desastreuze resultaten.

3. 3. The Interview

5 augustus 2001 (30 minuten)

Alex arrangeert voor Lizzie een interview met de lokale krant, maar staat nu voor de onmogelijke taak haar om te vormen tot een mediavriendelijke persoonlijkheid.

4. 4. Hospital

12 augustus 2001 (30 minuten)

Als Alex instort en in een semi-coma valt, moet Lizzie de toevlucht nemen tot wanhopige maatregelen om hem weer bij te krijgen.

5. 5. Clubbing

19 augustus 2001 (30 minuten)

De vraag van een nieuwe redacteur om een hippe en funky column brengt Alex en Lizzie op een strooptocht onder slecht gesternte in de Londense club scene.

6. 6. Something for the Table

26 augustus 2001 (30 minuten)

Het huwelijk van de Camerons wordt behoorlijk wedijverend als Lizzie probeert om terug te keren tot de beroepsbevolking, en Alex besluit de leeftijd uit te dagen door extreme sporten te gaan beoefenen.

7. 7. Coming Apart

2 september 2001 (30 minuten)

Lizzie trekt tijdelijk bij Harry in, zodat Alex in alle rust en vrede aan zijn roman kan werken. Maar deze nieuwe levensomstandigheden pakken voor niemand goed uit.

avatar van PeterW

PeterW

Deze serie waseen giller; vreemd dat er nooit tweede seizoen gemaakt is. En een DVD is ook niet.

avatar van stinissen

stinissen (crew series)

PeterW schreef:

Ik kijk bijna alles alleen geen animatie (brrrr) maar ik kan me deze bijna niet herinneren , ik heb even gekeken naar een fragment op you tube maar volgens mijn heb ik deze niet gezien , misschien een paar scenes.. In het 2de gedeelte komt ie langs BBC ONE continuity July 2001 - YouTube

avatar van PeterW

PeterW

Deze was echt leuk. De pest is dat er in Amerika rond dezelfde tijd een serie speelde met dezelfde titel.