• 9.378.047 stemmen

Speelduur: 4 uur en 12 minuten

Ontwikkeld door: Whoopi Goldberg en Tom Leonardis

Met: Isis King, Dominique Jackson en Nick Gruber

Datum van release: dinsdag 20 september 2016

Eerst uitgezonden op: Oxygen (Verenigde Staten)

• Google Play Niet beschikbaar op Ziggo

Plot Strut

Realityserie over een groep transgender fotomodellen. Volg deze bijzondere mannen en vrouwen in hun missie het traditionele beeld van mode en schoonheid te veranderen. Ze gaan vooroordelen en discriminatie te lijf en zijn klaar om hun stempel te drukken op de mode-industrie.

Afleveringen Seizoen 1 (2016)

1. 1. A Model Life

20 september 2016 (42 minuten)

Slay Model Management is ‘s werelds enige modellenbureau dat alleen werkt met transgenders. We volgen Slays topmodellen terwijl ze grote opdrachten proberen binnen te halen. Ook zien we hoe ze hun werk proberen te combineren met hun privéleven.

2. 2. The Time Is Now

27 september 2016 (42 minuten)

De modellen voelen druk om buiten hun comfortzones te gaan. Na een desastreus feestje bij het modellenbureau neemt Dominique een moeilijke beslissing over haar toekomst. Laith gaat voor het eerst sinds zijn transitie op date.

3. 3. La La Land

4 oktober 2016 (42 minuten)

Laith is in Los Angeles voor werk. De dames van Slay kunnen hun ogen niet van hem afhouden. Arisce is Isis voor en vraagt hem mee uit. Ren nodigt haar vader uit voor een fotoshoot. Het is de eerste keer dat ze elkaar zien sinds haar transitie.

4. 4. The Big Apple

11 oktober 2016 (42 minuten)

Cece hoopt naam te maken met Slay in New York. De modellen proberen induk te maken op de insiders van de modeindustrie.

5. 5. Cover Girl

18 oktober 2016 (42 minuten)

De modellen gaan naar een go-see voor de Spiegel-catalogus. Ze willen allemaal de geschiedenis ingaan als het eerste transgender covermodel, maar er kan er maar één de opdracht krijgen.

6. 6. The Next Chapter

25 oktober 2016 (42 minuten)

Ren krijgt de kans door te breken als eerste transgender covermodel voor de Spiegel-catalogus. Maar de shoot komt in gevaar vanwege haar gebrek aan ervaring.

Er zijn bij dit seizoen nog geen berichten geplaatst.