• 9.369.455 stemmen

Absentia - Seizoen 2 (2019)

Show titel: Absentia

Afleveringen: 10

Speelduur: 7 uur

Ontwikkeld door: Matthew Cirulnick en Gaia Violo

Met: Neil Jackson, Stana Katic en Patrick Heusinger

Oorsprong: Israël / Verenigde Staten

Datum van release: dinsdag 26 maart 2019

Eerst uitgezonden op: AXN (Hongarije)

Plot Absentia

De serie vertelt het verhaal van FBI-agente Emily Byrne die tijdens het jagen op een van Boston's beruchtste seriemoordenaars spoorloos verdwijnt en dood wordt verklaard. Zes jaar later wordt ze gevonden in een hut in het bos, nauwelijks levend en zonder herinnering aan de jaren dat ze werd vermist. Thuisgekomen krijgt ze te horen dat haar man hertrouwd is en haar zoon wordt opgevoed door een andere vrouw.

Afleveringen Seizoen 2 (2019)

1. 1. Casualties

26 maart 2019 (42 minuten)

Emily Byrne probeert haar tijd in gevangenschap en haar tumultueuze verleden te verwerken. Ondertussen wordt Boston opgeschokt door een dodelijke, terroristische aanval, waardoor special agent Nick Durand en de FBI bij de zaak betrokken worden.

2. 2. Madness

2 april 2019 (42 minuten)

Terwijl Nick op zoek gaat naar de aanvaller op het overheidsgebouw, ontmoet Emily een schimmige figuur uit het verleden, wier aankomst haar fragiele herstel bedreigt.

3. 3. Guilty

9 april 2019 (42 minuten)

Nog duizelend van een schokkend verlies moet Emily terug naar de FBI om antwoorden te vinden.

4. 4. Offenders

16 april 2019 (42 minuten)

Nicks klopjacht op de aanvaller van het overheidsgebouw laait op, terwijl Emily en Cal aanwijzingen naar de Fentanyl-moordenaar onderzoeken.

5. 5. Bolo

23 april 2019 (42 minuten)

Nu de Fentanyl-moordenaar meer slachtoffers maakt, vrezen Emily en Cal dat ze het volgende slachtoffer niet mogen verliezen.

6. 6. Cover

30 april 2019 (42 minuten)

Emily en Cal reizen naar Moldavië om de Fetnanyl-moordenaar op te sporen, een taak die gevaarlijker is dan verwacht.

7. 7. Boom

7 mei 2019 (42 minuten)

Terwijl Emily en Cal naar het platteland reizen, worstelt Nick met een enorme leugen.

8. 8. Aggression

14 mei 2019 (42 minuten)

Terug in Boston maakt Emily's verdriet plaats voor een doel, als ze een aanwijzing ontdekt die Rex Wolfe verbindt met het mysterie van haar gevangenschap.

9. 9. Committed

21 mei 2019 (42 minuten)

Emily realiseert zich dat Rex Wolf werkte voor iemand die verbonden was met haar verleden en haar heden. Ze vindt uit dat ze op Nick kan rekenen voor hulp, maar hoe kan ze de puzzel begrijpen? Emily grijpt terug naar extreme maatregelen wanneer ze beseft dat de dreiging dicht bij huis ligt.

10. 10. Accomplice

28 mei 2019 (42 minuten)

Emily raakt op een doodlopende weg, maar vermoedt dat het nog niet voorbij is, en volgt de resterende flarden van bewijsmateriaal op naar een schokkende seizoensclimax.

avatar van stinissen

stinissen (crew series)

Zelfde niveau als seizoen 1 en het wordt maar niet beter.

avatar van eldorado

eldorado

Editing is onder de maat. Scenes gaan nog al van de hak op de tak. Voor de rest wel een goeie serie.

avatar van Bak&Braad

Bak&Braad

Eerste seizoen was goed te pruimen, tweede seizoen krijgt helaas James Bond achtige trekjes, moet je van houden.

avatar van MiekiePou

MiekiePou

Na alle 3 vind ik 2 het minst leuk. Alhoewel er wat plotwisten zijn. Kon ik het niet altijd spannend genoeg vinden en was vaak afgeleid. Bij 3 niet. 1 ook niet.

Desalnietemin 3 sterren. Het is gewoon een degelijke actie fbi serie en de spelers zijn goed ( genoeg) en goed gecast. Serie moet je wel volgen vanaf 1 want het verhaal gaat door in het drieluik.

avatar van MiekiePou

MiekiePou

Vraagje .. ik let niet altijd op. Maar ze hadden toch een hond? Is die omgekomen ? #durftevragen

ILDIB

Waarom o waarom moeten die Amerikaanse series elke scene stoere cliché actie bevatten? Wat een kolder de bolder, zeker in aflevering 2. En een zware donkere bass eronder zetten maakt t niet spannender.. ik hoop op herstel zoals in seizoen 1, daar waren de eerste afleveringen ook dramatisch slecht. Maar het kleuterniveau van deze start is echt hemeltergend.

ILDIB

Pfff aflevering 6 slaat echt alle onzin ooit. Afzien deze episode. Hak op tak scenes die complete nonsens bevatten..

ILDIB

Oké als ik dacht dat e6 slecht was, e7 slaat echt echt alles.